Şimdi Ara

pelerin görewi için warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 lwl charı sağlam kullanan warrior üzerinde +7 raptor +6 çitin set ile 3 heal ile kesebilirmi zeus u lazım olan scroool larıda war 1500 buff bide 3 960 healle ben dayana bilirmi diyorum zeusun wuruşuna
    gene millette dalacak allah ne Werdiyse

• dayanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alarik

dayanamaz
    o dedıgın warrıora tek atar ...960 heal yetmez en az 1920 lazım ...oyle fp lerle fılan olmaz..onu kesecek warrıo r 62+ screamı acık +6 +7 chıtın set ve enaz +7 glave ı olacakkkı yanına bı warrıor daha alıp 2 ser tane 1920 healle kesecekler..sahsen benım gorev oyle olmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LADY__MARTHA

o dedıgın warrıora tek atar ...960 heal yetmez en az 1920 lazım ...oyle fp lerle fılan olmaz..onu kesecek warrıo r 62+ screamı acık +6 +7 chıtın set ve enaz +7 glave ı olacakkkı yanına bı warrıor daha alıp 2 ser tane 1920 healle kesecekler..sahsen benım gorev oyle olmustu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

ya ne fp si ne glawe si +7 raptoru war +6 çitini tamam kesemezde tekde atamaz abartmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: wolworeyn

quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

ya ne fp si ne glawe si +7 raptoru war +6 çitini tamam kesemezde tekde atamaz abartmayın

Alıntıları Göster
    quote:

55 lwl charı sağlam kullanan warrior üzerinde +7 raptor +6 çitin

Sallamasın buna Statlar yetmez...
    Chitin giyen bir warrior eğer yanlış hesaplamıyorsam +6 Raptoru bile 57/58/59 gibi alabilir. +7 Reduce demeyin, +7 ye reduce basmazlar...

Pelerin görevinde En mantıklısı HP takılar ve HP set Chitin giymektir. Tek atmasada 55 Warrior 15 saniye içinde yatabilir üstelik 1920 Heal olsa bile

• +7 raptoru daha yoq bu gece aldım şuan +3 +7 basacam bide reduce tabi niye basmayalım reduce yasakmı
  • quote:

+7 raptoru daha yoq bu gece aldım şuan +3 +7 basacam bide reduce tabi niye basmayalım reduce yasakmı
    Dostum bak bizim eski clanda pelerin görevini nasıl yapmıştık anlatayım
    Bizim cafede eski adı crusedknight die bi lvl65 warrior war üzerinde +7shell set elinde +8 raptor bi abi var onu aldık yanımıza bide 64 lvl üzerinde +5shell set elinde +8raptor olan başka bi abi var bide arkalarında 4 tane 1920 healler vardı ve görev yaklaşık 10 dakka sürdü bu adamlar bu şekilde 10 dakkada kestiler o canavar ı senin dediğin adamlar 10 sene uğraşsalar kesemezler. Ayrıca bide 40 taş rezzer olması lazım birisi 1 kere yatımıştı keserken

Eğer beramusta oynuyosan ve karus san sana o warriorlardan birini ayarlayabilirim adam 200m ye yapıyo görevi aklında olsun.

• valla kanka ne diyim şuan imkansız derim.55 lvlde soword skilli yok yani 60 skilli ii damage cıkaramaz derim.
    960 heal hayatta yetmez.3-4 tane 1920 healler gerisi full 60+ yada 62+ warrior olursa rahat kesersiniz.

ama bu şekilde sanırım canını azaltamazsınız
  • hayatta olmas
  • quote:

Orijinalden alıntı: demon_dj_

hayatta olmas
    3 healcıyla dayanırsın, amaa hayvanı kesemessin sd siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldemord

Bizim cafede eski adı crusedknight die bi lvl65 warrior war üzerinde +7shell set elinde +8 raptor bi abi var onu aldık yanımıza bide 64 lvl üzerinde +5shell set elinde +8raptor olan başka bi abi var bide arkalarında 4 tane 1920 healler vardı ve görev yaklaşık 10 dakka sürdü bu adamlar bu şekilde 10 dakkada kestiler o canavar ı senin dediğin adamlar 10 sene uğraşsalar kesemezler. Ayrıca bide 40 taş rezzer olması lazım birisi 1 kere yatımıştı keserken

Eğer beramusta oynuyosan ve karus san sana o warriorlardan birini ayarlayabilirim adam 200m ye yapıyo görevi aklında olsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

dostum sizin warriorlar ya oynamayı bilmiyo yada bizim görevi yapan adam çok iyi biliyo elinde +7 giga +7/+8 chitinler sağlam uniqler ve 62 lvl de çatır çatır drain bile olmadan kesti 2 priestle

• quote:

+7 raptoru daha yoq bu gece aldım şuan +3 +7 basacam bide reduce tabi niye basmayalım reduce yasakmı
    quote:

Orjinalden alıntı: wolworeyn

Ya +3den +7ye o kdr kolay mı basılcak sanki,önce bas da bi de reduce kalsın,ayrıca +7 raptora reduce yaparsan bencepatlar!!

• quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

dostum sizin warriorlar ya oynamayı bilmiyo yada bizim görevi yapan adam çok iyi biliyo elinde +7 giga +7/+8 chitinler sağlam uniqler ve 62 lvl de çatır çatır drain bile olmadan kesti 2 priestle

Alıntıları Göster
    olympiada ise hazir Clanida patlasmisken gelir Gorevi yaparim Server neresi bi aciklayin .

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

olympiada ise hazir Clanida patlasmisken gelir Gorevi yaparim Server neresi bi aciklayin .

Alıntıları Göster
    SenS, gel o zaman bizim clana :D NP varsa eğer yapalım görevi :P MADDİ yönden sıkıntın olmasın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkSoldier

SenS, gel o zaman bizim clana :D NP varsa eğer yapalım görevi :P MADDİ yönden sıkıntın olmasın ;)

Alıntıları Göster
    Valla 3tane assas olsun + en az lvl 60 war lazım ve arkada 3healler en kötü şekilde böle
    ben lvl 60da bi clana girdik ikiikez o görevi yaptık ne den derseniz bazı cok bilmişler disband ve anahatarı lootluyo 2kez görevi yaptık ondan önce e az5deneme yaptık adam 62 den 61 a düştü başkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A2550B57

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

dayanamz

bır ayda bu kadar gereksız konu gereksız cevap verırsen post kasmak amaclı forumda durursan olacagı buydu...yonetıme tesekkurler elınıze saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LADY__MARTHA

quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

dayanamz

bır ayda bu kadar gereksız konu gereksız cevap verırsen post kasmak amaclı forumda durursan olacagı buydu...yonetıme tesekkurler elınıze saglık

Alıntıları Göster
    valla kardeş biz kiralık olarak Pelerin görevini yapıoz ares serverinde
  • bncede dayanamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basfates

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

waybe kiralik olarak he :)

$u dugunlere giden orkestra gibi yani :) cok guzel ya

benim Areste te Charim var mage kiralik olarak Snake Queen Takip ettirsem size Mae earning lazim 2 tanede :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: SenS

quote:

benim Areste te Charim var mage kiralik olarak Snake Queen Takip ettirsem size Mae earning lazim 2 tanede :)))

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

mauhahahahaha

ya şu canavarı bi yaşamak nasip olmadı çok zor annattığnıza göre 1 senedir o bölgeye girmiş değilim vuruşu çok mu ii bunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.