Şimdi Ara

PELİCELL (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.715
Cevap
36
Favori
105.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zaten attıkları ekran görüntüsü sizin profile ait.. Modemi taktığınızda yaparsınız testleri, zaten birebir verilen hızı, vdsl de almak mümkün değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

hayırdır hocam ne bu savunma böyle... mağduruz mağdur uğraşıp duruyoruz zaten. yazılan mesaj tutarsız. bi 100 diyo bi yaplaştıgı 51 yazıyo. aboneye gönderilen trafik oluyor ekran resmi onu istemiştim. tabikide test edeceğim bu arada. amacınız yardımcı olmakmı pelicelli savunmakmı inanın ayırt edemedim. vdsl de ben birebir almalıyım bu konuşulmuyorki zaten böyle bişey yazdınız. biri 50 biri 100 paylaştıgında. konu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:8:4 >
  • cnryc34 C kullanıcısına yanıt
    Ben ve pelicelli savunmakduydunuz mu millethata bendeki cevap yazıyoruz size burda.. Lakin senin mesajlarından diğer abonelerin sorunları ortada kalıyor, tek mağdur siz değilsiniz burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ekim 2023; 11:20:1 >
  • ''duydunuzmu millet'' ne biçim bi cümle trübüne mi yazcaksınız ''tek mağdur siz değilsiniz'' yaklaşımınızda cümlenizde ön yargımı haklı çıkardı neyse. komiklik yapmayalım hadi hocam işinize bakın..

resmi atsın @PelicellTelekom konu kapansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:20:44 >
    Ya işte Pelicell..bizim kıymetimizi bilmezsen işte böyle müşterilere kalırsın [sm=zuhaha.gif
    Şu sayfada senin gibi 3 günlük müyüm aç bak bakalım konunun açıldığı hafta mesajım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ekim 2023; 11:22:52 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

''böyle müşterilere kalırsın''... üslubunuz ne çirkin.

evet bu sayfada 3 gunluk olmadıgınız belli o yüzden bu üslup ile nasıl bu kadar bu forumdasınız asıl sorun burda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:24:51 >
  • Aynen üslubum çirkin benim ,boşver..eğer flooda ceza olsa nokta yazamazdın şurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ekim 2023; 11:28:53 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

mevcut hız 82 nerede yazıyor hocam. evet kontrol edicem buraya paylaşırım zaten mevcut hızı ve vadedilen hızı. teşekkürler kardşeim

• @PelicellTelekom yolladıgı resim paketim. ama bana gönderilen trafik ekran resmini bekliyorum sabırla inş. yollayacak. :)

ben maximum hız peşinde değilim. ideal hız olsun isteğim bu. çok hızlı olupta kopma olacağına bi tık düşüğü olsun adam gibi olsun. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:32:46 >

hocam diğer abonenin resmine bakıyorsunuz :) neyse sorun yok pelicell inşaALLAH yazcak karışıklık gidecek

PELİCELL

mesajda hızınız 100 oldu diyor burda 51 yazıyor tutarsızlık bu. benim hat VDSL üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:39:5 >

Pardon, bizimde hatlar karıştı.PELİCELL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyi niyetli cevap verdiğiniz için amacınız yardım oldugu için sorun yok.

başkaları trübünden adam toplar gibi duydunuzmu millet diyor.. böyle müşterilere kalırsın diyor :) şaşkınım yani

• @PelicellTelekom selamlar, ayın 7 sine kadar işletmenizden ayrılacak müşterilere yardımcı olacağınızı ilettiniz ancak faturaların son ödemesini ayın 5 i olarak güncellemişsiniz. Karşı operatöre evrak gönderimini yaptım ancak henüz xdsliss e girişini yapmadı. Ayın 7 sine kadar işlemin tamamlanmasını ön görmekteyim. Bu faturayı ne yapacağız ?

Teşekkürler

Abone : 3400051800

Resme göre 51. Kapasite bilgileri resminde ki hat değerlerine göre hıza bakmak lazım.

• ama 100 olarak güncellendi dedi mesajında @PelicellTelekom da hatları karıştırdı heralde ama paylaşımında 51 yazıyor tutarsızlık bu işte abi

@PelicellTelekom? yaşıyorsa tutarsızlığı gidercektir

PELİCELL

PELİCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryc34 -- 4 Ekim 2023; 11:49:43 >

Şimdi tek paket 100 e kadar; tarife profili 100 yapıldı. Sizin altyapınız max. ne destekliyorsa o kadar manasında. Bazısında 80, 50 veya daha düşük.

• Merhaba,

100Mbps hızı hiç bir aboneye vaat veya taahhüt etmedik. Tüm yazılarımız forum altında açık ve nettir. 100Mbps e kadar altyapınızın desteklediği en yüksek hıza çıkaracağız dedik ve işlemlere başlandı. Bu işlemlerin ayın 7 sine kadar tamamlanacağı bilgisi de ayrıca veridi. VDSL olmayan modem de VDSL sinyalinin kaç mbps gittiğini gösterebilecek ( kablonun ucu boş şekilde ) bir teknoloji henüz icat edilmedi.

Taşıma yapmak isteyen aboneler için ayın 7 sine kadar süre verildiği doğrudur. Ayın 7 sine kadar taşıma taleplerinizi iletmeniz durumunda 9. ay faturaları yansıtılarak 10. ay için ön ödemeli çıkan faturalar iptal edilmektedir.

Saygılarımızla

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.