Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yetkin1234

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Evet arkadaşlar kullandığım panax ve vpills e amansız hastalıklar tertibi sureleri,şifa ayetleri okuyarak 0cm den 17.5cm ye kadar büyüttüm. Diptende ölçeceğim. Deridende ölçüp gelecek ay sonucu buraya yazacağım. Herkese iyi forumlar

İyice dalgaya vurur oldun.. :/

Forum yönetiminden izin alıp, penisimin üstüne ince bir örtü koyup resmini çekip yayınlayacağım, o zaman dalgayı anlarsın. Zaten çeşitli virüslerle ilgili yaptığım çalışmalar yüzünden değer verdiğim bir adam ömür boyu hapisle yarğılanıyor, tek suçu beni korumaya çalışmak.

Bana göstermek istiyorsan çarşaf koymana gerek yok. Adam gibi öncesini sonrasını gösterirsen bizde inanalım dimi ? özelden atman için yönetimden izin almana gerek yok.

• quote:

Önceki halinin yani 0cm ye düştüğü halinin resimleri bende yok. Sanırım yapılan soruşturma sırasında sincan cum. savcılığı ve emniyet müdürlüğü o zamanki halinin resim ve videolarını almıştı. Yarı baygındım konuşulanları duydum. Şimdiki halinin resimlerini ise çarşafli halini yayınlamak için forum yönetimine başvurdum, şimdi bundanda vazgeçtim, 3-4 gün içinde sansürsüz direk açık resimlerini yayınlayacağım.

Arkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsun. Dünyada bi tek sende mi 17.5 cm penis ? bize 10 cm likden bu yana olan büyümeleri göstere bilirsen anlarız.. Öyle bi diyorsun ki sanki 2 metre penis yaptın.. 10 cm ken bi fotoğraf 15 ken 17.5 ken olucak ki anlayalım büyümüş mü ? ha bana bişey kanıtlamak zorunda mısın ? hayır.. Ama idda ederken kanıtlamanda fayda var. Çünkü cok fazla insanı peşinden sürükleyip birşeyler yapmasını sağlıyorsun..

• quote:

quote:

quote:

Önceki halinin yani 0cm ye düştüğü halinin resimleri bende yok. Sanırım yapılan soruşturma sırasında sincan cum. savcılığı ve emniyet müdürlüğü o zamanki halinin resim ve videolarını almıştı. Yarı baygındım konuşulanları duydum. Şimdiki halinin resimlerini ise çarşafli halini yayınlamak için forum yönetimine başvurdum, şimdi bundanda vazgeçtim, 3-4 gün içinde sansürsüz direk açık resimlerini yayınlayacağım.

Arkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsun. Dünyada bi tek sende mi 17.5 cm penis ? bize 10 cm likden bu yana olan büyümeleri göstere bilirsen anlarız.. Öyle bi diyorsun ki sanki 2 metre penis yaptın.. 10 cm ken bi fotoğraf 15 ken 17.5 ken olucak ki anlayalım büyümüş mü ? ha bana bişey kanıtlamak zorunda mısın ? hayır.. Ama idda ederken kanıtlamanda fayda var. Çünkü cok fazla insanı peşinden sürükleyip birşeyler yapmasını sağlıyorsun..

Sayın kişi, seninki üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Herkesin çüküne göre delik bulacak değiliz. 0cm den 17.5cm yaptık diyorsak doğrudur. Hem inansan nolur inamasan nolur. Senden istiklal madalyası bekleyenmi var, yoksa bir aferim çekeceksinde dünyalar benimmi olacak. Benim yaptığım sadece sorunlu arkadaşlara yol göstermek. İsteyen uygular istemeyende uygulamaz.

Görüşüne saygı duyuyorum. Konuyla ilgilide takipçin olduğunu bilmeni isterim. Ben sadece elle tutulur bir şeyler duymak yerine görmek istedim. Nasıl arzu edersen bir daha baltalamam konuyu kusura bakma. Burada sadece insanlar derdine derman arıyor, bende öyle. Çare olabilecek her şeyi denemeye hazır arkadaşlar var. O yüzdendir bu tarz eleştirim. Kırıcı olmak değildi amacım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkim1234

Bu mesaj silindi.
    Yaşadıkların üzücü olduğunu farkındayım.. Ama emin ol hayatta tek problem yaşayan tek sen değilsin.. Allah yardımcın olsun hocam.. Fotoğrafları da bana özelden atabilirsin bu problem değil.

