Şimdi Ara

PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
116.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Blooded

quote:

Orijinalden alıntı: ray_junior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hasta derken ben espirisine söylemedim gerçekten hasta. ben çok üzüldüğümü söyleyebilirim. bir doktora gitmesini tavsiye ediyorum. Allah yardım etsin.

Valla ben de bu işlere vakti zamanında çok kafa yormuştum.Hatta tecrübelerimiwww.dogalpenisbuyutmeteknikleri.blogspot.com da paylaştım, ama böyle takıntı haline getirmeye, psikopata bağlamaya da gerek yok. Özellikle yok traksiyon cihazıymış, yok gerdirme aletiymiş, yok pompaymış hapmış...Bunlar yalan dolan. Valla adamı sakat bırakır bu aletler. Hap desen, ne idüğü belli değil. En güzeli doğal teknikler. İşe yarıyor, yaramıyorsa da zarar edeceğin birşey yok. Ya da diğer seçenek kıycan paraya, cesaretini toplayacan gitçen yatcan ameliyat masasına.

tarafsız bişeyler yazacağını sanım ama baktım bloğuna. sende reklamcı çıktın.

Kendi başımdan geçen şeyleri anlatıyorum, kendim kullanıp sonuç aldığım şeyi tavsiye ediyorum. Bunu da üretici firmaya kıyak olsun diye bedavaya kimse yapmaz.

Tamam insanlara yardımcı olmak güzel bir şey, bunu bedava da yapabilirim, ama emek harcıyorum, zaman harcıyorum. Kullandığım ürünü bir başkası da satın aldığında neden üretici firma %100 ünü kazansın? Sonuçta ben tavsiye ediyorum.

Sonuç olarak;
    Benim açımdan bakıldığında:
    1. Sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, başıma gelenleri anlatıyorum
    2. Reklamını yaptığım ürün satılırsa üretici firmadan komisyon alıyorum.
    Sizlerin açısından baktığımızda:
    1. Tecrübelerimi okuyorsunuz, internet ortamında darma dağınık halde bulunan bilgiye derli toplu ulaşabiliyorsunuz.
    2. Tavsiye ettiğim ürünü alırsınız, almazsınız orası size kalmış. Ancak benim reklamını yaptığım ürünü aldığınızda reklamını ben yapıyorum diye ekstra para vermiyorsunuz. Vereceğiniz paranın hepsi üreticiye gideceğine bir miktarını komisyon olarak ben alıyorum. Pazardan aldığınız domateste bile hiçbir faydasını görmediğiniz aracılara para veriyorsunuz. Benim amacım hem insanlara hizmet etmek, hem de bu arada para kazanmak. Merak etmeyin amacım kimseyi KEKLEMEK, sırtından para kazanmak değil. Ben deneyip beğenmediğim ürünü tavsiye etmiyorum. Bu işin vicdani boyutu var.
    Üretici açısından bakıldığında:
    1. Reklamı yapılıyor, bunun karşısında bir miktar komisyon ödüyor.

Alıntıları Göster
    Konuyla ilgili adam gibi bilgi verecek yok mu yahu şöyle, 2-3 cm iyi olur ama mümkün müdür ? hap ? krem ? cihazlar.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Konuyla ilgili adam gibi bilgi verecek yok mu yahu şöyle, 2-3 cm iyi olur ama mümkün müdür ? hap ? krem ? cihazlar.. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    http://erkeksaglik.blogspot.com/2010/12/dogal-penis-buyutme-ve-gelistirme.html

http://intparkaz.blogspot.com/p/penis-egzersizleri.html

bu egzersizleri uygulayan var mıdır ?

