Şimdi Ara

PELİCELL (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.715
Cevap
36
Favori
105.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şuan VDSL olarak modem hazır hızınızı denemek istiyorum dm ile bilgilerimi paylaştım hız testinden sonra kalıp veya gitmek ile ilgili karar vermeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flanker05 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuuby kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Devreniz güncellenmiş olup kontrollerinizi sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla

• PelicellTelekom kullanıcısına yanıt

yangından mal kaçırır gibi aksiyon alırsanız aboneler aceleci davranır tabi. şartlar sizin açınızdan malum, ilk zamda ses çıkarmadık, sigara parasına internet mi olur? tabi ki güncelleme olacaktı.

şimdi de sistem değişikliği olacaktı madem, önce müşterilere bildirilir, durum izah edilir, tarih verilirdi. hatta devam edecek müşterilere, yeni abonelere göre daha iyi bir teklif sunulurdu. muhtemelen yeni bir sisteme de geçeceksiniz ama gözümüzde "gablo goptu" diye 1 hafta internet vermeyen, çağrı merkezi ve whatsapp hattına cevap vermeyen bir firmasınız, bir de üzerine böyle bir aksiyon alınca kaçtık tabi. (ben 3 abonelik taşıdım).

muhtemelen sisteminiz oturacak, eski aboneleri boşuna kaçırdınız. 20 liraya da 60 liraya da internet hizmeti almanın vicdani olmayacağını biliyoruz. yoksa sözleşmeye yazdığınız tek taraflı fesih hükümlerinin hiçbir geçerliliği yok, haksız olduğunuzu düşünsem bu maddeden yürüyüp ciddi sıkıntı çıkarabilirdim ama dedim ya gerek yok, haklı olduğunuz kısımlar var ve o fiyatlara sürdürülebilir değildi zaten. vicdanlı olmak lazım.

yine de 2 seneye yakın iyisiyle kötüsüyle ucuz hizmet aldık, kötü ayrılmayalım, teşekkürler size :) bu arada hiçbir platformda burası kadar destek gelmiyordu. sizin gibi 2 personel daha alsalar whatsapp hattına, en azından ilgisiz görülmezdi firma.

benim devreyi de vdsl olarak güncelleyip hız artışını yaparmısınız modemim uyumlu abone no: 3400035184

• Merhaba bugun ödeme yapın diye mesaj attınız ama online işlemlerde faturam gözükmüyor. Bakabilir misiniz?
    Abone no 3400012264

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 4 Ekim 2023; 14:38:33 >
  • Merhaba,

Devre dönüşüm ve hız güncelleme işleminiz tamamlanmıştır.

Saygılarımızla

• Merhaba,

Durum düzeltilmiş olup online işlemlerden kontrol sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla

pm attım faturayı ödedim hız değerlerim aynı 40 mgbit ve değişmedi düzeltir misiniz ?

Şuan hızı test ettim ve 8 mbps hız alıyorum emin misiniz

On odemeli tarifede odenmemis fatura sebebi ile erisiminiz 23:59 da kullanima kisitlanacaktir.Odeme yaparak kullanima devam edebilirsiniz. B037

bugün bana böyle bir mesaj geldi taşıma için evrakları gönderdim başka iss ye pazartesi

abone no 3400067593

ayrıca taşıma yaptığım iss mevcut iss nizden onay gelmedi dedi oysaki whatsapp hattında bize hemen onay verilecek bilgisi verilmişti mh arıyorum açan yok whatsapp yazıyorum cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedenet -- 4 Ekim 2023; 15:44:25 >
    Merhaba. Ben de tasima yapacağım hattı vdsl yapmanız gerekiyormuş pm attım destek olur musunuz?

• Telefon ve Whatsapp Ulaşabilen Var Mı? Bir Türlü İletişim Kuramıyorum.

• Üyeliğimi iptal edecem tarafınıza ulaşamıyorum.
    3400054721

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

info@yaninet.com.tr veya aktivasyon@pelicell.com.tr buraya mail atıp dener misin?

• Ben geçtim arkadaşlar kalan arkadaşlara başarılar
    PELİCELL

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun,
    Geçiş nasıl yaptınız. Web sayfalarını açamadım

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Whatsapp üzerinden 02666060510 hızlı yanıt alıyorum.

• dedenet D kullanıcısına yanıt

Bende anında geçti

PELİCELL

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.