Merhaba Pendikliler! 👋 Ben Efe – Turkcell Superonline saha satış uzmanıyım. Pendik ilçesi genelinde superonline fiber internet altyapısı bulunan mahallelerde bilgilendirme ve kampanya tanıtımı amacıyla birebir ziyaretler gerçekleştiriyorum. Sizlerin de ziyaret ettiğim yerleri görmeniz açısından bir google maps haritası üzerinden gittiğim bölgeleri paylaşacağım. Ziyaret etmemi istediğiniz bölgeler varsa buradan talepte bulunabilirsiniz Not: Yeşil uğradığım bölgeler, sarı aktif olarak çalıştığım bölgeler, kırmızı gitmeyi planladığım bölgeler. Düzenleme: Pendik bölgesi hariç kartal - sancaktepe - sultanbeyli - tuzla bölgelerine de satış ve ziyaret gibi desteklerde bulunabilirim. Turkcell Superonline Pazarlama Çalışması - Google Haritalarım https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1j5A_DaLeVx94ZLwCZ1ZHIYp9O788mqw&usp=sharing< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuwax -- 24 Nisan 2025; 22:28:26 > |
Pendik’te Superonline Fiber Altyapısı Olan Bölgelere Ziyaret ve Bilgilendirme Çalışması

-
-
Maksimum 100 Mbps hız destekleyen FTTB kurulumlarının 1000 Mbps hıza çıkarılmasıyla ilgili bir çalışma planı var mı? Mesela 100 Mbps destekli Fast Ethernet switchlerin, 1000 Mbps destekleyen Gigabit switchlerle değiştirilmesi için hangi kanallar üzerinden başvuru yapılabilir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bu talebinizi bende alıp üst ekiplere bildirebiliyorum fakat bu çalışmalar yapılırken öncelik abone sayısının yüksek olduğu noktalar oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle konu için teşekkür ediyoruz. Donanımhaber in kapısı tüm işletmecilere, operatörlere açıktır. Bu vesile ile konunun amacından saptırılmadan, sadece vatandaşın faydasına olacak şekilde ilerlemesi herkesin faydasına olacaktır.
Ben de sizlere bir soru sormuş olayım konuya katkı anlamında.
Sancaktepe-Çekmeköy ilçeleri için altyapı anlamında güncel bilgi ve planlamanız ne durumdadır?
Not : Değerli forum arkadaşlarım. Superonline firmasının forumumuzda genel olarak eleştirilere maruz kaldığını herkesin malumu. Konu sahibi de bu durumları takdir edecektir. Konunun gidişatına göre vatandaşa faydası olup olmadığını gözlemlemiş oluruz.
-
Konu Superonline demi
Superonline firmasını düşmanıma bile önermiyorum
Speedtest yapınca uçuyor kaçıyor ama gerçek kullanımda gerçeği yansıtmıyor
Kullanıcıların çoğunluğu şikayetçi
Müşteri hizmetlerinin bilgisi tecrübesi yok hatta yanlış yanıltıcı bilgiler verebiliyor
Tam olarak Mesele alt yapı değil alt yapıyı çekince iş bitmiyor
Sözde fiber alt yapı fiber internet diyorlar utanmasalar Google ı YouTube yasaklayacaklar
Resmen fiber interneti Twitter instagram vb basit şeyler için kullanın diyorlar
Oyunlarda ciddi sorunlar yaşanıyor
Müşteri hizmetlerine göre sansür engelleme kısıtlama vb sorunlar yok
Evlere gelen teknik ekiplerin dediği ise abi biliyoruz maalesef vpn kullanın diyor
İnsanları abone yapmak için kapı kapı dolaşanlar sadece kampanya fiyat vb haricinde bilgilendirme yapmıyor abone yapana kadar ağam paşam sonrasında o kişiyi bulup konuşunca abi ne yapayım diyor
Madem kampanya tanıtım ve bilgilendirme amaçlı ziyaretler yapıyorsun peki diyor musun şu şu şu sorunlarla karşılaşabilirsiniz diye