• quote:

Alıntıları Göster
    buda cam kolanya şişesinden yapılma pompa pvc borudan yapacaktım ama içi gözükmediği için yapmadım
    yapılışı çok basit şişenin ağız kısmını (kapağın girdiği vidalı yer) yarı yarıya kesiyoruz ben buraya bu kupa çekme setinin küçük kupasını silikonla yapıştırdım zaten fotoda gözüküyor .şişenin dibini komple kesmedim (temas eden deriyi acıtmasın diye) şişenin dibinde göçüklük var o kısmı kestim aldım .Kesdiğim için camın keskinliği kalmıyor köreliyor yani tehlike yok vakumlaması da çok güçlü sızdırmazlıkta mükkemmel hava kaçağı yok kolanya şişesi cam olmak zorunda plastikler vakumlanınca içine göçüyor. bulabilirseniz mika olsun o daha kolay şekilverilir. Not cam çok sert olduğu için demir testeresi ile kesemezsiniz testere körelir
     PENİS BÜYÜTME YÖNTEMLERİ HAKKINDA görüşleriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

buda cam kolanya şişesinden yapılma pompa pvc borudan yapacaktım ama içi gözükmediği için yapmadım
    yapılışı çok basit şişenin ağız kısmını (kapağın girdiği vidalı yer) yarı yarıya kesiyoruz ben buraya bu kupa çekme setinin küçük kupasını silikonla yapıştırdım zaten fotoda gözüküyor .şişenin dibini komple kesmedim (temas eden deriyi acıtmasın diye) şişenin dibinde göçüklük var o kısmı kestim aldım .Kesdiğim için camın keskinliği kalmıyor köreliyor yani tehlike yok vakumlaması da çok güçlü sızdırmazlıkta mükkemmel hava kaçağı yok kolanya şişesi cam olmak zorunda plastikler vakumlanınca içine göçüyor. bulabilirseniz mika olsun o daha kolay şekilverilir. Not cam çok sert olduğu için demir testeresi ile kesemezsiniz testere körelir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ulan adamın işi gücü yok günde 7 saat aleti büyütüyor. Azmetmiş birde illa 20 cm olacak diye.

harbiden azmetmiş helal olsun diyorum bende heveslendim şimdi. yalnız merak ettiğim performansında ve kalkmasında değişiklik oldu mu

Alıntıları Göster
    Bir çok erkeğin hayalidir büyük penis, nasıl bir yöntem kullanılarak büyütme sağlanabilir. Penis büyütme egzersizleri bir çok kişi tarafından kullanılması ve bu yöntem sayesinde 3 ila 7 cm arasında büyüme sağlandığı açıklanmıştır. Bazı büyük ilaç firmalarının bu doğal penis büyütme yöntemlerinin aslı olmadığını savunmaktadır.

Yıllar öncesine dayanan bu yöntem ile bir çok kişinin küçük penis korkusuna kapılmaması gerekmektedir. Zengin olmak mı daha önemli yada uzun bir penisinizin olması mı daha önemli, bir çok zengin kişilerin partnerleri karşısında mahcup duruma düştükleri apaçık ortadadır. Neden zenginler bu konularda daha ciddi oldukları bu yöntemleri yada ilaç kullanımı yada tıb doktorlarına başvurmaktadırlar, ameliyat olarak yada ilaç tedavisi penislerini büyütmektedirler.

Bir çok erkeğin düşüncesi aynı düşünün bir sevgiliniz var ve sevişmek istediniz ve dediki a bu nekadar küçük bir penis dediği an sizin yıkıldığınız andır, böyle bir duruma düşmek istemezsiniz mutlaka, onun için doğal penis büyütme egzersizleri ile bu sorunuzun cevabını bulacaksınız.

Peki bu egzersizleri nasıl yapacaksınız, sizler penis büyütme rehberinden bahsetmek istiyorum bu eğitim seti sayesinde bu korkularınızdan kurtulacaksınız.http://www.penisibuyutmeyontemleri.com/penis-buyutme-egzersizleri-ise-yariyor-mu/

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkin1234

Unutmadan,
    Grob Mann:eriksiyon sağlayıcı krem fena değil
    Prosolution Krem:En etkili anlık büyütme kremi malesef fiyatı çok pahalı ve boyutuda çok küçük

andractim jel kullandın mı? doktorlar penis büyütme için bunu tavsiye ederler genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkim1234

