Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,penis büyütme yöntemlerinden:ister traksiyon cihazları,pompalar,elimizle yapılan egzersiz yöntemleri ve bitkisel ilaç ve kremler hakkındaki tecrülerinizi ve ne kadar faydalı olduklarını buraya yazarak bu işle uğraşan ardaşlar arasında bilgi alışverişi yapabiliriz.

• Reklam yapıyon bari para ver foruma
  • mustafa sen misin la panpa D:
  • Arkadaşım bir de buradaki yönteme bakmanı tavsiye ederim.

Bilhassa pompa olaylarından falan uzak durun deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 4 Ağustos 2012; 23:52:17 >
  • Sal gitsin uzar o. ilaç krem sakat iş kanseröjen madde vardır onlarda .
  • Onu bunu boşver sende,onca profesör ve uzmanın cerrahi yöntem harici büyütme mümkün değil demesini ne yapacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkin1234

evet arkadaşlar,
    traksiyon cihazı ve sağma egzersizlerine devam,ve çok hızlı bir şekilde sonuç alıyorum.
    16,5cm boya ulaştı penis.0cm den 16,5cm ye inanılır gibi değil ama gerçek bakalım bu hızlı büyüme devam edcekmi.yalnız bir sorun var penis derisi nerdeyse yarılkacak,özel yöntemi uyguluyorum sanırım standart metod a geçsem daha iyi olacak.büyümez diyen arkadaşların yorumlarınada ancak gülüyorum.gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edceğim.
    iyi forumlar

0cm den 16,5cm ye demişsin.0 cm nedir yahu.bizle dalgamı geçiyorsun.
  • Para tuzağı.
  • no ss no güven
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

no ss no güven

ne demek istediğini anlamadım ama;
    Allah a şükür kimsenin güvenine falan ihtiyacım yok herhangibir firma yada markanın temcilcisi veya satıcısı değilim,o yüzden sizlerden onay almak gibi bir sıkıntım yok,bahsettiğim sadece geçirdiğim rahatsızlık ve benimde bu rahatsızlık sonucunda yılmayarak kendimi tedavi etmem ve mutlak iyi sonucu yakalamam.
    Algı yeteneğinizi geliştirin arkadaşım ve başkalarının başarılarından rahatsız olmayı bir kenara bırakın daha olmadı yorumunuzu kendinize bırakın.

Yalnız hocam burası donanım haberin forum kısmı hatırlatırım.Burada yorum yazılır.
    Sanki çokta umurumuzdaydı şeyinizin hayali uzaması.0'dan 16 santime uzatılmış bir penis ginese girerdi şimdiye kadar.Bozmak istemedim ama burada ters yorum alınca köpürenleri de ben anlamıyorum.
    Köpüreceksen konuyu neden açıyorsun o halde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

no ss no güven

ne demek istediğini anlamadım ama;
    Allah a şükür kimsenin güvenine falan ihtiyacım yok herhangibir firma yada markanın temcilcisi veya satıcısı değilim,o yüzden sizlerden onay almak gibi bir sıkıntım yok,bahsettiğim sadece geçirdiğim rahatsızlık ve benimde bu rahatsızlık sonucunda yılmayarak kendimi tedavi etmem ve mutlak iyi sonucu yakalamam.
    Algı yeteneğinizi geliştirin arkadaşım ve başkalarının başarılarından rahatsız olmayı bir kenara bırakın daha olmadı yorumunuzu kendinize bırakın.

Yalnız hocam burası donanım haberin forum kısmı hatırlatırım.Burada yorum yazılır.
    Sanki çokta umurumuzdaydı şeyinizin hayali uzaması.0'dan 16 santime uzatılmış bir penis ginese girerdi şimdiye kadar.Bozmak istemedim ama burada ters yorum alınca köpürenleri de ben anlamıyorum.
    Köpüreceksen konuyu neden açıyorsun o halde?

Arkadaşım,
    ben burada:başımdan geçen bir rahatsızlığı ve bunun sonucunda sarfettiğim çabayı ve neticesinde kavuştuğum sağlığımdan bahsediyorum.herhangi bir firmadan veya satıştan bahsetmiyorum çünki ihtiyacım yok.Kapı gibi diplomam ve günümüzün en geçerli mesleklerinden birisine sahibim.Kimsenin güvenine veya onayınada ihtiyacım yok çünki gerçeği biliyorum,çünki yaşadım.Hem nereden çıkarıyorsun hayal olduğunu,bilakiz gerçeğin ta kendisi.
    Hem 0cm düştüğü zamanki fotografları gerekli yerlerde mevcut,şu an elimdekide belli. e o zaman.
    Evet bu bir dünbya rekoru ve azmin zaferi.Kutlamanız ve benim adıma sevinmemiz gerekirken,tenkit ve yalancı çıkarma çabasına düşmeniz,kabul edilemez.
    Tekrar ediyorum,alğılama yeteneğinizi geliştirin ve aynı ortamı paylaştığınız insanlara karşı saygı gösterin.Konuyu yıpratmaya veya konu sahibini aşağılama yönelik yorumlarınızı kendinize saklayın.Hem yemin ettim,sende inanç zayıfsa ben ne yapayım.Hem forumda yabancı değilim,2.el bölümünde yüzlerce alışveriş yaptım ve DH da 2005 ten bu yana bulunuyorum,sadece bu konuyu yeni bir nickle açtım istersen eski nickimi vereyim yöneticilerden sor,Allah ada şükür donanım 2.el bölümünde kimseden olumsuz referans almadım.
    .
    Evet arkadaşlar çalışmalara devam ediyorum.17cm ye ulaştığımda tekrar buraya yazıp sizlerle paylaşacağım.Şu an hedefim ilk etapta 18cm ye ulaşmak ve sonrasındada 20cm ye ulaşmak.Ama sanırım bu baya bi zaman alacak.
    Herkese iyi forumlar

