Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forum sakini arkadaşlar, forumun başından sonuna kadar bütün yazılanları detaylı bir şekilde okudum. Verilen tüm linklere tıkladım. Varmış olduğum kanaat şudur. Yazıklar olsun! insanların mağdur olduğu sağlık problemlerini birer para kazanma aracına çevirmişler. Eyvallah. Para kazanın. Kazanın da, kazanmak için de insanlara yalan yanlış şeyler anlatmayın. Ayıptır. İnternet üzerinden ticaret yapıyorsunuz, forumları reklam aracı olarak kullanıyorsunuz. Buna da eyvallah, ama Allah rızası için insanların zaaflarından sıkıntılarından yararlanmak için insanları kandırmaya çalışmayın.
    Düşündüm taşındım, bu gidişata bir dur demek için bir blog yazmaya karar verdim. Yakında sizinle paylaşacağım. Yapmış olduğum araştırmaları sizlerin hizmetine sunacağım. İyi forumlar.
  • kemiksiz mucize
  • Sağlıklı doğal bir şekilde penis büyütmek istiyorsaniz bu ürüne bir bakın.Amaç ticaret değildir,dolandırıcılara karşı bir tedbirdir...
    http://www.xticaret.com/xticaret/?892_59247
    En çok bilinen penis büyütme yöntemi Jelq’tir.Bu egzersiz ,süt sağma hareketine benzer bir hareketle corpora cavernosa odasına olan kan akışını hızlandırarak penisi büyütmek için tasarlanmıştır.Artan kan akışı zamanla dokuları zorlayarak ,penisin uyarılmış ve uyarılmamış halinin büyümesini sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Blooded

Değerli forum sakini arkadaşlar, forumun başından sonuna kadar bütün yazılanları detaylı bir şekilde okudum. Verilen tüm linklere tıkladım. Varmış olduğum kanaat şudur. Yazıklar olsun! insanların mağdur olduğu sağlık problemlerini birer para kazanma aracına çevirmişler. Eyvallah. Para kazanın. Kazanın da, kazanmak için de insanlara yalan yanlış şeyler anlatmayın. Ayıptır. İnternet üzerinden ticaret yapıyorsunuz, forumları reklam aracı olarak kullanıyorsunuz. Buna da eyvallah, ama Allah rızası için insanların zaaflarından sıkıntılarından yararlanmak için insanları kandırmaya çalışmayın.
    Düşündüm taşındım, bu gidişata bir dur demek için bir blog yazmaya karar verdim. Yakında sizinle paylaşacağım. Yapmış olduğum araştırmaları sizlerin hizmetine sunacağım. İyi forumlar.

merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: coverder

Sağlıklı doğal bir şekilde penis büyütmek istiyorsaniz bu ürüne bir bakın.Amaç ticaret değildir,dolandırıcılara karşı bir tedbirdir...
    http://www.xticaret.com/xticaret/?892_59247
    En çok bilinen penis büyütme yöntemi Jelq’tir.Bu egzersiz ,süt sağma hareketine benzer bir hareketle corpora cavernosa odasına olan kan akışını hızlandırarak penisi büyütmek için tasarlanmıştır.Artan kan akışı zamanla dokuları zorlayarak ,penisin uyarılmış ve uyarılmamış halinin büyümesini sağlayacaktır.

Arkadaş ticaret maksatlı değil diyorsun, sonra insanlara satış ortaklığını yaptığın linki veriyorsun, bari dürüst ol yahu.

• Değerli forum sakinleri yapmış olduğum çalışmalar sonuç veriyor. Penis sağlığı, penis büyütme teknikleri, penis büyütme ilaçları, pompalar vs. hakkında kurmuş olduğum blogumu takip etmeye davet ediyorum. Şu anda üç makale yayınladım. Amacım internet ortamında bulunan bilgiyi bir süzgeçten geçirmek, yanlış olan şeyleri çıkarmak dağınık olanları tek bir çatı altında toplamak. Sorunu olan ve bu konularda bilinçli hareket etmek isteyen arkadaşlara yol göstermesi umuduyla...www.dogalpenisbuyutmeteknikleri.blogspot.com
  • yetkin1234

denen arkadaş hasta sanırım. günde yedi 7 saat + sağma yöntemi, vs ve son olarak emme gömme yöntemi ile 30 cm yaptım dese inanarım.
    adam hasta arkadaşlar. penis ile kafayı bozmuş beyler.
  • Valla biraz abarttığını düşünüyorum
  • hasta derken ben espirisine söylemedim gerçekten hasta. ben çok üzüldüğümü söyleyebilirim. bir doktora gitmesini tavsiye ediyorum. Allah yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hasta derken ben espirisine söylemedim gerçekten hasta. ben çok üzüldüğümü söyleyebilirim. bir doktora gitmesini tavsiye ediyorum. Allah yardım etsin.

