Şimdi Ara

Pembeleşen xenon far:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracımdaki orjinal bi-xenon far bugün açtıksan 10sn kadar sonra bariz pembe yanmaya başladı:)bu neye alamettir acaba? teki normal diğeri pembe oldu.ampulmü değişecek,değişecekse fiyatı nedir?

not:çakma veya sonradan takma değil,aracın kendi bi-xenon farı.

• Xenon çıktı mertlik bozuldu binbaşım. Eskiden ne güzel direkt ampul keser-yanmazdı. k'sımı yükseldi kendi kendine acaba
    Çifti 60-70tl diye duymuştum. Sabah telefon eder öğreniriz dur bakalım hele...
    Bi-xenon far gövdesiyle alakalı bir şey biliyorsundur mutlakada... Ampulle alakası yok. Ampul bir çeşit D2-s. Bilmeyen bir arkadaş okur falan, gidip bi-xenon ampul aramasın sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 3 Mayıs 2009; 3:13:32 >
  • bi-xenonnun ne olduğunu biliyorumda bana mtec 80000k al falan diyen olmasın diye belirtmek istedim.servise gitsem 2 ampul için beni öperler ,bilgi almadan yola çıkmayalım.

ama aracın komik bir görüntüsü oldu.bir far tamamen pembe yanıyor:)
  • ampulünüz ömrünü tamamlamak üzere ve ampulü çift olarak değiştirmenizi öneririm. ortalama 100-150 TL arası fiyatlarında tanesi. tek alırsanız yine renk farkı olur. çıkan sağlamı da yedek yaparsınız
  • Vaşşşş 100-150! Çokmuş be! Yandık vallaha. her arabada 2 tane var ki 200-300 eder. Eyvah ki ne eyvah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeiffer

Vaşşşş 100-150! Çokmuş be! Yandık vallaha. her arabada 2 tane var ki 200-300 eder. Eyvah ki ne eyvah...

ben en iyisi farı söküp çakma xenona geçiyim..hem daha çok aydınlatıyor,dağı taşı yeri göğü:) benimki düz hat yolu aydınlatıyor,kesmiyor beni:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

quote:

Orjinalden alıntı: zeiffer

Vaşşşş 100-150! Çokmuş be! Yandık vallaha. her arabada 2 tane var ki 200-300 eder. Eyvah ki ne eyvah...

ben en iyisi farı söküp çakma xenona geçiyim..hem daha çok aydınlatıyor,dağı taşı yeri göğü:) benimki düz hat yolu aydınlatıyor,kesmiyor beni:)

alacağınız çakma kit orjinal kitten iyi aydınlatmayacaktır buna emin olabilirsiniz
  • şaka bir yana çakma kitlere özenmiyor değilim.bazen ışıklarda durunca bakıyorum,benim far yol boyunca düz çizgi halinde ışık yayıyor ,çakmaya bakıyorum aracın 1-2m önü pırıl pırıl:) gündüz,alacakaranlıkta falan pek belli olmuyor benim farlar,karşıdan bir çakma geliyor,ay gibi doğuyor karşıdan..

bu arada sadece renk değil aracın kendiside sağ farı kontrol edin demeye başladı...
  • son gelişmeler....

far yeniden beyaz yanmaya başladı:) şimdi değiştirsemmi yoksa devammı edeyim?(lişisel yorumum çalışan hiçbir sisteme müdahale edilmemeli..)
  • Keşke sonucuda yazsaydınız yıl olmuş 2017 aynı sorun bende var.
  • Bugün aynısı benin arabada da oldu. Teki bariz.pembe yanıyo. 2010 honda crv. Yine beyaz yanarsa biraz bekleyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xenon ampuller ömürlüdür. Ömrünü tamamlamaya yakın (yaklaşık 2000 saat) ışık şiddeti azalır, mor ve pembeye kayma olur. Değiştireceksiniz.
  • yıl olmuş 2021 benim fluencede pembeleşti

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

yıl olmuş 2021 benim fluencede pembeleşti

500-2000TL arasında bir rakamı kenarı ayırın :)

• Biraz baktim 250ye falan ampul var. 2 tane alsam 500 e denk geliyor. Insallah sorunum ampuldur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeiffer

bende diyorum 100 150 nin neyi fazla 2009 muş bahsi geçilen vakit :D

• Icinden cikan osram 330 tl idi 100 tl ye cin mali aldik 1 cift bakalim ne olacak.

• quote:

Icinden cikan osram 330 tl idi 100 tl ye cin mali aldik 1 cift bakalim ne olacak.

12 yıl önce açtığım bu konuya cevap yazıp tarihin karanlık dehlizlerinden çıkarttığınız için teşekkür ederim:D

fara ne oldu diye merak edenlere, o ampul değişti elbette. geçen süre içinde de 3 araç değiştirdim:)

• quote:

Icinden cikan osram 330 tl idi 100 tl ye cin mali aldik 1 cift bakalim ne olacak.

Aydınlatmıyor iptal etme şansınız varsa hemen edin. Para çöpe gitmesin.

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    Valla simdilik sikinti yok. 2 tane aldim ama tekini degistirdim ve eskisinden parlak gozukuyor ama rahatsiz etmiyor beni. Umarim kaliteli cindir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.