Şimdi Ara

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
6
Favori
117.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Oha o fiyatlar ne öyle. Su bile 3 TL. Kalitelidir tamamda suyun kalitesi nasıl olabilir en fazla ? PH değeri 10 falan mı ?

yorumuna guldum baya

PH degeri normalde 7 ye yakin olmalidir ki notr olsun (ne asidik ne bazik) senin dedigin deger 10 ,yani bazik tadida acimsi olur yani o su 1 kurus bile etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Birkaç arkadaşımızdan mesaj aldım,

İnternette araştırdım hakikaten Pelit Pastanesi'nin fiyat listesine ulaşamadım.

Yok.

Gitmeden önce fiyat bilgisine ulaşabilmeli insanlar. Madem pelit yapmamış benden gelsin.

Dedim forum içinden yada dışından internette arayan kişilere yardımcı olmak adına konuyu açıyorum.

Pelit Pastanesi Fiyat Listesi [Fotoğraf]

Evi de üzerlerine yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Oha o fiyatlar ne öyle. Su bile 3 TL. Kalitelidir tamamda suyun kalitesi nasıl olabilir en fazla ? PH değeri 10 falan mı ?

yorumuna guldum baya

PH degeri normalde 7 ye yakin olmalidir ki notr olsun (ne asidik ne bazik) senin dedigin deger 10 ,yani bazik tadida acimsi olur yani o su 1 kurus bile etmez

Ben ne kadar yüksekse o kadar iyi diye mantık kurmuştum ama çok mantıksızmış

• aslında fiyatlar normal denilebilir tatlı grubu için ama o tostun fiyatı çok fazla mesela yemeklerin fiyatları en az 3 4 lira düşmesi lazım ama mantıkları şu biz kaliteliyiz elit kişileri bekleriz mantığı cebinde 10 lira ile dolaşan apaçiler için uygun bir yer değil

şahsen o kadar dağıtacak param olsa yinede girmem
  • Pahalı diyenler gitsin Starbucks da içsin kahvesini. Çok da uzatmamak lazım. Sanki bunu bilmiyordunuz da ilk defa bugün gördünüz.
  • quote:

quote:

quote:

yorumuna guldum baya

sozelciysen bunlari bilmemen normal zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

yorumuna guldum baya

sozelciysen bunlari bilmemen normal zaten

EML' de okuyorum

• Tost 9.50 den sonrasını okumadım.
  • ayran 6 lira
  • Pelit değilde Bind e bakın, tavsiye ederim.

• kemigim titredi...
  • quote:

En iyisi 7 olan sudur, 10 olursa fazla asidik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

cafeciliği bilmeyen adamlar kurmuş aklı sıra elit bi yer. ben çok önünden geçtim her geçişimde en fazla 10 masa doludur keza mekanda 50den fazla masa var tahminimce.bigün gireyim dedim çay içtim sonra tatlı için menü istedim çayın 4lira oldugunu görünce kalktım kasadaki adama gittim dedim çay neden 4 lira sallamasyon bişeyler anlattı dedim gelen bi çay içiyo sizde ondan 4 lira yaptınız dimi.4lira yaparsan adam bi çay içer 4 saat oturur tabi yap iki lira adam 4 saatte 3 çay içsin olsun 6 lira 2 lira fazladan kar ve içerisi dolsun bin lira maaşla çalışan biri gelip kız arkaşadaşıyla oturabilsin.gibisinden bişeyler dedim tam hatırlamıyorum yalan olmasın.en son çıkarkende bi tane cafe ismi verdim bunlara pastane cafe gibi dediğim yerde pelitin 3de 1 i kadar yok adam 60-70milyar civarı para harcadı gidin görün sizmi çok kazanıyosunuz o cafemi araştırın dedim.ve 4lirayı bayıldım tabi bu kadar edebiyata insan çay bizden derdi demediler :))

Ve adamlar 50 senedir piyasanın öncüsü , tr en çok kazanan pastahane ama senin düşündüğünü dusunememisler ? Yav he he...

eminsin yani bu kadar kazandığına :)

Eminim yıllardır müşterisiyiz.. Manolya da aynı yahudi aileden gelir. (yanlış hatırlamıyorsam) Yarışıcagı sadece bir pastahane varsa oda Divan olur. Sen gidipde boş koltuklara bakıp burası kazanmıyor deme , Pelit daha çok büyük şirketlere yemek pasta toplantı , nikah vs vs için servis yapıyor asıl gelirleri buradan....

http://ekonomi.haber7.com/basari-hikayeleri/haber/962730-kahve-dunyasindan-sonra-pelit-de-cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 14 Mart 2013; 17:21:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

cafeciliği bilmeyen adamlar kurmuş aklı sıra elit bi yer. ben çok önünden geçtim her geçişimde en fazla 10 masa doludur keza mekanda 50den fazla masa var tahminimce.bigün gireyim dedim çay içtim sonra tatlı için menü istedim çayın 4lira oldugunu görünce kalktım kasadaki adama gittim dedim çay neden 4 lira sallamasyon bişeyler anlattı dedim gelen bi çay içiyo sizde ondan 4 lira yaptınız dimi.4lira yaparsan adam bi çay içer 4 saat oturur tabi yap iki lira adam 4 saatte 3 çay içsin olsun 6 lira 2 lira fazladan kar ve içerisi dolsun bin lira maaşla çalışan biri gelip kız arkaşadaşıyla oturabilsin.gibisinden bişeyler dedim tam hatırlamıyorum yalan olmasın.en son çıkarkende bi tane cafe ismi verdim bunlara pastane cafe gibi dediğim yerde pelitin 3de 1 i kadar yok adam 60-70milyar civarı para harcadı gidin görün sizmi çok kazanıyosunuz o cafemi araştırın dedim.ve 4lirayı bayıldım tabi bu kadar edebiyata insan çay bizden derdi demediler :))