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kardeş..bravo...herkesi kendi cevabını alıyor...yazdıklarından..
    dünya kadar forumda bu konuyu okudum...
    cogu dalga peşinde.sataşmalar..vs.vs
    soru;
    buyurmu buyumezmı...
    büyümezse neden büyümez...buyurse yöntem nedir.....
    doğru yada yanlış...tecrubelerını yazman bıle...buyuk başarı...bu bılgı kırlılıgınde...
    sana ınasınlar yada ınanmasınlar...sen yaz maya devam et.....
    hıc bır fıkrı olmayanlar hıc alakasız olanlardan sa..tecrubenı yazman ben ce cok olumlu...
    merek eden ,dener.yanlış olduğuna karar verır...bırakır...
    denemeyen de denemez...
    selametle..
    ama damın hıc konuyla bıle alkası yok....sırf laf olsun dıye okuyup..yorum yapıyor...
    sana ınamıyorsa..nıye okuyor..nıye cevap yazıyor...
    ben de bunu cozemedımm.

• quote:

Orijinalden alıntı: miknatis2013

kardeş..bravo...herkesi kendi cevabını alıyor...yazdıklarından..
    dünya kadar forumda bu konuyu okudum...
    cogu dalga peşinde.sataşmalar..vs.vs
    soru;
    buyurmu buyumezmı...
    büyümezse neden büyümez...buyurse yöntem nedir.....
    doğru yada yanlış...tecrubelerını yazman bıle...buyuk başarı...bu bılgı kırlılıgınde...
    sana ınasınlar yada ınanmasınlar...sen yaz maya devam et.....
    hıc bır fıkrı olmayanlar hıc alakasız olanlardan sa..tecrubenı yazman ben ce cok olumlu...
    merek eden ,dener.yanlış olduğuna karar verır...bırakır...
    denemeyen de denemez...
    selametle..
    ama damın hıc konuyla bıle alkası yok....sırf laf olsun dıye okuyup..yorum yapıyor...
    sana ınamıyorsa..nıye okuyor..nıye cevap yazıyor...
    ben de bunu cozemedımm.
    bende başladım kullanmaya işe yarıyor gibi gelişme olursa buraya yazacağım 18 cm ile başladım umarım 5-6 cm fark eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

quote:

quote:

Sektorde cok zaman geçirdim böyle saçmalık görmedim adam bildigin makara yapıyor insanlarla bir solukta okuduk hadi bakalım 40 cm yap beline dola

Sektörde yıllardır haplarla kremlerle pompalarla insanları kandırdılar. Bu traksiyon cihazı yani hücresel çoğalma demek. Andronun sitesini incele orada açıklıyorlar. Penisin üzerine örtü koyup resmini yayınlasam inanırmısın. Hem ne demek 40cm yap beline dola demek, kompleks mi var sende?

Var kanka 0'dan 20 yapamadım bende mercedes reklamı gibi olmuş konu 0,dan 20 cm 1 yılda çıkıyor 20'den 40'a ne kadarda çıkar jasdksadjsakldja

ya sama saçma konuşma.adama ameliyatla kol taktılar kalbi dayanamadı öldü.çocukmuyuz biz.İNANMAYIN ARKADAŞLAR EVET BİR MİKTAR UZAR AMA 2.5 CM.bunun bir santim üstü veya altıda olabilir.traksiyon cihazı dedikleri aletle olabilir.gerisine kanmayın sakın.

Alıntıları Göster
    Cinsel hayatta karşımıza çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek için sizinden gelen istekler doğrultusunda penissagligi.com sitesini güncelledik, Sağlığa dair her konuyu ele alarak güncellediğimiz sitemizin hızlı ve güvenilir olmasının verdiği pozitif durum ile birçok cinsel anlamda sorunları olan kardeşlerimize yardımcı olduk. Cinsel Sağlığınız adına bir şeyler yapmak istiyorsanız sizi sayfamıza davet ediyoruz. http://www.penissagligi.com/ Cinsel sağlığa dair her şey …

• Cinsel Tedavi Rehberiniz
    Cinsel gücü artırıcı, ereksiyon ilaçlarına son!!! İlaç ve fiziki ürünlere servet ödemeyin! Paranız cebinizde kalsın ve size öğreteceğimiz yöntemler ile kısa sürede etkili başarıya ulaşın...

