Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyin fazlası zarardır,patlamasın dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Herşeyin fazlası zarardır,patlamasın dikkat et.

hayvan gibi jelq çalıştım kızardı morardı ucundan kan bile damladı. yine bişey olmadı. tek değişiklik varsa o da damarlar arttı ve 1 ayda 1 cm fark ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalbear

quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Herşeyin fazlası zarardır,patlamasın dikkat et.

hayvan gibi jelq çalıştım kızardı morardı ucundan kan bile damladı. yine bişey olmadı. tek değişiklik varsa o da damarlar arttı ve 1 ayda 1 cm fark ;)

Senede 12 cm :) Jelq nasıl yapılıyor?

http://www.betterman.com/
    http://www.thundersplace.org/forum/
    http://www.mattersofsize.com/forum/forum.php
    http://www.pegym.com/forums/

• Ben hastalıklarım için her zaman bitkisel yolu tercih ederim. Diğer ilaçların çoğu uyuşturmaktan başka bir şey yapmıyor bence. Aynı düşünenler için bitkisel tedavilerin anlatıldığı bu kitabı tavsiye ederim. bu kitabı okuyanlar varsa yorumlarınızı neler...
    http://sinus-tedavisi.blogspot.com/
  • alete gerek yok elinle çalışacaksın siteleri karıştır ingilizcen varsa. ben çalıştım 1 ay düzenli çalıştıktan sonra ölç cetvel ne diyorsa o. ben gözlerimle gördüm işe yarıyor ama her gün zaman ayırmak sabır işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytoz -- 26 Mart 2013; 0:28:53 >
  • andro penisten bende bir tane aldim hedefim 20 cm :) dogal uzunlugundan memnunum ama daha uzun olmasini istiyorum internette bir hayli yorum okuduktan sonra ozellikle kullananlarin memnun kalmasindan sonra bende gittim bir tane aldim :) bu aletin ozelligi surekli ereksiyon halindeymis gibi penis i belli uzunlukta tutmaya alistirmasidir ve belli bir zaman kullanimdan sonra daha da uzatmasi bir hayli mumkun ben bu aletin zararli oldugunu dusunmuyorum zira metabolizmayi bozacak bir durum soz konusu degil

ayrica belli bir yastan sonra penis boyunu uzatmak mumkun degil diyenler var soruyorum halkalarla boyunlarini, kulak memesini, agzini hatta burnunu kupelerle uzatan insanlar var bunlar nasil uzatiyorlar peki ?

bir seyler biliyorsaniz lutfen paylasin yoksa camur at tutmazsa izi kalir mantiginida birakin lutfen
  • adam tam sizofren kaç tanede fake hesap açmış amaç neki bunda büyütmekmiş ! 2 3 sene sonra ereksiyon olamazsan görürüm ben seni

açıkçası çok komik ve gereksiz bir konu
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende onca penis büyütme yöntemini denemiş biri olarak söylüyorum ki penis büyütücü hap dışındakilerden pek bir verim alınamıyor. Buna penis büyütücü vakum ve pompalarda dahil.http://www.xn--penisuzatc-5ubb.com/ dan bende 3 kutu penis büyütücü satın aldım ilk ayım ve söylemem gerekirse büyüme dışında kalınlaşma ve sertleşmede güzel sonuçlar aldım. Sitesindeki yazıları okumanız için buraya yapıştırıyorum oldukça iddialı bir ürüne benziyor ve araştırmalarım sonucunda bu markanın penis büyütücü hapı sadece Türkiye'de değil tüm dünyada en çok satan penis büyütücü hapmış.

quote:

Penis büyüklüğü günümüz erkeklerinin vücudunda en çok dikkat ettiği, en çok kafasına taktığı durumlardan bir tanesidir. Yapılan araştırmalar sonucunda doğal olmayan besin maddeleri, sağlıksız beslenme, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklar sonucunda erkeklerde penis uzunluğu gittikçe düşmektedir. Eminiz ki hiçbir erkek küçük ve sertleşmeyen bir penisi olsun istemez.

Bunun neticesinde penis boyundan şikâyetçi erkekler mevcut küçük penisi büyütmek için piyasada birçok çeşidi bulunan penis büyütücü ürünleri araştırmakta hatta acı ve risk olmasına rağmen penis büyütme ameliyatlarına karar vermektedir.