Ve adamlar 50 senedir piyasanın öncüsü , tr en çok kazanan pastahane ama senin düşündüğünü dusunememisler ? Yav he he...

eminsin yani bu kadar kazandığına :)

Eminim yıllardır müşterisiyiz.. Manolya da aynı yahudi aileden gelir. (yanlış hatırlamıyorsam) Yarışıcagı sadece bir pastahane varsa oda Divan olur. Sen gidipde boş koltuklara bakıp burası kazanmıyor deme , Pelit daha çok büyük şirketlere yemek pasta toplantı , nikah vs vs için servis yapıyor asıl gelirleri buradan....

http://ekonomi.haber7.com/basari-hikayeleri/haber/962730-kahve-dunyasindan-sonra-pelit-de-cikiyor

abicim bi mekan hafta içi hafta sonu her daim boş işe sen benim önüme ne koyarsan koy ben kazandığına inanmam gözümle görüyorum.mado,özsütte yer olmayınca insanlar pelite iniyo.misal metroportu verelim özsütle madonun en az 3 katı kira veriyodur.ve çeyreği kadar müşterisi yok.bunlar yahudiyse başka yerlerden kazanıyodur.düz mantık ya birtane mado özsüt görmedim ben en az yarısı dolu olmayan günün her saatinde.ama hiç kimsenin olmadığı pelit gördüm.he çıkıp deme bana her şubesi felan öyle değil ben her şubesine bakamam gördüklerimden bahsediyorum zaten öle fazla bi şubesi yok özsüt mado kadar değil.he toplantıdan şurdan burdan para kazanması beni alakadar etmez ben adamın başka ne iş yaptığını bilemem.cafecilikle alakalı konuşuyorum sen yıllardır pelite gidiyo olabilirsin benden iyi biliyo olabilirsin ama bende diğer cafelerin ne işler yaptığını biliyorum.neyse dahada uzatmayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faziloglu -- 14 Mart 2013; 17:41:13 >

• İlk sevglim onu o patahaneye götürmedim diye terk etmişti ilk ve son oldu zaten
  • Adet fiyatımı bunlar ?
  • Bu ne ucuzluk at eti olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Zengin züppelerin bu tür mekana gidip ıphone unu masanın üzerine koyduktan sonra işaret parmağı ile orta parmağını birleştirip gel gel hareketi yaparak garsonu aşağılamak sureti ile egolarını tatmin ettiği mekanlardır; ee ne diyebiliriz ki paranın hesabını bilmeyenler için bu tür mekanlar her zaman var olacak.

+1 katılıyorum.

Kazandığı paranın değerini bilen adamın işi olmaz orada..
  • Tatlıların kilosu mu o kadar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

katılıyorum.Gelirimin orta halli olmasına rağmen haftada bir böyle yerlere hatta daha pahalı yerlere sözlümle yemeğe gidiyorum.Paranızın karşılıgını alıyorsunuz.2 günde bir dandini bir yere gitmektense haftada 1 kesz giderim iyi kaliteli yere giderim.Kafam rahat olur.Burda bu fiyatlara yüksek diyen arkadaşlara birgün paralarına kıyıp pelit pastahanesinden birşeyler yemelerini tavsiye ediyorum.Neden fiyatların pahalı oldugunu anlayacaklardır.

sakın fazla para verdiğin için sana öyle geliyor olmasın

anlamak istemiyorsunuz galiba. kimse parasını hak eden bir yemeği ucuza satsın demiyor.

gelik'te kuyu kebabı en son 36 lira mı neydi. hak ediyor mu? git ye kendin karar ver. bu sadece bir örnek.

tost 9 lira. tost la bu tost

iddia ediyorum bakkal tostları ondan iyidir. bizim burdaki bakkal 4 liraya coşkun sucuktan tost yapıyor.

pelit'in kullandığı ekmekle bakkala tost yaptırsam hangisi bakkal tostu hangisi pelit ayırt edemezsin.

Bizim bura tost yapan bakkallar yok 80 lerde vardı o dediklerinden hala tost yapan bakkal kaldimi ? Neyse bence sen parana kıy önce pelitten ye sonra gel bu konuyu konuşalım gerçi bakkalda yapılan tosttan bahseden biri ile kalite ve luks konuşmam biraz abes olucaj

tostun lüksü olmaz tost tosttur.

emek harcanarak hazırlanan bir yemeğin lüksü olur.

bana gelirsek temiz olduğu sürece en varoş yerde de yerim; en lüks yerde de. takıntım yoktur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.