2 el bölümünde çıkarın için yaptığın yorum ve satışlar neden umurumda olsun.Asıl senin algın zayıf.Ben senin algındanmı bahsettim arkadaşım?
    Diyorumki burası forum ve konu açtıysan sadece senin istediğin gibi yorum gelmez.İşte bu noktada asıl senin algın zayıf.Çokta umurumuzdaydı senin aletinin başarısı.
    Ben aletimin başarılarından sözediyormuyum.?Açtığın konuya bak ve yaptığın yorumlara bak.Çükten konu açıp çükten yorumlar istemiyorsun.Ben daha ne yazayım bilemiyorum.Çüküne sağlık diyeyim bari ne diyeyimki.

• Hocam dünyada bir ilki başarmışsın.Geçmiş olsunu bırak!
    Başarılarının devamını dilerim.Marsa kadar yolu var denir ancak.
    Onca profesörün olmaz,olamaz dediği şeyi sen başarmışın.Ben ne desem boş.Niyetim çok belli haklısın.
  • 0 cm'den 16cm'e kadar uzadıysa isteyen herkes de 15cm'den (misal) 30cm'e uzatabilir !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

Hocam dünyada bir ilki başarmışsın.Geçmiş olsunu bırak!
    Başarılarının devamını dilerim.Marsa kadar yolu var denir ancak.
    Onca profesörün olmaz,olamaz dediği şeyi sen başarmışın.Ben ne desem boş.Niyetim çok belli haklısın.

Arkadaşım haklısın prof.lar öyle diyor ama andro nun sitesine bak oradakilerde uzman doktor,büyür diyorlar hemde garanti veriyorlar hatta değişik traksiyon cihazlarıyla vucuttaki kemikleri bile büyütüyorlar.Araştırmalarla ilgili linkler sitede mevcut.
    Bizim prof.larda yok büyümez deyip tuttuyorlar.Bende 0 cm ye düştüğünde umutsuzluğa kapılmıştım.Sonrada diyorlar tek çare cerrahi operasyon oda penisin leğen kısmındaki bağlantısını kesip,içerideki birkaç cm dışarı çıkarma işlemi.Buda resmen sakat bırakma işlemi.Çünki konunun uzmanı Doç.Dr.Harun Özkan bağlantısını kestirdiğinizde aşağı dogru kalkar dik tutamazsınız diyor.
    Yani arkadaşım sakat kalacak arkadaşları belkide kurtarabiliriz.
    İyi geceler

Yani bilemiyorum hocam.Böyle fantastik bir macerayı sadece sizden duyuyorum.O yüzden kusura bakmayın.Kafamızın karışması yada inanmamamız normal.
    Adamlar kemikleri bile uzatıyor demişsiniz.Kim bu adamlar?Neden dünya görmedi duymadı bu sihirbazları?
    O halde ben hemen yarın street figherd'daki dhalsım olurum evel Allah.
    Böyle bir şey olduysa gerçekten ginese girermiş.O yüzden keşke foto yada video yapsaymışsınız derm.

• Çatıya çık ipi skıca bağla şeyine ipide bi yere tuttur kendini aşağı sal bayağa bi uzama sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 26 Ağustos 2012; 16:52:38 >
  • Ben araştırdım arkadaşlar hap olayları boş ama doğal yollarla büyütülebileceğini öğrendim, hatta adamlar bunun için site yapmışlar, tıkla bi incele derim.. Olumlu sonuçlar alanları duydum bunu da belirtmek isterim.
  • devam hocam 20 ye kadar yolu var 20 ye ulaştığında before after isterik
  • no ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin boyunu işlevi önemli.Tabi 5 cm felansa hemen doktora gidin.Mektebe giderseniz kadın sizle dalga geçer diyemi korkuyorsunuz? Anlamadım ben neden büyütmeye çalışıyorsunuz.Evlenince eşim beğenmez gibi düşünüyorsanız eşiniz sizinle penisinizin boyu için evlenmiyor.Penisi 12 cm olupta büyütmeye çalışanlar var ya.3 cm için yapmadıkları şey kalmıyor.Boy değil kalınlık önemli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

devam hocam 20 ye kadar yolu var 20 ye ulaştığında before after isterik

Valla hocam aslında penis ölçüsü,kalkıkken cetvel penisin dip kısmındaki kemiğe dayayıp ölçülüyormuş.
    Ben traksiyon cihazı ve sağma işlemlerine başladıktan sonra baya bi kilo aldım.aslında asıl ölçü kemiğe dayadığımda cetveli 20cm ölçüyorum.Yani penisin dip kısmında 3cm yağ var.o şekilde ölçersek şu an zaten 20cm.Bu ölçüme göre ben 24cm ye kadar uzatmak amacım.Zaten 4cm kaldı onuda 9 ayda büyütürüm gibime geliyor.yani sıfırdan 20cm ye büyüttük.Dünya rekoru bende.
    Ama androextender yetkillerişne kırgınım 40 gün oldu hala silikon çubuklara yok çekiyorlar.15 gün daha gelmezse cihazı iade edip proextender alacağım.
    herkese iyi forumlar

o zaman before after isteriz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.