Şimdi Ara

PELİCELL (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.715
Cevap
36
Favori
105.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10line.com.tr - vdsl 115 tl

farknet.com.tr - adsl 115 tl

• cangibi61 C kullanıcısına yanıt
    10line daki airfiber ile ilgili detay nedir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cangibi61 C kullanıcısına yanıt

Farknet'i aramıştım sadece Konya içi hizmet veriyorlarmış. ADSL kullanıyorum geçiş için aradım dediğim halde öyle dedi niye bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 5 Ekim 2023; 0:38:12 >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Konya'nın ISS meşhur ne hikmetse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PelicellTelekom kullanıcısına yanıt

Numaralarınız ve wp hattınız cevap vermiyor.

Xdsl numaramı öğrenebilirmiyim?

• 0850 543 0 543 whatsapptan yazdım cevap yazılmadı.

xdsl no 8832743235 180 lira ödedim iki gün geçti 6 mbps ile bağlanıyorum

• acr kullanıcısına yanıt

info@yaninet.com.tr veya aktivasyon@pelicell.com.tr buraya mail atıp dener misin?

Ankastreden kablonuza bakın etiket varsa belki yazıyordur.

Tel varsa

https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3520/84258-84238/12-9/0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Bana Cevap Yazılar Sadece Faturanızı Ödeyin.
    Şaka Gibi İptal Edip Kurtulmak İstiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Degerli abonemiz kullanmakta oldugunuz 100Mbps taahhutsuz on odemeli paketinizin tarife fiyati mevcut abonelerimiz icin 180TL olarak sabitlenmistir. 199.90TL yeni abone alimlarinda gecerli olacaktir ve 8-16Mbps gibi dusuk altyapida kullanan abonelerimiz icin calismalarimiz devam etmektedir. B037

@PelicellTelekom ücretli veyahut ücretsiz 10 ay dondurma olacak mı ? 3 ay 75 Tl + 3 ay 75 TL toplam 6 ay 150 tl ye işlem yapıyorDUNUZ Yaninet için bilmiyorum (ama manuel görüşmek gerekiyor tek parça değil)

Turknet de 9 ay ücretsiz dondurma olduğu için hattımı oraya taşıyorum. Eskiden aylık 50 tl kablo canlı kalsın diye görmüyordum ama 180 tl yi gözüm görür.

Fixnet ise 10 ay - aylık 100 tl ye dondurma yapıyor (10 ayda 1000-bin- tl) Ücretsiz Turknet alternatifi varken Turknet e taşıma yapıyorum sonrasında fixnet olabilir belki vs vs vs zaten yılda 2 ay lazım olan bir hat

@PelicellTelekom bir de iss churn sürecimi evraklar karşıya ulaşmadı. 180 tl yi ödemediğim için hat kısıtlandı. Talep size ulaştığında nasıl bir işlem yapılacak ? Fiyat düzenlemesi olacak mı ? Yarın veyahut 7 sinde xdsliss e giriş olmasını bekliyorum. Teşekkürler

• Numaralarınız ve watsapp hattınız cevap vermiyor.

xdsl numaramı öğrenebilirmiyim?

@PelicellTelekom

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt

Merhaba,

3 aylık süre ile yılda 2 kez hat dondurma yapabilirsiniz. Her hat dondurma işleminiz için 3 aylık olarak 1 kez 150TL ödeyerek dondurma yapılabilmektedir.

Taşıma yapan abonelerde çıkan faturalar güncellenerek eski tarife fiyatlarından faturalandırılmaktadır.

Saygılarımızla

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Cevap filan yazmıyorlar bol bol fatura ödeyin mesajı geliyor. Sanki çocuğun birisiyle muhatap oluyoruz ya. Devletin bu tarz durumlar için ekstra bir mekanızması olmalı. Dünde interneti kestiler. Daha 7 sine kadar süre olmasına rağmen. Fatura ödemeye mecbur bırakıyorlar.

• @PelicellTelekom

cevap vericekmisiniz?

bütün bu süreçi btk'ya şikayet olarak yazılı postayla ileteceğim. Hatta şikayetçi olan herkese bir imza kampanyası başlatıp onların da imzasını yazılı belgeye ekleyeceğim. Yeter ya bu kadar aymazlık saçmalık. Kimseyi bu şekilde mağdur edemezsiniz!

Merhaba,

Abone numaranızı iletir misiniz?

Saygılarımızla

Merhaba,

Üst yazılarımızda defalarca kez sırası ile işlem yoğunluğuna göre tarafınıza dönüş yapıldığı belirtilmiştir.

Saygılarımızla

• 3400036826 abone numaralı adıma kayıtlı internet aboneliği devam etmektedir.Farklı bir firmaya geçiş yapacağımız için xdsl numarasını iletmenizi rica ederim.

@PelicellTelekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 5 Ekim 2023; 14:29:9 >

3400045749

Sayın Pelicell ya da Yaninet; oim de veya faturada xdsl no yu yazsaydınız aboneleriniz bu kadar çaba sarf etmek zorunda kalmaz, sizin de iş yükünüz azalırdı. Hayırlı günler.  

• adakif A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

05.10.2023 10:07 tarihinde sistemde kayıtlı telefon numaranıza sms olarak bildirilmiştir.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.