Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulgar pelletini son duruma gore detaylandiralim.
    toptancida veya fabrikanin deposunda 15kg'lik markasiz ambalaji 2,50€'dan istedigin miktarda alip gidiyorsun.
    ayni urunu toptanci veya fabrika ton basina +20,00€ ile adrese teslim ediyor.
    burdaki toptancinin urunu ayni fabrikanin degil,her ikisindede marka olmamasina ragmen hic bir yanma sorunlari yok.
    farkli depodaki perakendeci 15kg'lik markali ambalaji 2,80€'dan istedigin miktarda alip gidiyorsun.
    yine bu markali pelleti en az 24metrik/ton olmak sartiyla 160.00€'dan adrese teslim diyor.
  • yukarida konu edilen markasiz peleti imal eden fabrika
    KDV orani %20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 22 Şubat 2014; 23:04:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

bulgar pelletini son duruma gore detaylandiralim.
    toptancida veya fabrikanin deposunda 15kg'lik markasiz ambalaji 2,50€'dan istedigin miktarda alip gidiyorsun.
    ayni urunu toptanci veya fabrika ton basina +20,00€ ile adrese teslim ediyor.
    burdaki toptancinin urunu ayni fabrikanin degil,her ikisindede marka olmamasina ragmen hic bir yanma sorunlari yok.
    farkli depodaki perakendeci 15kg'lik markali ambalaji 2,80€'dan istedigin miktarda alip gidiyorsun.
    yine bu markali pelleti en az 24metrik/ton olmak sartiyla 160.00€'dan adrese teslim diyor.

24 Metrik/ton ne oluyor.160 Euro nakliye fiyatımı..Toptanda 1 tonu 20 euro ya nasıl nakliye ediyorlar.Mazot kaçpara..
    Birde verdiğin bu fiyatlar kdv dahil mi ,hariç mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaynak:

METRIC TONE:2,204.6 pound veya 1000 kg. eşiti ağırlık birimi.

160€ fiyat 1ton pellet,bunun adrese teslimati 20€ masraf,nakliye,ilave kar,iscilik ne dersek diyelim.
    miktar 2 ton olursa +40€ oluyor.bu rakkamlar %20kdv iceriyor -160€ x 24metric/ton'luk buyuk tonajli teslimat %20kdv iceriyor.baska yan masrafi yok.
    bu teslimatlari kucuk kamyonetlerle yapiyorlar,yani bu ayni aracla 4-5-6 ton gibi miktarlar nakledemiyorlar,donanim yetersizligine yorumluyorum.
  • Yani 1 ton odun pelleti Bulgar malı eve teslim 180 euro demektir.Fiyat iyimiş.20 euro nakliye ise bedava gibi..Bu teslimatı kaç km içinde yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdilik 55km gibi mesafe duyumum var,dahasini ogrenecegim.
  • dogac pelet italyaya şubat ayında 1100 ton ihracat yaptı.

• wood pellet analiz raporumuz
  • fikirmiz olsun, carefour'da veya mahalledeki nalburda 15kg'lik ambalajin maximum perakende fiyati ne olabilir ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Şu an marketlerde veya nalburda satılmıyor Türkiye de.Ama biz parekende de 15 kg lık paketi 12 TL ye verebiliyoruz.Tabi Adana dan İzmir e geliyor mal.1400 km..
  • gayet uygun fiyat
  • konunun belirli sayfalarını okuyabildim, acaba bu kazanı kombi gibi peteklerde kullanmak mümkün oluyormu ve doğalgaza göre nekadar karlı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

konunun belirli sayfalarını okuyabildim, acaba bu kazanı kombi gibi peteklerde kullanmak mümkün oluyormu ve doğalgaza göre nekadar karlı acaba?

Doğalgaz dan ekonomiktir diye idda edilemez. Zaten o tarz bir idda ile çıkan bir ürün değil.Ama doğalgaz gibi tehlikesi yoktur.Patlamaz.Yerli yakıttır ,çevrecidir vs. vs.

Sistemin sobası da var,kazanlarıda.
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Şans eseri gördüm konuyu hiç bilgim yoktu, teşekkür ederim
  • Şuan 2 yerli Marka var Pelet soba ve kaloriferli soba üreten.Kozlusan ve Hoşsevenin kaloriferli versiyonları piyasaya çıkmış.Düşünenlere araştırın derim.
  • Görüştüğüm ,yada benden görüş alan 1-2 kalorifer firması daha var üretime girmek isteyen ama gerçektende kolay iş değil.Ürünü yapabilirsiniz ama fiyat ve pazarlama işi asıl düşündüren..Kazan gibi değil,seri üretim gerektiriyor..
  • dogac 15 kğ poşetlerde

• dogac 15 kğ peşetlerde

• 100 kw pellet burner(burülörü)
  • arı kazan (ankara) pelet brülörlü kat kalöriferi yapıp avrupaya ihracat yapıyor talep olması halinde iç piyasayada kazan vereceklerini zannediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.