|
Bildirim
Nedense sadece Abd Topraklarında görünüyor
|
Tanımlanamayan uçan nesne illaki uzaylı olmak zorunda degil. 2 tane ergenin ucurdugu drone da olabilir, casus insansız araçlar da olabilir, uzaylılar ise 100 senedir bokunu çıkardılar, o kadar ışık yılını tepip buraya kadar gelmislerse kendilerini de gösterirler bi zahmet. Bak gelsinler söz veriyorum taslamayacagiz bu sefer. Köylü bilinçli artık
|
Sadece ABD toprakları diyorsunuz ancak her ülkede vardır. UFO zaten uzaylı değil tanımlanamayan uçan cisim demek, yani birnevi kaynağını bilmediğin uçan her şey UFO olablr
|
Askerliğimde gece nöbetinde,Afyon’lu arkadaşımla gördüklerimizi anlatsam okuyan tüm arkadaşlara komik,saçma gelecektir.UFO tarzı varlıklar benim düşünceme göre kesinlikle var.O gece gördüklerimiz başka birşey olmasına imkan tanımıyor.Kanıt olmadığı için anlatımlar boşa gidiyor.Size sadece şunu söylemek istiyorum.Bu UFO denen nesne,araç herneyse….Işık hızında çok rahat istediği yere hareket edebiliyor.Başka biirşey demiyorum…Yıl 2005…Tekirdağ/Çorlu.Omurtak Kışlası…Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor…
|
En azından 360p ye de razıyız. Ama hepsi 144p
![]() |
Sahsen kendi gozlerimle Turkiye'de de gozlemledim ve UFO vardir. Son gordugumki ise : Isik huzmeleri olarak grup halinde bircok UFO mevcut fizik kanunlarina aykiri manevralar yaparak ucusmaktalardi. Baya bir gozlemledim de . Benzerleri zaten varmis yillardir videolari var kaliteli yuksek cozunurlukte olanlari da var.
Ailemin buyukleri de sahit olmuslardir farkli sehirlerde de . Sahit olduguminki detaylica ek bilgilerle ozelden Amerika daki yetkililerle paylastim kurgusal mi veya gunumuz insanlarinca yapilmis midir diye . |
Fizik kurallarına aykırı demişssin,tam üstüne bastın.Gökyüziünde bir anda soldan sağa,sağdan sola veya yukarıdan aşağı,aşağıdan yukarı doğru bir jetin yetişemeyeceği hızda hareketler ve bir anda istediği noktada durması ve öylece beklemesi hafif sarsıntlı şekilde.İnanın gözlerimize inanamadık.Telsizden ihbarmı geçsek dedik.Geçsek nediyecez…Anlatamazsın..7-8 dakika gökyüzünde zifiri karanlıkta izledik..İşin enterasan olan tarafıda kaybolduğu andan 20-30 saniye sonra bulunduğu noktaya çok yakım bşr yere muhtemelen meteor düşüp atmosferde kuyruklu yıldız şeklinde söndü.Kulakları çınlasın arkadaşın ismi Aydın’dı.Bu kareyi ne ben ne Aydın unutamaz.
|
|
bence tam tersi. 10.000 olasılık ile 366 vaka ilişkilendirilebilinip, lakin geri kalan 170 tanesi ilişkilendirilememiş ise; o vakit bunlarda bir gariplik var. yani senin mantığının tam tersi. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ufonun bundan haberi var mı yada ufo sizi gördü mü :) |
nasıl oluyor 510 rapor var 170 inin balon poset drone ucurtma kus olma ihtimali daha yuksek .geri kalanı tespit edilmis bak edilmis .tespit edilemeyen bunlara benzeyen havada uçan suzulen herhangi canli cansiz birsey olabilir .ya bide bu abd de rusya avrupa cok daha berbat mi goruntuleme sistemleri var sonucta ismi bu tespit edilemeyen cisim ne oldunu bulamamislar sen pentagonsun gidip yanina bak ozaman okadar supheli :) filmlerde uzaylilari puskurten abd .adamlarin hayal alemi cok genis ya uzaylilarin varligina inanarak mantik yurutsem yine ayni dusunurum ama uzaylilarin sadece abd de olduguna komik geliyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yıllar önce böyle açıklamalar olacağı zaten planlanmıştı. Dünyanın yeni belası hayırlı olsun. |
|
evren cok buyuk daha geride benzer seviyede ve ileri seviyede medeniyetler olabilir fakat dunyanin tepesinde vizir vizir surekli gezmeleri olayi komik hale getiriyor ayrica bu kadar buyuk bir evrende dunyayi tespit edip bulmalari en yuksek imkanlarla bile kolay olmasa gerek.. bulsalar bile neden buraya gelsinler? neden ozellikle bura? haydi geldiler diyelim adamlar soyle bir bakip gecerler vizir vizir neden gezecekler surekli? bu konu supheli bir konu.. bence sizinle kafa buluyorlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 14 Ocak 2023; 18:27:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |