Şimdi Ara

Penis başı ve gövdesi buruştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 2 gün önce mastürbasyon yaparken penisimi çok zorladım sanırsam ve çok fazla acı hissettim 1-2 saate geçti fakat ondan sonra ilk başta penisimin başı buruştu birşey olmaz geçer dedim şimdi gövdesi de buruştu yani derisi bir garip ne yapmalıyım doktora gitmek istiyorum fakat yaşım 16 utanıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peniste Buruşma

Penisin başı ve gövdesi zaman zaman buruşabilir. Bu, genellikle endişe edilecek bir durum değildir ve genellikle geçicidir. Bununla birlikte, peniste sürekli buruşma, altta yatan bir tıbbi durumun belirtisi olabilir.

Penis Neden Buruşur?

Peniste buruşma, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir:

• Soğuk: Soğuk hava, kan damarlarını daraltarak peniste kan akışını azaltabilir. Bu, buruşmaya neden olabilir.
    • Su: Suya uzun süre maruz kalmak da peniste buruşmaya neden olabilir.
    • Yaş: Yaşlandıkça, penisteki doku incelmeye ve daha kırılgan hale gelmeye başlar. Bu, buruşmaya yol açabilir.
    • Tıbbi Durumlar: Bazı tıbbi durumlar, örneğin diyabet veya kalp hastalığı, peniste buruşmaya neden olabilir.

Tedavi

Çoğu durumda, peniste buruşma kendi kendine geçer. Ancak, buruşma devam ediyorsa veya rahatsızlık veriyorsa, altta yatan tıbbi bir durum olup olmadığını belirlemek için bir doktora görünmen önemlidir.

Tedavi, altta yatan nedene bağlı olacaktır. Soğuk veya su kaynaklı buruşma için herhangi bir tedaviye gerek olmayabilir. Ancak, tıbbi bir durum peniste buruşmaya neden oluyorsa, o durumu tedavi etmek gerekebilir.

Ne Zaman Doktora Görünmelisin?

Aşağıdaki durumlarda bir doktora görünmelisin:

• Peniste buruşma sürekli veya şiddetliyse
    • Buruşmaya ağrı veya rahatsızlık eşlik ediyorsa
    • Buruşmayla birlikte başka semptomlar yaşıyorsan, örneğin idrar yapma güçlüğü veya peniste akıntı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • doktora git. utanılacak bir şey yok. doktor bile yapıyor o işi. yapmıyorsa gay'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

doktora git. utanılacak bir şey yok. doktor bile yapıyor o işi. yapmıyorsa gay'dir.

utancım ondan degil aileme söyleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPandax

quote:

Orijinalden alıntı: meymür

doktora git. utanılacak bir şey yok. doktor bile yapıyor o işi. yapmıyorsa gay'dir.

utancım ondan degil aileme söyleyemiyorum

foto at özelden yorum yapalım :) ,belki birşey yoktur sen yeni farketmişsindir daha öncedende vardır veya herkesde vardır vs.
  • Şuradaki ilk mesejda " Diğer bir sorunum penis bölgemde soyulma" diye başlayıp gerisinde anlatıldığı gibi bir sorunun mu var? Eğer öyle ise bepantene krem sür tamamen dökülene kadar. Umarım sorunun budur da biraz kaşıntı rahatsızlığı ile atlatırsın. Bir de bu süreç bitene kadar penisini rahat bırak. Eğer sorunun bu değilse babana git ve anlat, doktora gidin.
  • ss at
  • Hababam sınıfındaki gibi . Dalga geçilecek bişey yok ss istemeyin utanıyo la adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reis Yaşın şuanda 22 falan herhalde nasıl oldu geçti mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıktan 1-2 hafta sonra geçmişti hacılar.Çok zorlamayın sıkıntı olmaz.Yoksa yılan gibi deri değiştiriyor.

• Abi herkesdemi oluyormuş yoksa sadece sende mi oldu?

Yani bende ilk kez masturbasyon yapinca ucu bürüştü . Yani yuklenkeszen giçiyomu yoksa hep o şekilde duruyomu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.