Lakin benim bilmek istediğim tek şey * penis egzersizi * pompa cihaz değil, el ile yapılan egzerzisin gerçekten faydası var mı ? teşekkürler.
  • quote:

Lakin benim bilmek istediğim tek şey * penis egzersizi * pompa cihaz değil, el ile yapılan egzerzisin gerçekten faydası var mı ? teşekkürler.

var
  • mesajımın neden silindiğini anlamış değilim !!
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    İnternet üzerinde penis büyütme üzerine bir çok bilgi var bunlar acaba gerçekten doğrumu güvenip ücretli olanlardan alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim yasak değilse örnek bir site söylemek istiyorumhttp://penisibuyut.blogspot.com/
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    ya boşver sen sonuçta yaşadıklarını yazıyorsun onlarda sataşıyorsa vardır konuyla bi alakaları ki sataşmadan duramıyorlar hiç takma bile bence
  • get a life bro
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    yeter la uğraşma aletle konuyu okurken kuscaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

yeter la uğraşma aletle konuyu okurken kuscaktım

Alıntıları Göster
    Ben penisimi kırbaç yapmayı düşünüyorum, varmı şöyle 2-3 metre uzatacak
  • bu konularda güzel bilgiler alabileceğiniz ve sizinde yorum yapıp katkıda bulunabileceğiniz bir site tavsiye ediyorum.... özellikle cinsel gücünü artırmak isteyenler birkaç dakikasını ayırıp
    bu sitede yazan bilgileri okuyabilir...

http://gergedanboynuzuneiseyarar.blogspot.com
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    hocam senin sorun kafada. yanlış anlama kötü anlamda demiyorum. kafaya takıyorsun. ereksiyon bitiyor o zaman. neye inanırsan o oluyor sonra. okb ve somatizasyon tedavisi görmen gerek. ereksiyon haz ile alakalıdır haz yoksa ereksiyon da yok. penisi kaldırmak için ereksiyon olmaya çalışma
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    kim yediriyor sana bu kimyasalları?
  • Ne saçmalıyor bu? Egzersizle uzatıyormuymuş yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadima

Ne saçmalıyor bu? Egzersizle uzatıyormuymuş yoksa
    iyi durumda olmadığını biliyorsun değil mi

@yetkin1234

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 31 Temmuz 2013; 18:30:57 >
  • Gece gece krize girdim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ulan adamın işi gücü yok günde 7 saat aleti büyütüyor. Azmetmiş birde illa 20 cm olacak diye.

harbiden azmetmiş helal olsun diyorum bende heveslendim şimdi. yalnız merak ettiğim performansında ve kalkmasında değişiklik oldu mu

Alıntıları Göster
    sustanon ampul al panpa kesin çözüm 6 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ulan adamın işi gücü yok günde 7 saat aleti büyütüyor. Azmetmiş birde illa 20 cm olacak diye.

harbiden azmetmiş helal olsun diyorum bende heveslendim şimdi. yalnız merak ettiğim performansında ve kalkmasında değişiklik oldu mu

Alıntıları Göster
    Doğal el ile yapılan egzersizler...

https://hotfile.com/dl/236999975/00e5479/PDF.rar.html

Piyasa değeri 69 TL olan kitabın e-kitap şeklidir taratabilirsiniz. Tertemizdir
     PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tequle

Doğal el ile yapılan egzersizler...

https://hotfile.com/dl/236999975/00e5479/PDF.rar.html

Piyasa değeri 69 TL olan kitabın e-kitap şeklidir taratabilirsiniz. Tertemizdir
     PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar;

