Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dik kazan konusuna katılıyorum. kozlusan aynen. hiç uğraştırmıyor :)
  • Pellet ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

Pellet ??

PELLET..
  • evicin kısa bir çizim hazırladım. bugün bir bayi geldi. 38 metrelik yere 3 metre petek , 22 metrelik yere 120x2 . 16.5metrelik yere 1 metre , ara hole 0,80 metre üstte hemen hemen aynı 13 metre yeter dedi. yalıtım çok iyi dedi. aldığım parça fiyatına göre 600 tl fazla fiyat ile işçilik ve takacağı boru hariç 8600 tl + kazan kurma petek bağlama boruları ve işçilik olarak 1000 tl dedi. toplamda 9600 tl fiyat çıkardı.

görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. kozlusan katı yakıtlı kyk30 olsun günde bir torba yakarsın dedi. beni peletten soğutmaya çalıştı biraz. kazan fiyatı pellet 25 binlikle aynı. 25 binlik kurtarırsa birol beyin teklifini değerlendireceğim. ısı pompası işide çıktı hadi hayırlısı.
     PELLET yakıtlı soba vs.

• 13Mt.petek x 2 Dediğiz zaman 26 çıkar.yani 25 kw lık kazan bence rahat yetet.Kömürün isini pisini o mu çekecek siz mi? Sşz bunun kararını verin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon aciliyor, son mesajlar nedir ?
  • Bu gün 1 tır Doğaç pelleti indirdik İzmir e,27 ton.26 tonunu sattık sabit müşterilerimize.15 Kg lık torbalarda,palet üzerinde streç filimli 1 palet 1300 kg.
     PELLET yakıtlı soba vs.

• son yillarda bulgaristan alman yonetimi vasitasiyla bastirdi.
    karsi tarafin yuksek vergili tuketim urunlerini korumak ve serbest dolasimi engellemek icin uyguladigi ayak oyunlarini bertaraf ettirebildi.
    6 farkli noktadan gr-bg AB önanlasmasinin fiziki kapilarini actirdi.

gecen kis donemindeki 15kg 'lik bg pelleti nakliyeli 2,8€ - nakliyesiz 2,5€ ile tuketiciyi rahatlatti.
    gr 'de fiyat 5€ 'dan son durum praktikerde 3,49€ ya gerilemis halde.

PELLET yakıtlı soba vs.

alfawood pellet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 6 Ekim 2014; 1:22:06 >

• 2,8€ çok iyi fiyat bence adrese teslim.Bizim burada depoya tır olarak maliyetimiz bile değil.BG da işçilik ucuz galiba.

Doğaç İtalya ya ihrcat yapıyor.Demekki BG den kaliteli pelleti...

• 2,8€ 2 ton gibi az miktar fiyati.
    sofia bolgesinden imaltci minimum miktar nakliyede 24 tonu 12 + 12 seklinde 2 farkli adrese teslim ediyor, yaz donemi fiyat 2,4€
  • Resimdeki pellete bakınca kalitesi çok iyi gelmedi bana.Sizin kullandığınız pellet açık olarak yakından fotoğraflayabilirmisiniz.

• renk olayi sezonun ilk donemlerinde peletin imal yerinde gordugumde cam kozalaklari, kereste imalinde temizlenen yuzeylerin kabuklari gibi agacin koyu renkli kisimlari harmanlaniyor kahve ve gri rengin tonlari one cikiyor.
    sezonun ortasindan sonuna dogru acik sari,bej renkler agirlikli oluyor.
    gecen kis sonundan artan pelet stokum misir sarisi, 4 gun once tedarik ettiklerimse gri tonunda.
    gcen kis her renk sorunsuz yandi
  • Ağaç kabukları pellet üretimine girdiğinde yanmada curuflama oluyor.Nedeni ise ağaçlar toptaktan aldıkları tuzu kabukları ile dışarı atıyormuş.Dolayısı il kabuk kısımları tuz barındırıyor ve o tuz yanma anında curuf oluşturuyor.

Kazan için çok skıntı değil ama sobada sıkıntı.Renk ne kadar açıksa o kadar iyi.

• sadece kalori veriminin daha zayif oldugunun otesinde bunu hic duymadim.
    konu edenede raslamadim, sorunsuz yaniyor.
  • Zaten kazanlarda fark etmek zor.Kozlusan kazan ayrıca belirli aralıklarla potayıda tamamen boşaltıyor.

Sıkıntı sobalarda oluyor asıl..

• olabilir, degerlendirme yaptigimiz grubun geneli kazan kullaniyor, simdilik sobali yok.
  • Noldu bu pellet olayi??

Sobalar hala 3-4 bin mi??

• Medefe tozundan yapılan peletin cihazlara verdiği zararların fotoğraflarını paylaşacağım

PELLET yakıtlı soba vs.

• Bursa dan bir pellet üreticisi aradı,görüştük.% 100 çam pelleti üretiyormuş.Ama 10 mm likmiş .Aylık üretim kapasitesi 300 ton dediler.Siz gördünüz mü pelleti.Numune gönderecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lalem16

Medefe tozundan yapılan peletin cihazlara verdiği zararların fotoğraflarını paylaşacağım

PELLET yakıtlı soba vs.

M.D.F.
    iyi deginmissiniz, mutlaka paylaşin, bekleriz !!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 27 Ekim 2014; 14:59:55 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.