Şimdi Ara

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
6
Favori
117.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben arz talep meselesi olduğunu düşünüyorum. adam kaliteli hizmet verip müşterisini de elinde tutabiliyorsa o parayı da alır abi.
  • hala pahalı değil diyenler var. karışık tost 9tl, isteyen gitsin yesin kimse neden gidiyorsun demez. siz alabiliyorsunuz diye ucuzmu oluyor yada daha pahalı yerler olduğu içinmi ucuz. yada şöyle söyleyim ferrari porscheden pahalı diye porsche ucuzmu oldu şimdi.
  • Burası pastane değil miydi yav adamlar köfte dahil ne varsa satıyor ilginç.
  • iyi lan tek fakir ben değilmişim
  • şöyle yerleri görünce hep düşünüyorum acaba bi mekan açsam fiyatlarıda 5 katı yapsam sırf pahalı diye benim mekana gelir mi millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf]

= 8,5 TL
    />

Evimde her gün çift yumurtalı yiyorum. 50 kuruşa mal oluyor.

Yani buna 8.5 TL vermem zengin bile olsam. Altı üstü yumurta.

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

katılıyorum.Gelirimin orta halli olmasına rağmen haftada bir böyle yerlere hatta daha pahalı yerlere sözlümle yemeğe gidiyorum.Paranızın karşılıgını alıyorsunuz.2 günde bir dandini bir yere gitmektense haftada 1 kesz giderim iyi kaliteli yere giderim.Kafam rahat olur.Burda bu fiyatlara yüksek diyen arkadaşlara birgün paralarına kıyıp pelit pastahanesinden birşeyler yemelerini tavsiye ediyorum.Neden fiyatların pahalı oldugunu anlayacaklardır.

sakın fazla para verdiğin için sana öyle geliyor olmasın

anlamak istemiyorsunuz galiba. kimse parasını hak eden bir yemeği ucuza satsın demiyor.

gelik'te kuyu kebabı en son 36 lira mı neydi. hak ediyor mu? git ye kendin karar ver. bu sadece bir örnek.

tost 9 lira. tost la bu tost

iddia ediyorum bakkal tostları ondan iyidir. bizim burdaki bakkal 4 liraya coşkun sucuktan tost yapıyor.

pelit'in kullandığı ekmekle bakkala tost yaptırsam hangisi bakkal tostu hangisi pelit ayırt edemezsin.

Bizim bura tost yapan bakkallar yok 80 lerde vardı o dediklerinden hala tost yapan bakkal kaldimi ? Neyse bence sen parana kıy önce pelitten ye sonra gel bu konuyu konuşalım gerçi bakkalda yapılan tosttan bahseden biri ile kalite ve luks konuşmam biraz abes olucaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 14 Mart 2013; 10:45:12 >

• valla serbest ekonomi,kapitalizm...alıcısı varsa satıcısı da var herşeyin.ben anormal birşey görmüyorum...bir tosta 10 lira,2 poğaça bir çaya lira veren varsa bu adam da bu pastaneyi marka haline getirmişse yapacak birşey yok.işinize gelmiyorsa gitmezsiniz olur biter...
  • Zenginlik demek enayilik demek diil. Adam gidiyor anasınin babasının parasini yatiriyor sonra gayet güzel serseriden it kopuktan uzak tutuyor bu fiyatlar diyor. Ulan bi kere parayi kazanan annesi babasi gitsin bakım annesi babası onlara o kadar para vericek mi . Parayi kendisi kazanmadigi için oh ne ala memleket. gelmiş bi de parasini bu kadar saçma şeylere savunma lüksü olmayanlara serseri diyor. Sen kendine bak hele sırf kızlara hava atmak için enayiligin alasini yapıyorsun kazık yemek istemeyenede it kopuk yeaaaaaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafeciliği bilmeyen adamlar kurmuş aklı sıra elit bi yer. ben çok önünden geçtim her geçişimde en fazla 10 masa doludur keza mekanda 50den fazla masa var tahminimce.bigün gireyim dedim çay içtim sonra tatlı için menü istedim çayın 4lira oldugunu görünce kalktım kasadaki adama gittim dedim çay neden 4 lira sallamasyon bişeyler anlattı dedim gelen bi çay içiyo sizde ondan 4 lira yaptınız dimi.4lira yaparsan adam bi çay içer 4 saat oturur tabi yap iki lira adam 4 saatte 3 çay içsin olsun 6 lira 2 lira fazladan kar ve içerisi dolsun bin lira maaşla çalışan biri gelip kız arkaşadaşıyla oturabilsin.gibisinden bişeyler dedim tam hatırlamıyorum yalan olmasın.en son çıkarkende bi tane cafe ismi verdim bunlara pastane cafe gibi dediğim yerde pelitin 3de 1 i kadar yok adam 60-70milyar civarı para harcadı gidin görün sizmi çok kazanıyosunuz o cafemi araştırın dedim.ve 4lirayı bayıldım tabi bu kadar edebiyata insan çay bizden derdi demediler :))

• demekki okadar çok enayi varki pastane zinciri açıp parayı bulmuşlar
  • Gözünü sevdiğim avrupası ya almanyaya aç 3. gün dükkanı kapatırlar. Oturanlarda menüyü görünce kalkar, adamlar para benim diyor kalkıyor bizdeki gibi utanma yok