Konunun en başından en sonuna kadar bütün mesajları okudum.Penis büyütme konusundaki 5 yıllık tecrübemle kendimden emin bir şekilde söyleyebilirim ki penis büyütme konusunda hala ciddi önyargılar ve yalan yanlış bilgiler var.Arada doğrularda var lakin genelinde bu konuya karşı ciddi bilgisizlik ve önyargı hakim.Affiliate(satış ortaklarının) lerinde ürün satma çabaları bayağı güldürdü beni.Yazdıkları hikayelere kendilerinin bile inandığını sanmıyorum.Dünya çapında penis büyütme forumlarına üyeyim ve elimden geldiğince yakından takip ediyorum.(üye olduğum forumlar ray_junior rumuzlu arkadaşın linklerini paylaştığı forumlar)Hatta böyle bir forum açma düşüncemde mevcut.Şimdilik ücretsiz blog ile başlayayım dedim.Zamanı gelince forumuda kurarız İnşaallah.Açtığım bloğun ücretsiz olsada linkini vermeyeceğim burada.Amacım sadece tecrübelerimi paylaşmak ve bu konuda gerçekten sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olabilmek.Sizlere tavsiyemde penis büyütme konusunda asla başlangıçta, vazelin masrafı hariç 5 kuruş dahi harcamayın.

Gelelim benim hikayeme.5 yıl önce bir arkadaşımın boşalmadan orgazm olmak mümkünmüş bunun için egzersizler varmış(kegel egzersizleri) demesiyle bende bir merak oluştu.Başladım araştırmaya.Arşatırdıkça asıl amacın boşalmadan daha öte penis büyütmeyle ilgili olduğunu anladıktan sonra bu konu üzerinde araştırma yaptım.Hiç bir egzersize başlamadım sadece araştırdım ve materyal biriktirdim.Şunu da belirtmeliyim ki 5 yıl öncesinde ciddi materyal bulmak şimdiki kadar kolay değildi.Şimdi hem görsel olarak hem yazılı olarak yüzlerce materyale ulaşabilmek mümkün.İhtiyacınız olan biraz ingilizce.Üniversitede olduğum için ve kendime ait bir odam olmadığı için egzersizlere başlayamadım.1 yıl sonunda artık kendi odama kavuştuğum için egzersizlere başlama fırsatı elde ettim.Egzersizlere başlarken yaptığım en büyük hatalardan biri de egzersizlere ilişkin bir excel dosyası tutmamış olmamdır.Ama ilk ölçümüm hatırlıyorum.15,5 cm uzunluk ve 12,5 cm çevre genişliği idi.4-5 ay egzersizleri yaptıktan sonra finaller dolayısıyla bıraktım ve bırakış o bırakış oldu 3 yıl kadar egzersiz yapmadım.Üniversite bittikten sonra işe başladığımda ailemden uzaktım ve yalnız yaşıyordum.Egzersizlere başlamk için güzel bir fırsattı.Başlamadan önce ölçüm yaptığımda şaşırmıştım.Çünkü yeni ölçülerim 16,5 cm uzunluk ve 13 cm çevre genişliği idi.8 ay kadar egzersiz yaptıktan sonra işyoğunluğu ve stres nedeniyle egzersizlerime ara verdim.Şu andaki ölçülerim 18 cm uzunluk ve 14,4 cm çevre genişliği.Merak edenler için egzersizlerime takrar başladım ve hatalarımdan ders aldım.Bu hataları tekrar etmeyeceğim.Neydi bu hatalar derseniz.Düzenli bir şekilde egzersiz yapmamam ve egzersizlerimi kayıt etmememdir.

Şimdi sık sorulan sorular gibi soru cevapla sizlerle tecrübelerimi paylaşmak isterim.

1-Ne satıyorsun?

Hiç birşey sadece forumun kuruluş amaçlarına uygun olarak bilgilerimiz ve tecrübelerimi paylaşıyorum.Mesajımda link veya gizli reklam yoktur.

2-Penis cidden büyür mü?

Penis cidden büyür.Yukarıda kendi tecrübemi yazdım.Ayrıca bahsetmiş olduğum penis büyütme forumlarında araştırma yaparak dünyanın dört bir tarafından üyelerin gönderdiği öncesi ve sonrası ispat fotoğraflarına ulaşabilirsin.

3-Benim penisim 11-12-13-14-15-16-17-18 cm acaba küçük mü?