Hâlbuki günümüz modern tıp yöntemlerinde bile halen penisi büyütme tam olarak istenilen seviyede gerçekleştirilememektedir. Üstelik ameliyat riski bulunduğu gibi, başarılı geçen bir penis büyütme ameliyatı sonrasında bile penisinizi uzun bir süre kullanamaz, bu süre içerisinde de oldukça çok acı çekersiniz.

Birçok erkek bu risklerden ötürü penis büyütme ameliyatlarını ikinci plana atmaktadır. Bu ameliyatlar öncesinde ise penis büyüten ya da penis büyüttüğünü iddia eden penis büyütme teknikleri ile penisini büyütme yoluna girmektedir. penis büyütme yöntemleri sanıldığının aksine penisinizi her yaşta büyütmez. Bu yöntemlerden çok azı sadece ergenlik dönemi içerisinde yani vücudun ve özellikle penisinizin en çok büyümeye elverişli olduğu dönemde işe yarar. 20 li yaşlardan sonra ergenlik dönemi bittiğinde bu yöntemlerden hiç biri büyük penis hayalinizi gerçekleştirmez.

Büyük ve kalın penis her erkeğin olduğu gibi her kadının hayalidir. Cinsel hayata yabancı genç bayanlarda öncelerinde canı yanacak düşüncesiyle korkutucu olsa bile ihtişamlı boyutlardaki penise içten içe hayır diyemezler. Zaten cinsel hayatı bir kere tadan bir kadın bundan sonra tercihini büyük penis için yapacaktır.

Büyük ve kalın penis erkeğin karşı cinse karşı adeta bir güç gösterisi olarak algılanır. Bu gerçekten de böyledir. Bunun böyle olmadığını mı düşünüyorsunuz? Öyleyse kendinizi kandırıyorsunuz. Düşünün penisinizin normal penis uzunluğundan daha uzun ve kalın olduğunu bu şekilde eşinizi nasıl mutlu edeceğinizi? Bu durumda eminiz ki hiçbir kadın sizden vazgeçemez.

Penisi Büyüten diğer bir yol ise penis büyütücü vakum başta olmak üzere diğer penis büyütücü aletlerdir. Bu aletler genellikle penis içerisine hava göndererek penisin cinsel ilişki sırasında kan depolayıp büyümesini ve sertleşmesini sağlayan kesecikleri genişletmeye yöneliktir. Bu tür aletler ülkemizde her hangi bir doktor kontrolü olmadan veya her hangi bir eğitim verilmeden satılmaktadır. Eğitimsiz bir şekilde kullanılacak bu tür penisi büyütücü aletleri kullanmak çok tehlikelidir. Zira penis içerisine gönderilecek kontrolsüz hava basıncı belirttiğimiz kan depolayan kesecikleri tahrip etme riski çok yüksektir. Penis büyütmek isterken penisinizi bir daha hiç kullanamama ihtimali ile karşı karşıya kalmak istemezsiniz.

Penisimiz vücudumuzun önemli bir organı olmakla beraber diğer organlar ve uzuvlarımızdan farklı olarak büyümesi ve gelişmesi için daha çok ilgi isteyen bir organdır. Boyumuzu uzatmak istediğimizde veya vücudumuzu genel olarak geliştirmek istediğimizde spor yaparız. Peki, penisi büyütmek istersek ne yapmamız gerekir? Bu soruyu uzun yıllar boyunca doktorlar ve bilim adamları araştırmış yukarıda saydığımız penis büyütme teknikleri de dâhil birçok yöntem ve ürün geliştirmişlerdir.

Günümüz gelişen bilim standartlarında penisi büyütme çok zor olmamakla beraber gerçekten penisi büyüten doğru ürünü bulmak çok önemlidir. Zira günümüzde penis büyütücü hap olarak satılan besin takviye ürünleri iki ana çeşitte üretilmektedir.