Hadi çık işin içinden
https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 23 Nisan 2025; 17:3:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öncelikle yaşadığınız tecrübeleri samimiyetle paylaştığınız için teşekkür ederim. Açıkçası ben de bu işi yaparken insanların sadece fiyat değil, gerçekten memnun kalacağı bir hizmet almasını isterim. Sahada bizlerin işi yalnızca satış değil, aynı zamanda doğru bilgilendirme yapmak. Ben de elimden geldiğince müşterilere tüm artıları ve eksileriyle bilgilendirme yapıyorum. Benim işim sadece kampanya anlatmak ya da birini abone yapmak değil aslında. İnsanlara gerçekten bu hizmet onlara uygun mu, değil mi onu göstermek. Çünkü bazı bölgelerde sorun yaşanabiliyor, bazı kullanıcılar memnun, bazıları değil. Ben dürüst olmaya çalışıyorum. Eğer gerçekten işe yarayacaksa tamam ama sırf abone olsun diye kimseyi kandırmak istemem. İnsanlar memnun kalmadığında bu sefer o sorumluluk dolaylı yoldan yine bize kalıyor. O yüzden baştan neyle karşılaşabileceğini bilmesi bence daha önemli. Gerisi zaten zamanla kendini belli ediyor. Tekrardan söylemek isterim konunun amacı bu değil sadece insanlara yardımcı olmak istiyorum.
Bu arada İstanbul’da yaşanan depremden etkilenen herkese geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuwax -- 23 Nisan 2025; 22:21:13 >
-
Yorumlarınızı anlıyorum, ancak bu konunun amacı, ziyaret ve bilgilendirme çalışmaları hakkında yardımcı olmak ve sorulara yanıt vermek. Eleştirilerinizi ve görüşlerinizi açıkça ifade edebilmek önemli, ancak bu platformda belirli kurallar doğrultusunda ilerlememiz gerektiğini hatırlatmak isterim. Herhangi bir eleştiriyi dikkate almak ve uygun bir şekilde cevap vermek için burada olduğumu belirtmek isterim. Ancak, bu tür tartışmalar için doğru konuda yer almanız, daha verimli ve yapıcı bir iletişim sağlayacaktır. Herkesin fikrini özgürce ifade etmesi çok değerli, ancak burada ana odak noktamız ziyaret ve bilgilendirme çalışmaları hakkında kullanıcılara yardımcı olmak. Anlayışınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuwax -- 23 Nisan 2025; 22:21:7 > -
Merhaba, şu an altyapı durumu ve planlamalarla ilgili kesin bilgi verebilmem mümkün değil. Ancak altyapı kontrol sistemimiz açıldığında, Sancaktepe-Çekmeköy ilçelerindeki güncel durumu kontrol edebilir ve size net bir bilgi sağlayabilirim. Hatta gerekli izinleri alabilirsem genel altyapının bulunduğu bölgeler için harita oluşturabilirim. Konuya desteğiniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuwax -- 23 Nisan 2025; 22:20:56 > -
Merhaba, özel mesaj atamadığım için buradan bilgi vermek istedim talebinizle ilgili sorumlu kişilere mail ilettim. Umarım en kısa sürede istediğiniz hızlara kavuşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuwax -- 23 Nisan 2025; 22:28:13 > -
Binama nasıl altyapı dönüşüm talebi iletebilirim? Şansımı birde Superonline ile denemek istiyorum. Derdim fiber gelsin uçup kaçayım değil. Bakır altyapı sürekli kesiliyor. Telekom zerre umursamıyor. Turknet plan var diyor. Çamçeşme'de bütün sokaklara Superonline altyapı çekmiş ama ftth var mı bilmiyorum. Ben Esenler'deyim.