Valla ben de bu işlere vakti zamanında çok kafa yormuştum.Hatta tecrübelerimiwww.dogalpenisbuyutmeteknikleri.blogspot.com da paylaştım, ama böyle takıntı haline getirmeye, psikopata bağlamaya da gerek yok. Özellikle yok traksiyon cihazıymış, yok gerdirme aletiymiş, yok pompaymış hapmış...Bunlar yalan dolan. Valla adamı sakat bırakır bu aletler. Hap desen, ne idüğü belli değil. En güzeli doğal teknikler. İşe yarıyor, yaramıyorsa da zarar edeceğin birşey yok. Ya da diğer seçenek kıycan paraya, cesaretini toplayacan gitçen yatcan ameliyat masasına.

• o kadar vaktini sıvazlamaya ayıracağına iki kitap okusaydın böyle birşey olmayacağını bilirdin.
  • quote:

quote:

hasta derken ben espirisine söylemedim gerçekten hasta. ben çok üzüldüğümü söyleyebilirim. bir doktora gitmesini tavsiye ediyorum. Allah yardım etsin.

Valla ben de bu işlere vakti zamanında çok kafa yormuştum.Hatta tecrübelerimiwww.dogalpenisbuyutmeteknikleri.blogspot.com da paylaştım, ama böyle takıntı haline getirmeye, psikopata bağlamaya da gerek yok. Özellikle yok traksiyon cihazıymış, yok gerdirme aletiymiş, yok pompaymış hapmış...Bunlar yalan dolan. Valla adamı sakat bırakır bu aletler. Hap desen, ne idüğü belli değil. En güzeli doğal teknikler. İşe yarıyor, yaramıyorsa da zarar edeceğin birşey yok. Ya da diğer seçenek kıycan paraya, cesaretini toplayacan gitçen yatcan ameliyat masasına.

sede kendi reklamını yapıp durmasan artık ,milleti kekleyip duruyorsun.
    yetkin1234
    sen bildiğin komedisin. hayretlerle okuyorum yazdıklarını komik oluyor. yaz arkadaşım. bize de senin gibileri lazım. dur yöneticelere söyleyim de şu aptal konuyu kitlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 24 Nisan 2013; 15:51:19 >

• quote:

quote:

quote:

sede kendi reklamını yapıp durmasan artık ,milleti kekleyip duruyorsun.
    yetkin1234
    sen bildiğin komedisin. hayretlerle okuyorum yazdıklarını komik oluyor. yaz arkadaşım. bize de senin gibileri lazım. dur yöneticelere söyleyim de şu aptal konuyu kitlesinler.

Sen insanları o kadar aptal mı zannediyorsun ki yazdığım iki paragraf yazıya kansınlar? Ben bildiğim inandığım şeyi paylaşıyorum, isteyen inanır isteyen inanmaz ama kimse keklenmez merak etme. İnsanları KEKLEMEK gibi bir amacım da yok zaten.

• quote:

quote:

tarafsız bişeyler yazacağını sanım ama baktım bloğuna. sende reklamcı çıktın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkin1234

Arkadaşlar,
    Biyolojik virüs uzmanıyım.Çeşitli virüsler hakkında yaptığım çalışmalar,birilerinin feci şekilde biryerlerini kaşındırmış.O yüzden 2010 yılında beni şuursuzlaştırıp penis küçültücü iğne yapmışlar.Yılmadım 0cm den 20cm ye kadar büyüttüm.Ne olur; yok hastasın,yok takıntılısın,yok palavra gibi söylemlerinizi kendinize bırakın.Kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok zaten.
    2005-2006 yıllarındada benim yüzümden DH formları hacklenmişti,Huzurlarınızda verdiğim rahatsızlıktan dolayıda özür dilerim.
    İyi forumlar
    M.S.