Penisler şöyle sınıflandırılır:

Mikro penis:7 cm ve daha kısa olanlar
    Küçük penis:8-12 cm arasında uzunluğa sahip olanlar
    Normal Penis:12-17 cm uzunluğa sahip olanlar(Türk erkeklerinin %90 bu aralıktaymış kaynağını hatırlamıyorum)
    Büyük penis:18 cm ve üzeri uzunlukta olanlar

Bu aralıklardan bakarak penisinin hangi seviyede olduğunu anlayabilirsin ve egzersiz yapmaya ihtiyacın olup olmadığına karar verebilirsin.

4-Penisimi büyütmek istiyorum ne kadar zamanda kaç cm büyür?

Her erkeğin biyolojisi, psikolojisi, yaşam tarzı ve beslenme düzeni farklıdır.Bu nedenle kişiden kişiye farklılık gösterir.Bu sorunun kesin bir cevabı yoktur.Bu konuda kesin olmamakla birlikte traksiyon cihazı(extender) kullananların ortak görüşü 1 cm uzama için 1000 saat traksiyon cihazı kullanmak gerektiğidir.

5-Penisin büyümesini etkileyen faktörler nelerdir?

-Sağlıklı beslenme
    -Yeterli vitamin, mineral ve besin alımı
    -Düzenli uyku
    -Spor
    -Bilinçli PB(Penis Büyütme) egzersizleri
    -Penisi dinlendirmek(Başlangıçta bir gün egzersiz yapıp bir gün dinlendirmek ilerleyen zamanlarda iki gün egzersiz yapıp bir gün dinlendirmek.Her kişi için bu rutin farklıdır ve penisinizdeki değişimlere bakarak bu rutini oluşturabilirsiniz.)
    -Sigara, alkol ve uyuşturucudan kullanmamak
    -Stressiz bir yaşam, yüksek moral ve motivasyon
    -En başından itibaren inanıyor olmak
    -Azim, sabır ve bağlılık.

6-Peki penis küçülür mü?

Yukarıda yazılan büyümesini etkileyen faktörlerin zıttı penisi küçültür.Ereksiyon kalitesini azaltır.Ayrıca egzersiz yaparken özellikle jelq egzersizi sırasında aşırı zorlama penis sakatlanmalarına neden olabilir.Kılcal damarlarda çatlama mümkündür.Bunlar dışında egzersizlere başlamadan önce ısıtma(warm-up) yapılmadan egzersizlere başlanması da egzersizlerinin faydasız olmasına neden olur ayrıca penisin egzersiz sonrası küçülme gösterebilir.

7-Penis büyüttüğü iddia edilen haplar, ve cihazlar gerçekten penisi büyütür mü?

Extenderlar(traksiyon cihazları):Evet büyüyür ama çok uzun bir sürede büyüme sağlar yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi 1 cm için 1000 saat takman gerekir.Penis eğriliği söz konusu ise düşünülebilir ama çokta gerekli değildir.Aynı işi ellerinlede yapabilirsin.Üstelik çok pahalıdır.250-600 TL arası

Penis pompaları:Hava ile çalışanlar kesinlikle önerilmemektedir.Bathmate marka yeni nesil su bazlı penis pompası kullanıcılarına %250 daha efektif sonuçlar verdiğini iddia etmektedir.Kullanıcıların genel bir memnuniyeti mevcuttur ama 300-500 TL'ye değer mi derseniz değmez.O paraya kendinize ait bir kaç websitesi kurup para kazanabilirsiniz.Sadece kayganlaştırıcı masrafı ile aynı sonuçları elde edebilirsiniz.İleride 100-200 TL aralığında düşerse belki o zaman düşünülebilir.Mutlaka düşecektir.Tembel olmayın ellerinizi kullanın.

Ağırlık:Penise bağlanan ağırlıklar da penis büyütme konusunda etkilidir.Lakin aynı traksiyon cihazlarında olduğu gibi uzun saatler kullanım gerektirir.Ayrıca bunları Türkiyede bulma şansınızda pek yok.