Harita çok güzel olmuş. Bina bina olması bilgilendirme açısından çok güzel. Hayırlı işler diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 24 Nisan 2025; 11:57:44 > -
süperonline fiber altyapı nasıl getirebilirim adresime 1000mbps altyapı için her sene süperonline internet sitesi üzerinden talep de bulunuyorum ve süperonline twtr üzerinden talep de bulunuyorum ancak olumsuz cevaplar iletiyorlar
-
Bahsettiğiniz gibi bazı bölgelerde mevcut bakır altyapı, sık kesintiler ve düşük hızlar nedeniyle kullanıcıları oldukça zorluyor. Sizi çok iyi anlıyoruz. Esenler bölgesi de Turkcell Superonline’ın fiber altyapı planlaması dahilindedir. Bölge bölge çalışmalar sürüyor ve talepler bu süreci hızlandırmada gerçekten önemli bir rol oynuyor. Fiber dönüşüm için bireysel talepler kadar bina sakinlerinden birkaç kişinin toplu başvuruda bulunması süreci daha da hızlandırabiliyor. Dilerseniz komşularınızla da organize olabilirsiniz. Ziyaret haritası hakkındaki güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Beğenmenize gerçekten çok sevindim! Haritayı hazırlarken bina bina net bilgi verebilmek ve süreci daha şeffaf hale getirmek istedim. Bu tarz geri bildirimler motivasyon kaynağım oluyor. Esenler bölgesiyle ilgili süreci de yakından takipteyiz, umarım en kısa sürede fiberle buluşursunuz. İlginiz ve desteğiniz için tekrar çok teşekkürler.
-
Merhaba, ilginiz ve ısrarla gösterdiğiniz çaba için teşekkür ederiz. Adresinize 1000 Mbps’ye kadar destekleyen Superonline fiber (FTTH) altyapısı gelmesi için talep oluşturmanız gerçekten çok kıymetli. Ne yazık ki bazı bölgelerde planlama, fiziki koşullar, altyapı izinleri gibi nedenlerle süreç beklenenden uzun sürebiliyor. Ancak sizin gibi kullanıcıların her yıl düzenli olarak başvuru yapması, bölgeye olan talebin verilerini oluşturmamızda çok önemli bir rol oynuyor. Şu an için olumsuz dönüş alıyor olsanız da, bu talepler kesinlikle boşa gitmiyor. Özellikle bir bölgede toplu talepler artarsa, planlama süreci buna göre güncelleniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZuwaxBahsettiğiniz gibi bazı bölgelerde mevcut bakır altyapı, sık kesintiler ve düşük hızlar nedeniyle kullanıcıları oldukça zorluyor. Sizi çok iyi anlıyoruz. Esenler bölgesi de Turkcell Superonline’ın fiber altyapı planlaması dahilindedir. Bölge bölge çalışmalar sürüyor ve talepler bu süreci hızlandırmada gerçekten önemli bir rol oynuyor. Fiber dönüşüm için bireysel talepler kadar bina sakinlerinden birkaç kişinin toplu başvuruda bulunması süreci daha da hızlandırabiliyor. Dilerseniz komşularınızla da organize olabilirsiniz. Ziyaret haritası hakkındaki güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Beğenmenize gerçekten çok sevindim! Haritayı hazırlarken bina bina net bilgi verebilmek ve süreci daha şeffaf hale getirmek istedim. Bu tarz geri bildirimler motivasyon kaynağım oluyor. Esenler bölgesiyle ilgili süreci de yakından takipteyiz, umarım en kısa sürede fiberle buluşursunuz. İlginiz ve desteğiniz için tekrar çok teşekkürler.
Bana gelmesi zor öyleyse. 2 katlı müstakil eviz. Binalar arasında kalan tek numunelik ev. Altlı üstlü iki aboneyiz ama sanırım pek bir şey ifade etmiyor iss'ler için.
-
Bence böyle düşünmeyin çünkü kendim gözlemlediğimde 1-2 daireye sahip çok eski binalara bile superonline altyapısı getirilmişti, bina bazlı değil bölge bazlı altyapı çalışmaları yapılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X