Bunlardan penis büyümesini geçici olarak yapan, kullanmayı bıraktığınızda eski penis büyüklüğüne geri dönen vücuda oldukça çok zararı dokunan kimyasal içeriğe sahip penis büyütücü haplar yasal olarak satışına artık izin verilmemektedir. Kullandığınız süre boyunca içeriğindeki kimyasal uyarıcı maddeleri penisinizi oldukça yüklenmekte ve bir süreliğine büyük ve kalın göstermektedir. Hâlbuki bu tür kimyasal maddelerin vücuttan atılması zor olduğu için faydasından çok zararı dokunmaktadır. Siz bu penis büyütücü ürünü kullanmayı bıraktığınızda penis uzunluğu eski seviyesine iner ve hatta penisinize telafisi mümkün olmayan zararlar verebilir.

Diğer bir penis büyütücü ürün ise etken maddelerinin bitkisel olduğu vücuda hiçbir zararı dokunmayan ve penis boyunun kalıcı olduğu bitkisel penis büyütücü hap ürünleridir. Bu ürünlerin çalışma prensibi oldukça basittir. Penis içerisinde corpa cavernosa olarak bilinen, cinsel ilişki sırasında heyecanla birlikte fazlalaşan kan basıncı ile kanın penis içerisinde hapsedilmesi sağlayan kan kesecikleri bulunmaktadır. Bu kan kesecikleri ne kadar geniş olursa o kadar çok kan depolar böylelikle penis büyük, kalın ve sert olur. Bazı erkeklerde bu kan kesecikleri doğuştan gelişmemiş, çoğu erkekte ise sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklar ile genç yaşta ve ayrıca yaşlılığa bağlı olarak özelliğini yitirmektedir. Özelliğini yitiren kan kesecikleri cinsel ilişki sırasında kanı yeterince depolayamayacağı için de penis büyümeyecek ve sertleşmeyecektir. Bitkisel penis büyütücü ürünlerinin içeriğindeki bitkiler bu kan keseciklerini vücuda hiçbir zarar vermeyecek şekilde büyütmeyi ve geliştirmeyi sağlayacak bitkilerdir.

Her gün belirli bir dozda kullanılacak penis büyütücü hap ile penisiniz kısa süre içerisinde istediğiniz penis uzunluğuna ulaşacaktır. Üstelik vücudunuza hiçbir zarar vermeyecek, penis büyüklüğü sabit kalacaktır.

Bu tür özelliklere sahip bitkisel penis büyütücü hap sayısı maalesef görüldüğü gibi fazla değildir. Kullananların memnun kaldığı, penis büyüttüğü gerçekten de kanıtlanmış ilaçların başında Vpills penis büyütücü hap gelmektedir.

Vpills, Amerika’da uzun süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda, dünya üzerindeki tüm bitkiler üzerine araştırmalar yapılarak geliştirilmiştir. Sadece penisinizi büyütmek ve cinsel problemlerinize çözüm bulabilecek bitkilerin özel karışımından oluşmuştur. Vpills penis büyütücü hap şuan dünya üzerinde en çok satılan, en çok bilinen ve etkisini kanıtlamış tek penis büyütücü üründür. Dünyanın birçok ülkesinde yaklaşık 9 yıldır satılmakta olan Vpills ülkemizde de son 4 yıldır satış rekorları kırmaktadır.

Vpills penis büyütücü hapın bu başarısı elbette ki tesadüf değildir. Kullanan erkeklerin yaşadıkları mutluluk diğer penis uzunluğu ve penis büyüklüğü problemi yaşayan erkeklere tavsiye etmeleri ile kısa zaman içerisinde büyük satış rakamlarına ulaşmıştır. Hiçbir reklam işe yaramayan bir penis büyütücü ürününün bunca yıl rekor satış rakamlarına ulaşmasını sağlayamaz. Öneriler ve tavsiyeler kaliteli bir ürün için en büyük reklamdır.

Anlattığımız gibi penisi büyütmek artık eskisi kadar zor bir durum değildir. Seçilecek doğru penis büyütücü ürünler ile penisinizi kısa sürede istediğiniz penis büyüklüğüne getirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey kullandığınız ürünlerde Sağlık Bakanlığı ve Tarım Köy İşleri Bakanlığı gibi yetkili kurumların satışına ve kullanımına izin ve onay verilmiş olmasıdır.

Vpills penis büyütücü hap bu saydığımız kurumlardan reçetesiz satışına ve her yaş gurubu erkeğin güvenle kullanabileceğine dair gerekli izin ve onaylarını almış tek penis büyütücü üründür.

