Şimdi Ara

PELLET yakıtlı soba vs. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
28
Favori
312.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbirol

Bursa dan bir pellet üreticisi aradı,görüştük.% 100 çam pelleti üretiyormuş.Ama 10 mm likmiş .Aylık üretim kapasitesi 300 ton dediler.Siz gördünüz mü pelleti.Numune gönderecekler.

10mm 'yi kime, neresi icin hangi tuketim sekline uretiyormus ?
  • Bursada ki üretici kim?
    bursa da pelet üretimine başlayıp bırakan veya makinaları eldeğiştiren çok oldu,
    yerli üretim makinalar var. odun peleti basamıyorlar. kurutma sistemleri yok.
    medefe tozu ve zeytin piranası karıştırıyorlar.
    % 100 odun peleti LALEM iklimlendirme olarak biz varız.
  • medefe peletinin cihazlara verdiği zarar,

PELLET yakıtlı soba vs.
  • fotoğraftaki ürünlerde medefe peleti kullanılmış.
     PELLET yakıtlı soba vs.
  • Grenline isminde bir firmanın yetkilisi aradı.10 mm çam pelleti üretiyorlarmış.Numune bekliyoruz. Tabi pellet sobası ve kazanlarda kullanamayız.Ama kozlusan yatık tip büyük pellet kazanlarında kullanılabilir.

Bu arada mdf pellettindeki hasar sanırım mdf nin üretimde kullanılan kimyasallardan kaynaklanıyor.

Birde böyleleri çıkıp pellet 350-400 TL diyorlar işini düzgün yapan insanları da zor durumda bırakıyorlar.Bizim şu an İzmir e maliyetimiz 600 TL lerde stok maliyeti free vs. katmıyorum. 1 ton malda 100-120 TL yi çok görüyorlar bize. Zaten 100 tl nin %18 de kdv. Üstelik pelleti nakliyeyi peşin ödeyip parça parça para topluyoruz. 27 ton mal getiriyoruz 7 tonu stok kalsa çepten çıkan para yerine gelmiyor.

Ama yılmak yok yola devam.Gerçek odun pelleti ile tam gazız...
  • Medefe tozundan ki kimyasal yandiginda açığa çıkardığı gaz reaksiyona geçiyor asit gibi metali eritiyor. 300-350 TL alınan yakıtın ne kadar pahalı olduğu sonradan ortaya çıkıyor. Güvenmediginiz ureticilerden sakin pelet almayın,müşterinize mahçup olursunuz. Adana'dan ibrahim beyden ürün temin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilenebilir ve Sürdürülebilir Enerji Uygulama, Teknoloji ve Çözümleri Fuarı
    Şehir - İFM Yeşilköy
    Fuar Tarihleri : 27.11.2014 - 30.11.2014

calismayan link -http://yenilenebilirenerjifuari.com

bu fuarda pellet urunleri yer bulurmu ?
  • Pelet sobası dükkan teşhirimiz
     PELLET yakıtlı soba vs.

• M.D.F 'ten veya kimyasallarla islenmis suntadan imal edilmis pellet ilk halinde,yanma esnasinda veya yanma sonuncunda ne gibi ip uclari verir ?
  • 1 yanma esnasında bacak duman ve ağır koku veriyor
    2 yanma bölümün kenarlarına tozlar yapışır
    3 kül oranı yüksek
    4 yanma bölümü çelik ise pul pul deformasyon olur.
    5 pelet suda erdiğinde plastik parçalar görünür

Görsel fotoğraflar oldukça paylasacagim

• aman ilk firsatta mutlaka, bir foto bin soz eder ......

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    2 kahvehaneye pellet sulu sistem kurduk( istanbul beylikdüzü ve Nevşehir ), sezonla birlikte radyatör sayı, ortam iç dış sıcaklık ve pellet tüketim miktarlarını paylaşıcam

bence en büyük sıkıntı soba fiyat ve boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: che_mist

Selamlar
    2 kahvehaneye pellet sulu sistem kurduk( istanbul beylikdüzü ve Nevşehir ), sezonla birlikte radyatör sayı, ortam iç dış sıcaklık ve pellet tüketim miktarlarını paylaşıcam

marka,model,kurulum fotografida olsun,lutfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: che_mist

Selamlar

Marka nedir?Boyut sıkıntısı derken ,nedir sıkıntı.

• selamlar

kozlusan smart hidro 17 kw.ilk uygulama istanbul beylikdüzü şubat 2014 deydi 16 m-tül aleminyum radyatör takılı,kış sonuydu. Nevşehir 2 hafta önceydi 16 metreye yakın radyatör var ve tavan 4 metreden fazladır, resim göndercem. sıkıntı ürünün yaygınlaşması için fiyat ve kazan boyutlarının minimize edilmesi,kombi boyutuna ve fiyatına yaklaşılması,teknik anlamda sıkıntı yok her şey mükemmel.

istanbul avrupa yakasında pellet satan arkadaşlar var mıdır ?

not: uygulanan aleminyum radyatörler kendi üretim ve deneme aşamasında olduğumuz radyatörlerdir
  • Bu Nevşehirdeki, tavan en az 4 metre ve her cephesi açık bir köy kahvesi. İstanbul beylikdüzü resimleri daha sonrma gönderce
     PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs. PELLET yakıtlı soba vs.

• İstanbul avrupa yakasında pellet satışı bir türlü bulamadım
  • Anadolu yakasında pellet üretici mevcut.

Alüminyum radyatörlerin mt/tül ü kaç kcal.Kozlusan 17 Kw lık ürüne biraz fazla olmuş o kadar radyatör.Tabi kullanım alanıda önemli..Radyatörleri piyasaya verdiniz mi..

• Bu arada bu kozlusan ürünün daha küçülmesini beklemeyin bence Zaten yarısı stoker..Yarısı kazan .Kombi gibi olması mümkün değil..

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.