Haplar:Siz hiç ağırlık kaldırmadığı halde kas geliştirebilen bir vücut geliştirmeciye şahit oldunuz mu?Böyle bir şey akla mantığa sığar mı?Eğer öyle birşey olsaydı fitness salonlarına o kadar kişi forma girmek ve kas yapmak için gitmezdi değil mi?Alırdı protein tozunu, vitamin ve mineralini yan gelip yatardı.Bu konuda saf olmayalım ve kendimizi kandırmayalım.Haplar sadece libidonuzu yükseltir ve kan dolaşımını hızlandırır.Aynı işi 20 dakika egzersiz yaparakta elde edebilirsiniz.The Sex Researchers adlı belgeselde 20 dakika egzersizin cinsel organlara kan akışını hızlandırdığı bilimsel olarak anlatılmaktadır.Merak edenler indirip izleyebilirler.

8-Penisimin büyümesine yardımcı olması için alabileceğim gıda takviyeleri var mıdır?

İnsanların gelişimini, genç kalmasını sağlayan ve fiziksel özelliklerini etkileyen en önemli hormon HGH-Human Growth HOrmone(Büyüme hormonudur).Yapılan araştırmalarda 30-35 yaşından sonra bu hormonun salgılanmasının ciddi bir biçimde azaldığı ve insanların bu sayede yaşlandığı tesbit edilmiştir.Dışarıdan vücuda HGH enjekte edilerek bu açık kapatılmaya çalışıldığında 6 ay sonunda yeni saçların çıktığı, görüş kuvvetinin arttığı, libidonun yükseldiği, cildin gençleştiği ve buna benzer olumlu gelişmelerin yaşandığı görülmüştür.Bir yıl boyunca HGH enjeksiyonu yaptırmanın bedeli Amerika'da 38000 $ dır.Ayrıca bilim adamları HGH salgılanmasını uyaran besinlerin alımının da aynı etkileri gösterdiğini keşfetmişlerdir.Peki nedir bu besinler.
    1-Gingko Biloba
    2-Kore Ginsengi
    3-Reishi mantarı
    4-Yeşil çay kapsülü veya çayı
    5-Sarımsak

Bu besinlerin alımı HGH hormonun salgılanmasını tetiklemektedir ve penis büyütme egzersizleri yapanlara tavsiye edilmektedir.(Pegym foruma bakabilirsiniz)

9-Penis büyütme egzersizlerinin olumlu ve olumsuz yanları nelerdir.

Olumlu Yanları
    -Penisinizle geçirdiğiniz vakitler size vücudunuzu daha iyi tanıma fırsatı verir.Bununla birlikte sadece penis büyütmeye değil sağlıklı bir yaşama odaklandığınız için daha sağlıklı ve mutlu olursunuz.
    -Daha geç boşalmaya başlarsınız.
    -Sabah ereksiyonlarınız daha sert olur ve ereksiyon kaliteniz artar.
    -Ereksiyon halindeyken ve ereksiyon olmamışken penisinizin daha büyük durduğunu görürsünüz ve bu durum kendinize olan güveninizin artmasına neden olur.
    -Kendine güvenen insan hem kariyerinde hem sosyal hayatında hem de özel hayatında başarılı olur.
    -Karşı cinse karşı olan utangaçlığınız zamanla kaybolur eğer varsa:)
    -Partnerinizi, sevgilinizi veya eşinizi psikolojik ve fiziksel olarak daha fazla heyecanlandırırsınız.
    -İktidarsızlık sorununuz varsa PB egzersizleri bu konuda size ciddi anlamda yardımcı olacaktır eğer psikolojik bir sıkıntı yoksa.

Olumsuz yanları
    -Egzersiz için mahremiyet gereklidir eğer yalnız kalamıyorsanız yapmanız zordur.
    -Penisinizin damarlarında ciddi belirgenleşme hatta bazı kişilerde penis derisinde koyulaşma görülebilir.Ama zamanla geçer bu koyulaşma geçmezse çözümü mümkündür.
    -Bu egzersizleri birileriyle gerçek hayatta paylaşmak zordur insanlar uzaylı görmüş gibi bakarlar.Eğer evli iseniz eşinizin bu konudaki düşünceleri sizleri olumsuz etkileyebilir olumlu da etkileyebilir.İçten içe bu egzersizlerin sonuçlarını sizden daha fazla merak ettiklerini de aklınızdan çıkarmayınız ne tepki vereceğiniz bilmiyorsanız paylaşmayınız.Zaten zamanla birşeylerin değiştiğini anlayacaktır.

