Şimdi Ara

pelerin görewi için warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 lwl charı sağlam kullanan warrior üzerinde +7 raptor +6 çitin set ile 3 heal ile kesebilirmi zeus u lazım olan scroool larıda war 1500 buff bide 3 960 healle ben dayana bilirmi diyorum zeusun wuruşuna
    gene millette dalacak allah ne Werdiyse

• dayanamaz
  • o dedıgın warrıora tek atar ...960 heal yetmez en az 1920 lazım ...oyle fp lerle fılan olmaz..onu kesecek warrıo r 62+ screamı acık +6 +7 chıtın set ve enaz +7 glave ı olacakkkı yanına bı warrıor daha alıp 2 ser tane 1920 healle kesecekler..sahsen benım gorev oyle olmustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

o dedıgın warrıora tek atar ...960 heal yetmez en az 1920 lazım ...oyle fp lerle fılan olmaz..onu kesecek warrıo r 62+ screamı acık +6 +7 chıtın set ve enaz +7 glave ı olacakkkı yanına bı warrıor daha alıp 2 ser tane 1920 healle kesecekler..sahsen benım gorev oyle olmustu

ya ne fp si ne glawe si +7 raptoru war +6 çitini tamam kesemezde tekde atamaz abartmayın
  • quote:

55 lwl charı sağlam kullanan warrior üzerinde +7 raptor +6 çitin

Sallamasın buna Statlar yetmez...
    Chitin giyen bir warrior eğer yanlış hesaplamıyorsam +6 Raptoru bile 57/58/59 gibi alabilir. +7 Reduce demeyin, +7 ye reduce basmazlar...

Pelerin görevinde En mantıklısı HP takılar ve HP set Chitin giymektir. Tek atmasada 55 Warrior 15 saniye içinde yatabilir üstelik 1920 Heal olsa bile
  • +7 raptoru daha yoq bu gece aldım şuan +3 +7 basacam bide reduce tabi niye basmayalım reduce yasakmı
  • Dostum bak bizim eski clanda pelerin görevini nasıl yapmıştık anlatayım
    Bizim cafede eski adı crusedknight die bi lvl65 warrior war üzerinde +7shell set elinde +8 raptor bi abi var onu aldık yanımıza bide 64 lvl üzerinde +5shell set elinde +8raptor olan başka bi abi var bide arkalarında 4 tane 1920 healler vardı ve görev yaklaşık 10 dakka sürdü bu adamlar bu şekilde 10 dakkada kestiler o canavar ı senin dediğin adamlar 10 sene uğraşsalar kesemezler. Ayrıca bide 40 taş rezzer olması lazım birisi 1 kere yatımıştı keserken

Eğer beramusta oynuyosan ve karus san sana o warriorlardan birini ayarlayabilirim adam 200m ye yapıyo görevi aklında olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kanka ne diyim şuan imkansız derim.55 lvlde soword skilli yok yani 60 skilli ii damage cıkaramaz derim.
    960 heal hayatta yetmez.3-4 tane 1920 healler gerisi full 60+ yada 62+ warrior olursa rahat kesersiniz.

ama bu şekilde sanırım canını azaltamazsınız
  • hayatta olmas
  • 3 healcıyla dayanırsın, amaa hayvanı kesemessin sd siz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

Dostum bak bizim eski clanda pelerin görevini nasıl yapmıştık anlatayım
    Bizim cafede eski adı crusedknight die bi lvl65 warrior war üzerinde +7shell set elinde +8 raptor bi abi var onu aldık yanımıza bide 64 lvl üzerinde +5shell set elinde +8raptor olan başka bi abi var bide arkalarında 4 tane 1920 healler vardı ve görev yaklaşık 10 dakka sürdü bu adamlar bu şekilde 10 dakkada kestiler o canavar ı senin dediğin adamlar 10 sene uğraşsalar kesemezler. Ayrıca bide 40 taş rezzer olması lazım birisi 1 kere yatımıştı keserken

Eğer beramusta oynuyosan ve karus san sana o warriorlardan birini ayarlayabilirim adam 200m ye yapıyo görevi aklında olsun.
    dostum sizin warriorlar ya oynamayı bilmiyo yada bizim görevi yapan adam çok iyi biliyo elinde +7 giga +7/+8 chitinler sağlam uniqler ve 62 lvl de çatır çatır drain bile olmadan kesti 2 priestle

• quote:

Orjinalden alıntı: wolworeyn

+7 raptoru daha yoq bu gece aldım şuan +3 +7 basacam bide reduce tabi niye basmayalım reduce yasakmı

Ya +3den +7ye o kdr kolay mı basılcak sanki,önce bas da bi de reduce kalsın,ayrıca +7 raptora reduce yaparsan bencepatlar!!
  • olympiada ise hazir Clanida patlasmisken gelir Gorevi yaparim Server neresi bi aciklayin .
  • SenS, gel o zaman bizim clana :D NP varsa eğer yapalım görevi :P MADDİ yönden sıkıntın olmasın ;)
  • Valla 3tane assas olsun + en az lvl 60 war lazım ve arkada 3healler en kötü şekilde böle
    ben lvl 60da bi clana girdik ikiikez o görevi yaptık ne den derseniz bazı cok bilmişler disband ve anahatarı lootluyo 2kez görevi yaptık ondan önce e az5deneme yaptık adam 62 den 61 a düştü başkan
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

dayanamz

bır ayda bu kadar gereksız konu gereksız cevap verırsen post kasmak amaclı forumda durursan olacagı buydu...yonetıme tesekkurler elınıze saglık
  • valla kardeş biz kiralık olarak Pelerin görevini yapıoz ares serverinde
  • bncede dayanamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

valla kardeş biz kiralık olarak Pelerin görevini yapıoz ares serverinde

waybe kiralik olarak he :)

$u dugunlere giden orkestra gibi yani :) cok guzel ya

benim Areste te Charim var mage kiralik olarak Snake Queen Takip ettirsem size Mae earning lazim 2 tanede :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

valla kardeş biz kiralık olarak Pelerin görevini yapıoz ares serverinde

waybe kiralik olarak he :)

$u dugunlere giden orkestra gibi yani :) cok guzel ya

benim Areste te Charim var mage kiralik olarak Snake Queen Takip ettirsem size Mae earning lazim 2 tanede :)))

mauhahahahaha

ya şu canavarı bi yaşamak nasip olmadı çok zor annattığnıza göre 1 senedir o bölgeye girmiş değilim vuruşu çok mu ii bunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.