Cinsel anlamda penisinizin büyüklüğü ile sorunlar mı yaşıyorsunuz? Bunları artık kendinize dert etmenize gerek yok çünkü En güzel Penis Büyütme ve Erken Boşalma Eğitim çözümümüz sayesinde Penisinizi ideal boyutlara getirebilmeniz mümkün olacaktır.

Sağlık Uzmanları Tarafından Kanıtlanmış Penis Büyütme Teknikleri

Doğal penis geliştirme teknikleri, yüzyıllardan beri Arap ve Zenci Kabileleri tarafından başarı ile uygulanmaktadır.

Herhangi bir kimyasal madde (ilaç) veya mekanik alet kullanımı olmadığı için de konunun uzmanı olan doktorlar tarafından onaylanmıştır.

Düzenli olarak kullanım sonucunda kısa sürede çok yüksek oranda netice alındığı tıbbi olarakta ispatlanmış olan tekniklerimiz, sağlığınız için herhangi bir tehdit kesinlikle oluşturmaz.

Penis üzerinde bulunan kasları geliştirmeye yarayan özel egzersizleri içermektedir.

Penisin Anatomisi

Penis üç ayrı kanaldan oluşur. Her iki yandaki kanallara Corpora Cavernosa denir. Bunlar bir erkeğin ereksiyonu arkasındaki güçtür. Bu kanallar kan ile dolduğunda genişler ve penisin sertleşmesini sağlar.

Corpora Cavernosa'nın kapasitesi artan yaş ile birlikte gerileyebilir.

Diğer iki kanalın arasında bulunan üçüncü kanalın adı ise Corpus Spongiosum'dur. Bu kanal ise spermin orgazm sağlar.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN LİNKİ TIKLAYIN:http://tinyurl.com/lkbetxy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metindemirr -- 16 Haziran 2013; 18:50:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ulan adamın işi gücü yok günde 7 saat aleti büyütüyor. Azmetmiş birde illa 20 cm olacak diye.

harbiden azmetmiş helal olsun diyorum bende heveslendim şimdi. yalnız merak ettiğim performansında ve kalkmasında değişiklik oldu mu

Alıntıları Göster
    Kalafat büyüsün istiyorsan ameliyat olacaksın Pompa vs o işlerle bi cacık olmaz.

• quote:

Kendi başımdan geçen şeyleri anlatıyorum, kendim kullanıp sonuç aldığım şeyi tavsiye ediyorum. Bunu da üretici firmaya kıyak olsun diye bedavaya kimse yapmaz.

Tamam insanlara yardımcı olmak güzel bir şey, bunu bedava da yapabilirim, ama emek harcıyorum, zaman harcıyorum. Kullandığım ürünü bir başkası da satın aldığında neden üretici firma %100 ünü kazansın? Sonuçta ben tavsiye ediyorum.

Sonuç olarak;
    1. Sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, başıma gelenleri anlatıyorum
    1. Tecrübelerimi okuyorsunuz, internet ortamında darma dağınık halde bulunan bilgiye derli toplu ulaşabiliyorsunuz.
    2. Tavsiye ettiğim ürünü alırsınız, almazsınız orası size kalmış. Ancak benim reklamını yaptığım ürünü aldığınızda reklamını ben yapıyorum diye ekstra para vermiyorsunuz. Vereceğiniz paranın hepsi üreticiye gideceğine bir miktarını komisyon olarak ben alıyorum. Pazardan aldığınız domateste bile hiçbir faydasını görmediğiniz aracılara para veriyorsunuz. Benim amacım hem insanlara hizmet etmek, hem de bu arada para kazanmak. Merak etmeyin amacım kimseyi KEKLEMEK, sırtından para kazanmak değil. Ben deneyip beğenmediğim ürünü tavsiye etmiyorum. Bu işin vicdani boyutu var.

Vay be ne laf oyunu helal olsun.

İşe yarar bir şey olsa zaten çoktan birileri seti alıp içindekileri Copy Paste yapmıştı.

Bir fıkra var.

ADamın birininin 2 çocuğu var. Büyük olandan su istiyor.

Büyük olan çocuk ta ben alamam diyor.

Baba söyleniyor senin gibi evlat olmaz olsun. Merak etme daha düşmedik o kadar. Kalkar kendi suyumu kendim alırım diyor.

Küçük olansa. Helal baba. Bakma sen bu hayırsıza. Sen daha ölmedin maşallah hepimizi cebinden çıkarırsın. Kendi suyunu kendin al da utanır belki şu hayırsız der ve ekler. Bir de gelirken bana da bir bardak su getirsene.

Senin iş bu misal.

Madem bu kadar güveniyor bu adamlar setine yazsın iki üç madde.

He neden olmaz. Allah bilir neler yazıyor.

Git pompa al

Git krem al.

Al eline oyna.

Bunlar yazacak yani ne olacak. Hepi topu 1-2 sayfa şeydir.

Hiç kusura bakma da yaptığın milleti keklemektir. Başka bir adı yok bunun. Bir de yazmış insanların zaaflarından faydalanıyorlar diye. Ayıp ya. Bari onu yazma.

Evet arkadaşlar görüldüğü üzere alet boyu ile adam olunmuyor. Yani cidden boyunun 2-3-4 cm olması gibi ciddi bir sorun yok ise kafanıza takmayın. Ya da emin değilseniz bir doktora gidin. Merak etmeyin yemez doktor sizi. Gidin uzmanına danışın.

Masaj ile falan demiş bir de ya. Yok mu yani onun zararı. Yanlış bir damara her gün sürekli olarak baskı yapıldığını düşünün. Sonuçları ne olur acaba.

Bakın bu konuyu nasıl bulduğum kısmı çoktan gitti aklımdan. Ama en son boy uzatma ile ilgili araştırırken uzman TV de penis uzatma ameliyatı ile ilgili okudum. Sonra ulan acaba diyip daldım konuyu. Baktım elemanın biri uçmuş. Halat olayına girmiş. En son bu noktaya kadar geldim. O kadar güldüm ki ciddiyeti toplamam vakit aldı.

Böyle pek çok şey araştırıyorum. Kendi üstümde deniyorum kimi zaman da başkası üzerinde. Bazen de keşfediyorum. Sonuçta bir iki damara baskı uygulayarak insanları bayıltabilirsiniz de. Hatta omuz ve ensede belirli bölgelere baskı uygulayarak kişinin acı içinde kıvranmasını sağlayabilir. Doğru noktaya yapacağınız hamle ile kaburga kemiğini kürdan kırar gibi kırabilirsiniz. Bunlar bilim ve fizik.

Bunun dışında.

Kremler ve haplar. Doktor tavsiyesi olmadıkça bunlardan uzak durun.

Pompalar. Bunların boy uzaması sağladığı doğrudur. Uzmanlar ya görüşleri gereği ya da millet kafasına göre takılmasın boş umutlara düşmesin diye bunlara işe yaramaz diyorlar. İyi de yapıyorlar. Zira bu aletler ile kendinize zarar verebilirsiniz. Elbet normal bir kafa ile değil. Ama bunu takıntı haline getirebilir insanlar. Yine de boy uzaması derken kastettiğimiz 1-2cm lik bir şeydir.

Ha ama mesela belki kan akışı ile ilgili bir sorun olur. Doktor pompa tavsiye eder. Sizin sorunlu 5cm lik şey 2 yılda 15-16 cm olur. Yani pompa 10cm bile uzama sağlayabilir. Ama dediğim gibi sizdeki sorun sadece pompanın yarar sağlayacağı bir şey ise.

Belki kan damarlarında sorun vardır. Ameliyat gerekir.

Belki hormonel bir sorundur ilaç tedavisi gerekir.

Belki de siz küçük sanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Sonuç olarak;

Vay be ne laf oyunu helal olsun.

İşe yarar bir şey olsa zaten çoktan birileri seti alıp içindekileri Copy Paste yapmıştı.

Bir fıkra var.

ADamın birininin 2 çocuğu var. Büyük olandan su istiyor.

