Şimdi Ara

Pendik Ekspertiz önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın kısmetse bir araç almaya gidicem. BMW 3.18is 93 model 236.000km full orjnal ama boyalı. denilene göre sorunsuz. Ben araçtan çok anlamam ama dıştan görüntüsü gayet iyi. Sonuçta 93 model ve emsallerine göre iyi durumda görünüyor.

Ama böyle de araba alınmayacağı için ekspertiz yapmak şart. Galericiye dedim senin bildiğin yer vardır. Benim gelmem doğru olmaz ama bir kaç yer var araç sahibi ile gider gösterirsin dedi. Ben biraz onu denemek için dedim ama öyle diyince açıkcası biraz güvendim.

Sonra araştırdım ama Pendik te internet üzeriden sadece Otorapor u buldum. Dyno olan testi 375 tl. Resmen insafsızlık. Ayrıca 501 noktaya bakıyormuş. Araba zaten 24 yaşında birsürü ufak tefek şeyi çıkacak sonra ben fiyat indiricem adam yok kardeşim alıyorsan al böyle dicek. Bende para verdiğimle kalıcam. Ekspertiz beklentim aslında sadece motor şanzuman diferansiyel gibi ana noktalar. Ayrıca kaporta dendiği gibi mi ve çalışmayan bir aksamı var mı?
    Acaba forumdan arkadaşların bildiği Pendik civarında güvenilir ekspertiz yapan bir yer var mıdır?

• google maps
    Google Maps
    https://goo.gl/maps/5aTjtxs46z92

• Teşekkürler. Peki müşteri ilişkileri nasıl sorularıma cevap alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer 5635

Teşekkürler. Peki müşteri ilişkileri nasıl sorularıma cevap alabilir miyim?

Galericinin expertiz önerisine güvenmeni tavsiye etmem sıkıntı çıktığı olmuştur böyle olaylarda. Keşke karşıya geçebilecek olsan ikitelli OSB de YeşilOtoExpertiz var full kontrol 200tl. Ayrıca LPG konusundada bilgileri olduğu için o konuda da çok iyi bakıyorlar. Şahsen ben ne tanırdım ne bilirdim gitmeden öne 10 gittikten sonra 30 tane soru sordum, işleten Halil İbrahim kardeş müthiş kaliteli, iyi niyetli, dürüst ve her soruya cevap veren bir insan. Alacağım lastikten, balata markasına kadar mail vasıtasıyla 30-40a yakın soru sormuşluğum vardır her birisiyle tek tek ilgilenmiştir.

buradanda yorumları okuyabilirsin. Ama Pendik -> İkitelli çok uzak. Ama ne yalan söyleyeyim bende pendikte yaşıyordum(ailem)araba almaya geldiğimde oradan gittim sabahın köründe ama hakkını verdi.

bu linktende araba alırken dikkat edilecek noktalar konusunda çok iyi bilgiler veriyor ki ben buradan takip edip bulmuştum.

Edit 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 2 Aralık 2016; 0:18:32 >

• GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    FULL EKSPERTİZ HAFTA İÇİ 150 TL’DİR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.