Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar buradaki siteyihttp://www.dogalcinselsaglikurunleri.net/ inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

quote:

andro penisten bende bir tane aldim hedefim 20 cm :) dogal uzunlugundan memnunum ama daha uzun olmasini istiyorum internette bir hayli yorum okuduktan sonra ozellikle kullananlarin memnun kalmasindan sonra bende gittim bir tane aldim :) bu aletin ozelligi surekli ereksiyon halindeymis gibi penis i belli uzunlukta tutmaya alistirmasidir ve belli bir zaman kullanimdan sonra daha da uzatmasi bir hayli mumkun ben bu aletin zararli oldugunu dusunmuyorum zira metabolizmayi bozacak bir durum soz konusu degil

ayrica belli bir yastan sonra penis boyunu uzatmak mumkun degil diyenler var soruyorum halkalarla boyunlarini, kulak memesini, agzini hatta burnunu kupelerle uzatan insanlar var bunlar nasil uzatiyorlar peki ?

bir seyler biliyorsaniz lutfen paylasin yoksa camur at tutmazsa izi kalir mantiginida birakin lutfen

bende aldım bitane. günde 1 saat takıyorum. fazla takamıyorum zamanım yok. ama kullanımı acıtıyor baya.

aci yoksa basari yok :) gunde en az 4 saat kullanman lazim yoksa bir ise yaramaz :) kollarla barfix cekmek nasilsa bu alette penis e ayni gelisimi veriyor ben zararli oldugunu dusunmuyorum zira yabanci sitelerden epey yorum okudum ingilizcen varsa sende forumlara bakarak detayli bilgi sahibi olabilirsin :)

her hafta 0.5 ekle yavas yavas git birden olacak bir sey degil bu :) 4-6 ay kullanilmasi gerekiyor :)

evet acısız zahmetsiz başarı olmaz.http://www.cevapsepeti.com/yazilar/penis-buyutmek-mumkun-mu linkte de ürolog doktor cüneyt sevinç penis büyütme yöntemlerini anlatmış. traksiyon cihazlarından da bahsetmiş

dedigim gibi gunde sadece 4 saat kullan tabi 6 aylik bir sure icerisinde arada birde bir kac dinlendirmeyi sakin unutma :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

andro penisten bende bir tane aldim hedefim 20 cm :) dogal uzunlugundan memnunum ama daha uzun olmasini istiyorum internette bir hayli yorum okuduktan sonra ozellikle kullananlarin memnun kalmasindan sonra bende gittim bir tane aldim :) bu aletin ozelligi surekli ereksiyon halindeymis gibi penis i belli uzunlukta tutmaya alistirmasidir ve belli bir zaman kullanimdan sonra daha da uzatmasi bir hayli mumkun ben bu aletin zararli oldugunu dusunmuyorum zira metabolizmayi bozacak bir durum soz konusu degil

ayrica belli bir yastan sonra penis boyunu uzatmak mumkun degil diyenler var soruyorum halkalarla boyunlarini, kulak memesini, agzini hatta burnunu kupelerle uzatan insanlar var bunlar nasil uzatiyorlar peki ?

bir seyler biliyorsaniz lutfen paylasin yoksa camur at tutmazsa izi kalir mantiginida birakin lutfen

bende aldım bitane. günde 1 saat takıyorum. fazla takamıyorum zamanım yok. ama kullanımı acıtıyor baya.

aci yoksa basari yok :) gunde en az 4 saat kullanman lazim yoksa bir ise yaramaz :) kollarla barfix cekmek nasilsa bu alette penis e ayni gelisimi veriyor ben zararli oldugunu dusunmuyorum zira yabanci sitelerden epey yorum okudum ingilizcen varsa sende forumlara bakarak detayli bilgi sahibi olabilirsin :)

her hafta 0.5 ekle yavas yavas git birden olacak bir sey degil bu :) 4-6 ay kullanilmasi gerekiyor :)

evet acısız zahmetsiz başarı olmaz.http://www.cevapsepeti.com/yazilar/penis-buyutmek-mumkun-mu linkte de ürolog doktor cüneyt sevinç penis büyütme yöntemlerini anlatmış. traksiyon cihazlarından da bahsetmiş

dedigim gibi gunde sadece 4 saat kullan tabi 6 aylik bir sure icerisinde arada birde bir kac dinlendirmeyi sakin unutma :)

hocam pm attım beni eklesene face den. görüşelim

• lütfen reklamları ve ıvır zıvır bilgileri bi kenara bırakın da, gerçekten konuyla ilgilenenlerin faydalanabileceği bilgiler paylaşılsın. mümkün olduğunca ücretsiz bilgilerin olduğu paylaşımlar yapalım. ücret ödenecek bilgi ve ürünler hakkında sadece deneyenler kendi görüşlerini yazsın.
    ben egzersizler hariç hiç birinin işe yaramadığını çoğu siteden okudum. hepsi para tuzağı gibi görünüyor. bu sebeple insanların zaaflarını ihtiyaçlarını kullanarak sömürü yapılmasına müsamaha göstermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orijinalden alıntı: yetkin1234

quote:

Hocam dünyada bir ilki başarmışsın.Geçmiş olsunu bırak!
    Başarılarının devamını dilerim.Marsa kadar yolu var denir ancak.
    Onca profesörün olmaz,olamaz dediği şeyi sen başarmışın.Ben ne desem boş.Niyetim çok belli haklısın.

Arkadaşım haklısın prof.lar öyle diyor ama andro nun sitesine bak oradakilerde uzman doktor,büyür diyorlar hemde garanti veriyorlar hatta değişik traksiyon cihazlarıyla vucuttaki kemikleri bile büyütüyorlar.Araştırmalarla ilgili linkler sitede mevcut.
    Bizim prof.larda yok büyümez deyip tuttuyorlar.Bende 0 cm ye düştüğünde umutsuzluğa kapılmıştım.Sonrada diyorlar tek çare cerrahi operasyon oda penisin leğen kısmındaki bağlantısını kesip,içerideki birkaç cm dışarı çıkarma işlemi.Buda resmen sakat bırakma işlemi.Çünki konunun uzmanı Doç.Dr.Harun Özkan bağlantısını kestirdiğinizde aşağı dogru kalkar dik tutamazsınız diyor.
    Yani arkadaşım sakat kalacak arkadaşları belkide kurtarabiliriz.
    İyi geceler

Yani bilemiyorum hocam.Böyle fantastik bir macerayı sadece sizden duyuyorum.O yüzden kusura bakmayın.Kafamızın karışması yada inanmamamız normal.
    Adamlar kemikleri bile uzatıyor demişsiniz.Kim bu adamlar?Neden dünya görmedi duymadı bu sihirbazları?
    O halde ben hemen yarın street figherd'daki dhalsım olurum evel Allah.
    Böyle bir şey olduysa gerçekten ginese girermiş.O yüzden keşke foto yada video yapsaymışsınız derm.

http://www.uzmantv.com/boy-uzatma-ameliyati-nasil-yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray_junior -- 4 Mart 2013; 15:46:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onca profesörün olmaz,olamaz dediği şeyi sen başarmışın.Ben ne desem boş.Niyetim çok belli haklısın.

Arkadaşım haklısın prof.lar öyle diyor ama andro nun sitesine bak oradakilerde uzman doktor,büyür diyorlar hemde garanti veriyorlar hatta değişik traksiyon cihazlarıyla vucuttaki kemikleri bile büyütüyorlar.Araştırmalarla ilgili linkler sitede mevcut.
    Bizim prof.larda yok büyümez deyip tuttuyorlar.Bende 0 cm ye düştüğünde umutsuzluğa kapılmıştım.Sonrada diyorlar tek çare cerrahi operasyon oda penisin leğen kısmındaki bağlantısını kesip,içerideki birkaç cm dışarı çıkarma işlemi.Buda resmen sakat bırakma işlemi.Çünki konunun uzmanı Doç.Dr.Harun Özkan bağlantısını kestirdiğinizde aşağı dogru kalkar dik tutamazsınız diyor.
    İyi geceler

Yani bilemiyorum hocam.Böyle fantastik bir macerayı sadece sizden duyuyorum.O yüzden kusura bakmayın.Kafamızın karışması yada inanmamamız normal.
    Adamlar kemikleri bile uzatıyor demişsiniz.Kim bu adamlar?Neden dünya görmedi duymadı bu sihirbazları?
    Böyle bir şey olduysa gerçekten ginese girermiş.O yüzden keşke foto yada video yapsaymışsınız derm.

Yapılan uzatma 1 yada 2 santimdir maksimum.Bunun var olduğunu zaten söyledik fakat tartışanın tamamını okumadan tek bir yeri okuyarak alıntı yapınca düşülen hal aynen bu dur.
    Ayrıca buradaki tartışma konusu PENİS uzatma konusudur.Lütfen okumadan yorum yapmayalım!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi geceler

Yapılan uzatma 1 yada 2 santimdir maksimum.Bunun var olduğunu zaten söyledik fakat tartışanın tamamını okumadan tek bir yeri okuyarak alıntı yapınca düşülen hal aynen bu dur.
    Ayrıca buradaki tartışma konusu PENİS uzatma konusudur.Lütfen okumadan yorum yapmayalım!

okumadan yorum yaptığımı nerden çıkardın. sen birşey söylemişsin. bizde cevabını verdik. düşülen hal falan. ne diyon sen. Konuyu yıpratmaya veya yorum yazanı aşağılama yönelik yorumlarınızı kendinize saklayın.

• Etek traşı yapın sonra penis otomatikman büyümüş olarak meydana çıkmış olur,hem de alet edavata gerek kalmadan
  • Penis büyütme ameliyatı olan varsa tecrübelerini yazsın merak ettim.
  • quote:

ilk bilgi paylaşımında ben yapayım.2010 yılında bir rahatsızlık geçirdim.penisin baş kısmı kasıktaki yağların içine gömüldü ve baş kısmı başparmak tırnak büyüklüğüne kadar küçüldü.
    sonrasında 1 yıl andropenis traksiyon cihazını ve altı ay sağma eğzersiziyle birlikte bas masajını(penis büyütme e-rehberinden öğrendim) ve 6 kutu bitkisel ilaçla birlikte bir o kadarda kremle yaptım sağma eğzersizlerini şu an 16cm boy ve 14.5cm çevre kalınlığına(eriksiyon durumunda) getirdim.şu an 2cm daha büyütmek için çalışmalara başladım.
    sizde bu ve benzeri bir çalışma yaptıysanız hangilerinin daha saglıklı ve işe yaradığını ve kazandığınız artıları veya düşüncelerinizi lütfen buraya yazınız.
    herkese iyi forumlar

palavra..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

Sektorde cok zaman geçirdim böyle saçmalık görmedim adam bildigin makara yapıyor insanlarla bir solukta okuduk hadi bakalım 40 cm yap beline dola

azim edilirse olur diye düşünüyorum sonuçta Allahın verdiği bir et parçası kemik değilki dokulara gergi uygulanırsa zaman alır belki ama büyüyebilir bence mantıklı.

bence mantıksız.zaten en fazla 2.5 cm olabiliyor.biraz araştırın.
  • quote:

quote:

quote:

Sektorde cok zaman geçirdim böyle saçmalık görmedim adam bildigin makara yapıyor insanlarla bir solukta okuduk hadi bakalım 40 cm yap beline dola

Sektörde yıllardır haplarla kremlerle pompalarla insanları kandırdılar. Bu traksiyon cihazı yani hücresel çoğalma demek. Andronun sitesini incele orada açıklıyorlar. Penisin üzerine örtü koyup resmini yayınlasam inanırmısın. Hem ne demek 40cm yap beline dola demek, kompleks mi var sende?

Var kanka 0'dan 20 yapamadım bende mercedes reklamı gibi olmuş konu 0,dan 20 cm 1 yılda çıkıyor 20'den 40'a ne kadarda çıkar jasdksadjsakldja

ya sama saçma konuşma.adama ameliyatla kol taktılar kalbi dayanamadı öldü.çocukmuyuz biz.İNANMAYIN ARKADAŞLAR EVET BİR MİKTAR UZAR AMA 2.5 CM.bunun bir santim üstü veya altıda olabilir.traksiyon cihazı dedikleri aletle olabilir.gerisine kanmayın sakın.

• quote:

quote:

Sektörde yıllardır haplarla kremlerle pompalarla insanları kandırdılar. Bu traksiyon cihazı yani hücresel çoğalma demek. Andronun sitesini incele orada açıklıyorlar. Penisin üzerine örtü koyup resmini yayınlasam inanırmısın. Hem ne demek 40cm yap beline dola demek, kompleks mi var sende?

bende örtüyle çekerim gönderirim ama uzamış boyundaki resimde penis biraz siyahlaşmış olabilir.
  • Adam inek sağar gibi büyütmüş penisini. İnanasım gelmiyor.
  • vücudun her kası gibi penis de gelişime müsaittir.sadece doğru egzersizleri biraz vakit ayırarak yapmak gerekir.penis büyütme teknikleri hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.ayrıca ücretsiz hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bülentizm -- 22 Mart 2013; 1:47:55 >
  • hacı buraya yazıyosunuz da işe yarıyorsa bile bunun için günde kaç saat ayırmak gerekiyor. 5, 8 , 10 ?
  • Benim penisim çok büyük.
    Gerek yok böyle şeyler yapmama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfu panda

hacı buraya yazıyosunuz da işe yarıyorsa bile bunun için günde kaç saat ayırmak gerekiyor. 5, 8 , 10 ?

minimum 4 saat
  • edittt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytoz -- 15 Nisan 2013; 5:07:46 >
  • 7 saat ne lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.