Büyük olan çocuk ta ben alamam diyor.

Baba söyleniyor senin gibi evlat olmaz olsun. Merak etme daha düşmedik o kadar. Kalkar kendi suyumu kendim alırım diyor.

Küçük olansa. Helal baba. Bakma sen bu hayırsıza. Sen daha ölmedin maşallah hepimizi cebinden çıkarırsın. Kendi suyunu kendin al da utanır belki şu hayırsız der ve ekler. Bir de gelirken bana da bir bardak su getirsene.

Senin iş bu misal.

Madem bu kadar güveniyor bu adamlar setine yazsın iki üç madde.

He neden olmaz. Allah bilir neler yazıyor.

Git pompa al

Git krem al.

Al eline oyna.

Bunlar yazacak yani ne olacak. Hepi topu 1-2 sayfa şeydir.

Hiç kusura bakma da yaptığın milleti keklemektir. Başka bir adı yok bunun. Bir de yazmış insanların zaaflarından faydalanıyorlar diye. Ayıp ya. Bari onu yazma.

Evet arkadaşlar görüldüğü üzere alet boyu ile adam olunmuyor. Yani cidden boyunun 2-3-4 cm olması gibi ciddi bir sorun yok ise kafanıza takmayın. Ya da emin değilseniz bir doktora gidin. Merak etmeyin yemez doktor sizi. Gidin uzmanına danışın.

Masaj ile falan demiş bir de ya. Yok mu yani onun zararı. Yanlış bir damara her gün sürekli olarak baskı yapıldığını düşünün. Sonuçları ne olur acaba.

Bakın bu konuyu nasıl bulduğum kısmı çoktan gitti aklımdan. Ama en son boy uzatma ile ilgili araştırırken uzman TV de penis uzatma ameliyatı ile ilgili okudum. Sonra ulan acaba diyip daldım konuyu. Baktım elemanın biri uçmuş. Halat olayına girmiş. En son bu noktaya kadar geldim. O kadar güldüm ki ciddiyeti toplamam vakit aldı.

Böyle pek çok şey araştırıyorum. Kendi üstümde deniyorum kimi zaman da başkası üzerinde. Bazen de keşfediyorum. Sonuçta bir iki damara baskı uygulayarak insanları bayıltabilirsiniz de. Hatta omuz ve ensede belirli bölgelere baskı uygulayarak kişinin acı içinde kıvranmasını sağlayabilir. Doğru noktaya yapacağınız hamle ile kaburga kemiğini kürdan kırar gibi kırabilirsiniz. Bunlar bilim ve fizik.

Bunun dışında.

Kremler ve haplar. Doktor tavsiyesi olmadıkça bunlardan uzak durun.

Pompalar. Bunların boy uzaması sağladığı doğrudur. Uzmanlar ya görüşleri gereği ya da millet kafasına göre takılmasın boş umutlara düşmesin diye bunlara işe yaramaz diyorlar. İyi de yapıyorlar. Zira bu aletler ile kendinize zarar verebilirsiniz. Elbet normal bir kafa ile değil. Ama bunu takıntı haline getirebilir insanlar. Yine de boy uzaması derken kastettiğimiz 1-2cm lik bir şeydir.

Ha ama mesela belki kan akışı ile ilgili bir sorun olur. Doktor pompa tavsiye eder. Sizin sorunlu 5cm lik şey 2 yılda 15-16 cm olur. Yani pompa 10cm bile uzama sağlayabilir. Ama dediğim gibi sizdeki sorun sadece pompanın yarar sağlayacağı bir şey ise.

Belki kan damarlarında sorun vardır. Ameliyat gerekir.

Belki hormonel bir sorundur ilaç tedavisi gerekir.

Belki de siz küçük sanıyorsunuz.

Arkadaşım hiç buradan yazmalarını falan bekleme bir iki madde internette war o söyledikleri rehber hem de amca malafatı çıkarmış video olarak göstererek yapıyor. Ben birazını izledim ama tam ereksiyon halinde olmaycak falan diyor işte ne biliyim uğraşmak gelmedi içimden boyundan da bi şikayetim yok zaten. ama bulabilirsin videosunu merak ettiysen diye söyledim.