Bahçeşehirde dandik peynirli su böreği 30 lira hemen yanındaki esenyurtta 25 yıllık pastanede 15 lira tadıda diğerine 15 basar. Bak kıymalı böreği yazmadım bile sen düşün artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 14 Mart 2013; 11:30:43 >
  • pahali degil ki cok? bende asiiri pahali sandim

madoda sutlu tatlilar 6-6,5 TL arasi degisir burda da 9 TL.. 3 TL fark var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

cafeciliği bilmeyen adamlar kurmuş aklı sıra elit bi yer. ben çok önünden geçtim her geçişimde en fazla 10 masa doludur keza mekanda 50den fazla masa var tahminimce.bigün gireyim dedim çay içtim sonra tatlı için menü istedim çayın 4lira oldugunu görünce kalktım kasadaki adama gittim dedim çay neden 4 lira sallamasyon bişeyler anlattı dedim gelen bi çay içiyo sizde ondan 4 lira yaptınız dimi.4lira yaparsan adam bi çay içer 4 saat oturur tabi yap iki lira adam 4 saatte 3 çay içsin olsun 6 lira 2 lira fazladan kar ve içerisi dolsun bin lira maaşla çalışan biri gelip kız arkaşadaşıyla oturabilsin.gibisinden bişeyler dedim tam hatırlamıyorum yalan olmasın.en son çıkarkende bi tane cafe ismi verdim bunlara pastane cafe gibi dediğim yerde pelitin 3de 1 i kadar yok adam 60-70milyar civarı para harcadı gidin görün sizmi çok kazanıyosunuz o cafemi araştırın dedim.ve 4lirayı bayıldım tabi bu kadar edebiyata insan çay bizden derdi demediler :))

Ve adamlar 50 senedir piyasanın öncüsü , tr en çok kazanan pastahane ama senin düşündüğünü dusunememisler ? Yav he he...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 14 Mart 2013; 12:22:26 >

• Patronun doğum gününde pelitten muzlu fındıklı bir pasta geliyor hayatımda yediği en güzel pasta kesinlikle

• Oha o fiyatlar ne öyle. Su bile 3 TL. Kalitelidir tamamda suyun kalitesi nasıl olabilir en fazla ? PH değeri 10 falan mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

cafeciliği bilmeyen adamlar kurmuş aklı sıra elit bi yer. ben çok önünden geçtim her geçişimde en fazla 10 masa doludur keza mekanda 50den fazla masa var tahminimce.bigün gireyim dedim çay içtim sonra tatlı için menü istedim çayın 4lira oldugunu görünce kalktım kasadaki adama gittim dedim çay neden 4 lira sallamasyon bişeyler anlattı dedim gelen bi çay içiyo sizde ondan 4 lira yaptınız dimi.4lira yaparsan adam bi çay içer 4 saat oturur tabi yap iki lira adam 4 saatte 3 çay içsin olsun 6 lira 2 lira fazladan kar ve içerisi dolsun bin lira maaşla çalışan biri gelip kız arkaşadaşıyla oturabilsin.gibisinden bişeyler dedim tam hatırlamıyorum yalan olmasın.en son çıkarkende bi tane cafe ismi verdim bunlara pastane cafe gibi dediğim yerde pelitin 3de 1 i kadar yok adam 60-70milyar civarı para harcadı gidin görün sizmi çok kazanıyosunuz o cafemi araştırın dedim.ve 4lirayı bayıldım tabi bu kadar edebiyata insan çay bizden derdi demediler :))

Ve adamlar 50 senedir piyasanın öncüsü , tr en çok kazanan pastahane ama senin düşündüğünü dusunememisler ? Yav he he...

eminsin yani bu kadar kazandığına :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

katılıyorum.Gelirimin orta halli olmasına rağmen haftada bir böyle yerlere hatta daha pahalı yerlere sözlümle yemeğe gidiyorum.Paranızın karşılıgını alıyorsunuz.2 günde bir dandini bir yere gitmektense haftada 1 kesz giderim iyi kaliteli yere giderim.Kafam rahat olur.Burda bu fiyatlara yüksek diyen arkadaşlara birgün paralarına kıyıp pelit pastahanesinden birşeyler yemelerini tavsiye ediyorum.Neden fiyatların pahalı oldugunu anlayacaklardır.

sakın fazla para verdiğin için sana öyle geliyor olmasın

anlamak istemiyorsunuz galiba. kimse parasını hak eden bir yemeği ucuza satsın demiyor.

gelik'te kuyu kebabı en son 36 lira mı neydi. hak ediyor mu? git ye kendin karar ver. bu sadece bir örnek.

tost 9 lira. tost la bu tost

iddia ediyorum bakkal tostları ondan iyidir. bizim burdaki bakkal 4 liraya coşkun sucuktan tost yapıyor.

pelit'in kullandığı ekmekle bakkala tost yaptırsam hangisi bakkal tostu hangisi pelit ayırt edemezsin.

Bizim bura tost yapan bakkallar yok 80 lerde vardı o dediklerinden hala tost yapan bakkal kaldimi ? Neyse bence sen parana kıy önce pelitten ye sonra gel bu konuyu konuşalım gerçi bakkalda yapılan tosttan bahseden biri ile kalite ve luks konuşmam biraz abes olucaj

Sen hangi ülkede yaşıyorsun abi ? Asıl senin gibilerle birşey konuşmamak lazım ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf]

= 8,5 TL
    />

Evimde her gün çift yumurtalı yiyorum. 50 kuruşa mal oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.