on numara komedisin yalnız

• quote:

Arkadaşlar,
    Biyolojik virüs uzmanıyım.Çeşitli virüsler hakkında yaptığım çalışmalar,birilerinin feci şekilde biryerlerini kaşındırmış.O yüzden 2010 yılında beni şuursuzlaştırıp penis küçültücü iğne yapmışlar.Yılmadım 0cm den 20cm ye kadar büyüttüm.Ne olur; yok hastasın,yok takıntılısın,yok palavra gibi söylemlerinizi kendinize bırakın.Kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok zaten.
    2005-2006 yıllarındada benim yüzümden DH formları hacklenmişti,Huzurlarınızda verdiğim rahatsızlıktan dolayıda özür dilerim.
    İyi forumlar
    M.S.

şizofrenide gelinen son nokta sanırım şhow tv'de yayınlanan pis yedilinin 7. üyesi orrço nun milanodaki amcası senmisin yok öldüm gülmekten öldürüüp intihar süsü verilen mühendilserin şokunu henüz atlatamadan israilin yeni taktiği penis küçültücü iğne olması çok büyük hainlik kınıyorum israili..

bu arada benzetmem biraz üzücü oldu öldürülen mühendislerimizi rahmetle anıyorum mekanları cennet olsun..

• quote:

quote:

Arkadaşlar,
    İyi forumlar
    M.S.

on numara komedisin yalnız

forum açalım kampanyalar düzenleyelim hatta atv de bitane kadın var ya kayıpları buluyor cinayetleri çözüyor neydi yahu aklıma gelmedi müğe anlımıydı ona gidelim yetkinin ç.k.ünü bulsunlar yada bunu yapanlar cezasız kalmasın kesin tanık ahit vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgüven -- 25 Nisan 2013; 16:03:36 >

• BENCE bu adamın roman yazması lazım. iyi yazıyor
  • quote:

İnsanların çektiği acilarla alay ederek daha fazla aşağılamayın kendinizi.
    Anladığım kadarıyla sözle tatmin olamıyorsunuz,verin e-mail adreslerinizi:
    20cm lik penisimin resimlerini göndereyim,görünce belki tatmin olursunuz.

ne içirdiler hacı sana iyi kafa yapmış ne içtiysen söyle aynısından bende istiyorum bulutların üzerinde geziyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

quote:

tarafsız bişeyler yazacağını sanım ama baktım bloğuna. sende reklamcı çıktın.

Kendi başımdan geçen şeyleri anlatıyorum, kendim kullanıp sonuç aldığım şeyi tavsiye ediyorum. Bunu da üretici firmaya kıyak olsun diye bedavaya kimse yapmaz.

Tamam insanlara yardımcı olmak güzel bir şey, bunu bedava da yapabilirim, ama emek harcıyorum, zaman harcıyorum. Kullandığım ürünü bir başkası da satın aldığında neden üretici firma %100 ünü kazansın? Sonuçta ben tavsiye ediyorum.

Sonuç olarak;
    Benim açımdan bakıldığında:
    1. Sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, başıma gelenleri anlatıyorum
    2. Reklamını yaptığım ürün satılırsa üretici firmadan komisyon alıyorum.
    Sizlerin açısından baktığımızda:
    1. Tecrübelerimi okuyorsunuz, internet ortamında darma dağınık halde bulunan bilgiye derli toplu ulaşabiliyorsunuz.
    2. Tavsiye ettiğim ürünü alırsınız, almazsınız orası size kalmış. Ancak benim reklamını yaptığım ürünü aldığınızda reklamını ben yapıyorum diye ekstra para vermiyorsunuz. Vereceğiniz paranın hepsi üreticiye gideceğine bir miktarını komisyon olarak ben alıyorum. Pazardan aldığınız domateste bile hiçbir faydasını görmediğiniz aracılara para veriyorsunuz. Benim amacım hem insanlara hizmet etmek, hem de bu arada para kazanmak. Merak etmeyin amacım kimseyi KEKLEMEK, sırtından para kazanmak değil. Ben deneyip beğenmediğim ürünü tavsiye etmiyorum. Bu işin vicdani boyutu var.
    Üretici açısından bakıldığında:
    1. Reklamı yapılıyor, bunun karşısında bir miktar komisyon ödüyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.