Ancak her başarılı üründe olduğu gibi özellikle ülkemizde Vpills’in birçok sahtesi bulunmaktadır. Bu tür ürünler penisi büyüten etken maddeler bir yana tümüyle vücudunuza zarar verecek ne olduğu belli olmayan kimyasal maddelerle sağlıksız ve steril olmayan ortamlarda üretilmektedir. Firmamız Vpills penis büyütücü hapın Türkiye’deki yetkili bayilerinden biridir. Satın aldığınız tüm ürünler tarafınıza faturalı ve bandrollü olarak gönderilmektedir.

Vpills penis büyütücü hap kullandığınız ilk günden itibaren etkisini kesinlikle bariz şekilde hissedebileceğiniz tek üründür. İlk hafta penisinizin kısa sürede sertleşmesini sağlayacak, 1 ay içinde penisinizi tuttuğunuzda daha kalın olduğunu hissedeceksiniz. 2 ay sonra artık gözle görülebilir bir penis büyümesi olduğunu fark edeceksiniz. 3 ncü ayın sonunda yaşınıza bağlı olarak 5-6 cm lik bir büyüme göreceksiniz.

Bir çok internet sitesinde Vpills penis büyütücü hapın 3 ay da 7 cm büyümesini garanti ettiği kalıplaşmış bir cümle bulunmaktadır. Bu durum aslında böyle değildir. 2 yıl boyunca satışını gerçekleştirdiğimiz binlerce müşterimizin de geri dönüşlerinde belirttiği gibi büyüme oranı kesinlikle yaşa bağlıdır. 16-24 yaşları arasında ki genç müşterilerimiz de büyüme gerçekten de 3 ay da 7 cm olurken, 25-45 yaşları arasında 3 aylık süreç içerisinde peniste 4-5 cm büyüme olduğu tespit edilmiştir. 50 ve sonraki yaşlarda maalesef her 3 cm lik büyüme için 3 kutu kullanmak gerektiği görülmüştür. Bu durum sadece penis büyütme durumunda geçerlidir. Bunun dışında Vpills penis büyütücü hap ilk kutudan itibaren penis sertleşmesi yani iktidarsızlık sorununu bitirmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyatanya -- 20 Şubat 2013; 12:16:13 >

• Slm Arkadaşlar günümüzde Cinsel sağlık sorunlarından : ( Erken boşalma, Penis Büyütme gibi Cinsel tedavi yöntemleri ) günlük yaşantınızda size rahatsızlık veren kilolarınız, siğilleriniz, sivilceleriniz vs hakkında geniş bilgi bulabileceğimiz bir sürü ortam var. Burada önemli olan bunların ne kadar doğruyu yansıttığıdır. Doğal olmayan hayat şartlarında karşımıza çıkan bu problemleri , sorunları yine doğal yöntemlerle çözen, başarılı sonuçlar alınan ürünler bulunmaktadır. Bizde sizin için uygun olduğunu düşündüğümüz sağlığınızı bozmadan! Sağlık problemlerinize yardımcı olabilmek için bir web sitesi kurduk. Burada olası sağlık problemleri hakkında sizi bilgilendirebilmek için içeriği sizin ihtiyaçlarınıza göre hazırlamaya çalıştık. http://www.penissagligi.com/ umarım sorularınıza ve sorunlarınıza cevap olabilmişizdir. Teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sağlıksitesi -- 22 Şubat 2013; 22:55:53 >

• Düzenli çalışmalar ve özel teknikler kullanılarak vücudun herhangi bir bölgesi nasıl geliştiriliyor ise bu rehberdeki tekniklerle Penisinizi geliştirmeyi ve PC kası ile ilgili de ilginç sırları öğreneceksiniz. http://www.penissagligi.com/ Teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sağlıksitesi -- 22 Şubat 2013; 22:35:25 >
  • yazık uğraşılanlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilmaztr -- 21 Nisan 2013; 11:34:13 >
  • Ray junior benle iletisime gec istersen bilgi paylasalim
  • Slm Arkadaşlar günümüzde Cinsel sağlık sorunlarından : ( Erken boşalma, Penis Büyütme gibi Cinsel tedavi yöntemleri ) günlük yaşantınızda size rahatsızlık veren kilolarınız, siğilleriniz, sivilceleriniz vs hakkında geniş bilgi bulabileceğimiz bir sürü ortam var. Burada önemli olan bunların ne kadar doğruyu yansıttığıdır. Doğal olmayan hayat şartlarında karşımıza çıkan bu problemleri , sorunları yine doğal yöntemlerle çözen, başarılı sonuçlar alınan ürünler bulunmaktadır. Bizde sizin için uygun olduğunu düşündüğümüz sağlığınızı bozmadan! Sağlık problemlerinize yardımcı olabilmek için bir web sitesi kurduk. Burada olası sağlık problemleri hakkında sizi bilgilendirebilmek için içeriği sizin ihtiyaçlarınıza göre hazırlamaya çalıştık. http://www.penissagligi.com/ umarım sorularınıza ve sorunlarınıza cevap olabilmişizdir. Teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sağlıksitesi -- 24 Şubat 2013; 14:48:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi kötü çirkin