10-Penisimi büyütmeye karar verdim ne yapmalıyım.

A-Penis büyütmeyi ciddiye almayacaksan, azimle, sabırla ve bağlılıkla egzersizlerini yapmayacaksan sakın başlama.İnanmıyorsan aşırı derecede şüpheciysen aynı şekilde sakın başlama çünkü başarılı olamazsın.Şüphe etmek normaldir hatta gereklidir de eğer şüphelerini gidermek istiyorsan düzenli bir şekilde çalışıp prensiplere harfiyen uyup kendin de test edebilirsin.Dünyanın dört bir tarafından birbirini tanımayan binlerce kişi ağız birliği yapmış gibi aynı yalanı söyleyemezler.

B-İlk önce penisini ölç.Bunun için bir cetvel ve bir mezura al.Uzunluk ölçerken ereksiyon olup penisin 90 derecede iken üst kısıma cetveli koyarak penisin köküne(pelvik kemiğe doğru) kadar bastır ve rakamı not et.Yine ereksiyon halindeyken penisinin tam ortasından mezura ile ölçüm yap ve not et.Bastırılarak ölçülmesinin sebebi kilo faktörünü ortadan kaldırmaktır.Çünkü her 20 kilo fazlalıkta penis üst kısmındaki kılların olduğu bölgede dışarı doğru 1,5-2 cm genişleme olur ve penisinizi 1,5-2 cm kadar daha kısa ölçmüş olursunuz.Tam tersi mantıkta eğer 20 kilodan fazla kilo fazlalığınız varsa ve 20 kilo kadar zayıflarsanız penisinizin 1,5-2 cm uzamış olduğunu zannedersiniz.Ölçümleri hep aynı şekilde ve aynı yerden yapın.Bu sayede ilerlemelerinizi doğru bir şekilde tespit edebilirsiniz.

C-Orta ve uzun vadede hedefler belirleyin.Şu andaki penisiniz boyu 14 cm olsun çevreside 12,5 cm
    6 ay sonunda hedef 15,5 cm x 13 cm
    1 yıl sonunda hedef 17 cm x13,5 cm gibi.Hedefleriniz gerçekçi olsun daha hızlı büyürse ne ala ama daha yavaş büyürse hayal kırıklığına uğramayın.

D-Egzersizlere başlamadan önce iyice araştırın ve okuyun.Başlangıç egzersizlerinden başlayın.Penisinizin boyunda uzama durana kadar aynı egzersizleri yapın.Uzama durduğunda orta dereceye, orta derecede uzama durduğunda ileri derece egzersizlere başlayabilirsiniz.Faydasını gördüğünüz bir rutini asla değiştirmeyin taki faydası kalmayıncaya kadar.

E-Penisiniz uzamış mı diye hergün ölçüm yapmayın hatta ilk ay hiç ölçüm yapmayın.Daha sonra haftada bir kere ölçüm yapabilirsiniz.

F-Penis egzersizlerinin bir çoğu penis ya tam gevşek haldeyken yada %50-75 ereksiyon seviyesindeyken yapılır.%100 ereksiyon olmanızı sağlayacak cinsel içerikli resim, film ve yazı materyallerden uzak durun.%100 ereksiyon olursanız tekrar gevşek haline dönene kadar bekleyin.

G-Acı yoksa kazanç yoktur penis egzersizlerinde geçerli değildir.Acı duyuyorsanız bir şeyi yanlış yapıyorsunuzdur.Hemen durun ve acının geçmesini bekleyin.Acı bir kaç saniyede geçmediyse egzersizlere bir hafta ara verin.

H-Egzersizler arasında mutlaka en az bir gün olmalıdır.Penisinizi dinlendirmezseniz başarılı olamazsınız.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Penisini büyütmeyi düşünen ve karar veren herkese başarılar diliyorum.Aklınıza takılan birşey olursa sormaktan çekinmeyin.İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.