Şimdi Ara

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
6
Favori
117.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide bunun neresi pahalı ki? Fiyatlar ucuz sayılabilecek seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar pahali degil lan. yani normal mahalle pastanesi ile karsilastirdiginizda elbette pahali ama denk yerler ile kesinlikle pahali degil.

ama bunu foruma anlatamazssiniz ben size diyeyim. starbucks'a gideni enayi gozuyle bakiliyor bu forumda. farkli kafa yapilari var.
  • Çorba 8.5 menemen 12 hadi afiyet ola!! Yersen
  • Yarım kilo baklavaya 60 lira verdiğimi bilirim. Gereksiz pahalı. Güllüoğlu açıldı Çamlıcaya, ayrıca Pileki var.
  • Pelit'in Kuvertürleri falan müthiş.(aynı marka mı emin değilim) Pasta konusunda Özsüt'e yaklaşamaz ama.
  • hemen bir koli sipariş verdim teşekkürler
  • Hamburger 21 TL miş 20 kat mi kofte koyuyorlar o fiyata acaba ilginc

• tost a bak 9 tl..
  • Asgari ücreti belli olan ülkede ince belli çaya 4 lira vermek, karışık tosta 20 lira vermek kerizlikten başka birşey değildir.

Ha yıldız futbolcuysan, ali ağaoğlunun oğluysan 25 liraya 1 porsiyon çiğköfte yesen koymaz.
  • 1.Turkcell
    2.Pelit

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

1.Turkcell
    2.Pelit

ne alaka? TURKCELL promosyonları ile gayet hesaplı...
  • Turkcell kalitedir dersin birde tam olur
  • kalite demek... 3G sabit 3Mbps hızda olunca mükemmel oluyor... HD Video izlemek ( tabi youtube'tan... ) mümkündü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

katılıyorum.Gelirimin orta halli olmasına rağmen haftada bir böyle yerlere hatta daha pahalı yerlere sözlümle yemeğe gidiyorum.Paranızın karşılıgını alıyorsunuz.2 günde bir dandini bir yere gitmektense haftada 1 kesz giderim iyi kaliteli yere giderim.Kafam rahat olur.Burda bu fiyatlara yüksek diyen arkadaşlara birgün paralarına kıyıp pelit pastahanesinden birşeyler yemelerini tavsiye ediyorum.Neden fiyatların pahalı oldugunu anlayacaklardır.

sakın fazla para verdiğin için sana öyle geliyor olmasın

anlamak istemiyorsunuz galiba. kimse parasını hak eden bir yemeği ucuza satsın demiyor.

gelik'te kuyu kebabı en son 36 lira mı neydi. hak ediyor mu? git ye kendin karar ver. bu sadece bir örnek.

tost 9 lira. tost la bu tost

iddia ediyorum bakkal tostları ondan iyidir. bizim burdaki bakkal 4 liraya coşkun sucuktan tost yapıyor.

pelit'in kullandığı ekmekle bakkala tost yaptırsam hangisi bakkal tostu hangisi pelit ayırt edemezsin.

• Site de herkes mi kayserili, herkes mi fakir? hepinizin imzalarindan servet akiyor, gelmis burda su 2 tl diyosunuz
  • Arz talep meselesi. Demek ki sirket bu parayı verebilenlere yönelmiş. Gidin başka kafeye zorla mı içeri alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Oraya verdiğiniz paranın yarısını bana verin gelin evime daha iyisini yapıcam.

BekleGeliyorum
  • Bazı mekanların/servislerin pahalı olamsını anlıyorum da pelit sıradışı, anlamsız. Birgün epey açtım şu içi peynirle dolu baş parmak boyutunda zımbırtıdıan 5-6 tane alıp 20-25tl ödemişliğim var. Ogün bugündür adım atmam pelite....
  • Sadece fiyat listesi paylaşılmış herkes birden üstüne alınmış.Kime ne kim nerde ne fiyata ne yerse yesin.Adam istediği fiyata satar yemek isteyen de gider yer.

• pohçayı dışardan alsak pelitte yesek olurmu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.