• quote:

Benim cebime giren çıkan yok öncelikle bunu bilesiniz, pompa,hap,ilaç falan kullanmadım. yukarıda linkte bulunan penis egzersizleri diye geçen şeyleri yaptım.

ama ben internette penis egzersiz rehberi adında bir ürün aldım. Sağda solda bedava yazılan yazılar ile bir farkı yok boşuna 30-60 lira para vermeyin. Sadece video var. Bakmıyorsunuz bile. günde 1 saat yaparak 40 gün mü ne yaptım toplamda sonra ara vermek zorunda kaldım kardeşimin rahatsızlandığı için onunla ilgilendim. Tam olarak bir ölçüm falan yapmadım ama elimde video fotoğraflar var karşılaştırmada yapmadım.

Öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor, bu egzersizler ciddi anlamda sex gücünüzü, sertleşmeyi, geç boşalmanızı, penisinizi kontrol etmeyi öğretti bir gerçek. Bende gelişme oldu mu ? 2-3 cm kadar uzama, 1 cm çapında genişleme yakaladım diye bilirim. Ama kullanım minimum 6 ay yazıyordu pdflerde. Benim zaman problemim var. ama devam edicem yakın bi zamanda. Benim tek masrafım 30 tl e-kitap, bebeğ yağı ve bebek pudrası. Birde orta boy havlu. Abartmamanız gerektiğini sakın unutmayın. Çabuk büyümesini değil zarar görmesini sağlarsınız ancak. Sadece olması gerektiği gibi yapın haftalık sayıları setleri artırın yeter. Bir şey kaybetmezsiniz, günde 45 dakika 1 saat ayırın kendinize. Ve kesinlikle gün içinde pc yani kegel kasını çalışın. Erekte olmasına, erken boşalma sorununa, sağlıklı bir prostata sahip olursunuz.

• 0 dan 16 cm ye ulasmak nedir yav?icine mi kacti penisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

0 dan 16 cm ye ulasmak nedir yav?icine mi kacti penisiniz?
    penis büyütmek için basit egzersizler yapabilirsiniz...
    öğrenmek için TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

quote:

quote:

Sektorde cok zaman geçirdim böyle saçmalık görmedim adam bildigin makara yapıyor insanlarla bir solukta okuduk hadi bakalım 40 cm yap beline dola

Sektörde yıllardır haplarla kremlerle pompalarla insanları kandırdılar. Bu traksiyon cihazı yani hücresel çoğalma demek. Andronun sitesini incele orada açıklıyorlar. Penisin üzerine örtü koyup resmini yayınlasam inanırmısın. Hem ne demek 40cm yap beline dola demek, kompleks mi var sende?

bende örtüyle çekerim gönderirim ama uzamış boyundaki resimde penis biraz siyahlaşmış olabilir.

Alıntıları Göster
    Konuda çok iyi güldüm Bunları denemeyin boşuna tek yol ameliyat oda 1-2 cm en fazla.Penisi 10 cm'den uzun olanlar sıkıntı yapmasın.Boş iş bunlar hayatınıza bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadima

Konuda çok iyi güldüm Bunları denemeyin boşuna tek yol ameliyat oda 1-2 cm en fazla.Penisi 10 cm'den uzun olanlar sıkıntı yapmasın.Boş iş bunlar hayatınıza bakın.

Alıntıları Göster
    Penisi büyük olan insanlar ne kadar şanslı lan Ben doktora gitmeye çekiniyorum. Sırf küçük diye.
    "25 yıllık doktorum böyle küçüğünü görmedim" falan diyecekler diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yetkim1234

Bu mesaj silindi.
    şifa ayetleri mi
  • quote:

Evet arkadaşlar kullandığım panax ve vpills e amansız hastalıklar tertibi sureleri,şifa ayetleri okuyarak 0cm den 17.5cm ye kadar büyüttüm. Diptende ölçeceğim. Deridende ölçüp gelecek ay sonucu buraya yazacağım. Herkese iyi forumlar

İyice dalgaya vurur oldun.. :/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.