mustafa sen misin la panpa D:

• http://www.narecza.com/kolossal-krem-urun3256.html bu ürün tam anlamda istenileni yapmasada gözle görülür bi etkisi var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

andro penisten bende bir tane aldim hedefim 20 cm :) dogal uzunlugundan memnunum ama daha uzun olmasini istiyorum internette bir hayli yorum okuduktan sonra ozellikle kullananlarin memnun kalmasindan sonra bende gittim bir tane aldim :) bu aletin ozelligi surekli ereksiyon halindeymis gibi penis i belli uzunlukta tutmaya alistirmasidir ve belli bir zaman kullanimdan sonra daha da uzatmasi bir hayli mumkun ben bu aletin zararli oldugunu dusunmuyorum zira metabolizmayi bozacak bir durum soz konusu degil

ayrica belli bir yastan sonra penis boyunu uzatmak mumkun degil diyenler var soruyorum halkalarla boyunlarini, kulak memesini, agzini hatta burnunu kupelerle uzatan insanlar var bunlar nasil uzatiyorlar peki ?

bir seyler biliyorsaniz lutfen paylasin yoksa camur at tutmazsa izi kalir mantiginida birakin lutfen

bende aldım bitane. günde 1 saat takıyorum. fazla takamıyorum zamanım yok. ama kullanımı acıtıyor baya.

• quote:

quote:

andro penisten bende bir tane aldim hedefim 20 cm :) dogal uzunlugundan memnunum ama daha uzun olmasini istiyorum internette bir hayli yorum okuduktan sonra ozellikle kullananlarin memnun kalmasindan sonra bende gittim bir tane aldim :) bu aletin ozelligi surekli ereksiyon halindeymis gibi penis i belli uzunlukta tutmaya alistirmasidir ve belli bir zaman kullanimdan sonra daha da uzatmasi bir hayli mumkun ben bu aletin zararli oldugunu dusunmuyorum zira metabolizmayi bozacak bir durum soz konusu degil

bende aldım bitane. günde 1 saat takıyorum. fazla takamıyorum zamanım yok. ama kullanımı acıtıyor baya.

aci yoksa basari yok :) gunde en az 4 saat kullanman lazim yoksa bir ise yaramaz :) kollarla barfix cekmek nasilsa bu alette penis e ayni gelisimi veriyor ben zararli oldugunu dusunmuyorum zira yabanci sitelerden epey yorum okudum ingilizcen varsa sende forumlara bakarak detayli bilgi sahibi olabilirsin :)

her hafta 0.5 ekle yavas yavas git birden olacak bir sey degil bu :) 4-6 ay kullanilmasi gerekiyor :)

• quote:

quote:

quote:

aci yoksa basari yok :) gunde en az 4 saat kullanman lazim yoksa bir ise yaramaz :) kollarla barfix cekmek nasilsa bu alette penis e ayni gelisimi veriyor ben zararli oldugunu dusunmuyorum zira yabanci sitelerden epey yorum okudum ingilizcen varsa sende forumlara bakarak detayli bilgi sahibi olabilirsin :)

her hafta 0.5 ekle yavas yavas git birden olacak bir sey degil bu :) 4-6 ay kullanilmasi gerekiyor :)

evet acısız zahmetsiz başarı olmaz.http://www.cevapsepeti.com/yazilar/penis-buyutmek-mumkun-mu linkte de ürolog doktor cüneyt sevinç penis büyütme yöntemlerini anlatmış. traksiyon cihazlarından da bahsetmiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.