Şimdi Ara

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.031
Cevap
7
Favori
312.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık Class10 da sona erdi U1'ler var. 40mbs
  •  @ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @
  • Arkadaşlar ilgilenen olur ise;

http://forum.donanimhaber.com/m_48219929/tm.htm
  • freedom36 (Hikmet) yeni K-r hayırlı olsun kardeşim.

kizilok (Volkan) güzel portreler..
    Not: (Bunun gibi kareleri dik kadraj olarak tercih edersen sonuçları daha iyi olacaktır.)

K-X + Soligor 80-200 F4.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 15 Nisan 2011; 20:24:04 >
  • @yıldız

Çok teşekkür ederim abi, heyecanla bekliyorum bakalım

@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @

sekiz, beş, bir, dört !

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom36
    Herkese merhabalar

Yakında makinemin (K-r) gelecek olmasının sevinciyle yazayım dedim.

Hafıza kartı araştırıyorum. 16gb ile 32gb arasında kaldım. Aslında 32gb alıp sorunu kökten çözmek istiyorum, ancak class 10 düşündüğüm için fiyat oldukça tuzlu oluyor. Video çekmeyi düşünmüyorum. Karttan bilgisayara veya tam tersi yöndeki yazdırma işlemlerindeki hızı da pek önemsemiyorum. 1-2 dk kaybetmek çok sorun değil. Ancak makineyle seri çekim veya raw formatlı çekim yaparken hafızaya kaydetme hızının benim için önemli olabileceğini düşünüyorum.

Toshiba 16gb class 10 prof+bl (beyaz renkli) modeli düşünüyordum. Ancak bu fiyat düzeyinde veya biraz üzerinde, 32gb class 6/10 kart önerisinde bulunabilir misiniz?

Techno-fi tayfasini buralarda gormek guzel :) Hocam 32 gb kartlarin oturdugunu dusunmuyorum, ozellikle ucuz urunlerde. Bir kac 32 gb kart ile ilgili yorum okumustum zamaninda ve HD film cekerken takildiklarindan bahsediyorlardi. 32 yerine iki tane 16 lik almak daha mantikli bence bu yuzden.

• ^^
    Eyvallah

Ben de kararımı verdim sanırım; 16 gb'lık SanDisk Extreme alıcam, 30mb/s hıza sahip. Kartın üzerindeki değere en yakın sonucu veren SanDisk'ler, diğer markalar bir anda gözümden düştü. İleride ihtiyaç olursa daha hızlı bir 16gb'lık ile tamamlarım diye düşünüyorum.

Ka beş + on yirmi
  • Merhaba,
    steves-digicams.com'un yapmış olduğu detaylı Pentax k-r incelemesini sizlerle de paylaşmak istedim...

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/pentax/k-r-slr/pentax-k-r-dslr-review.html
  • @yildiz yorum için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

freedom36 (Hikmet) yeni K-r hayırlı olsun kardeşim.

Not: (Bunun gibi kareleri dik kadraj olarak tercih edersen sonuçları daha iyi olacaktır.)

Ka beş + on yirmi
  • 20.04.2011 Günün fotoğrafı (Anasayfa) >> http://www.fotokritik.com/2566025

K5 - Tamron 70-200mm f/2.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Nisan 2011; 1:29:18 >

• yıldız hocam bu canlı güzel tonlar lensten mi kaynaklanıyor, yoksa makinanin ayarlarindan mi?
    Genelde SLR ler biraz daha puslu fotograflar cekiyor, ama seninkiler cok canlı.
  • Sayın mcroses

Mezar taşı fotoğrafındaki tonlar tamamen makinenin doğal renkleri, diğer alttaki camii içinde çekilen

dik kadraj ile küçük kız çocuğunun olduğu portrede ise cross processing (çapraz işleme) diye tabir edilen

eski film efekti mevcut bunu farklı programlar kullanarak uygulayabiliyorsunuz.

Fotoğraftaki canlılık ise öncelikle optik kalitesi ve gövdenin imaj işlemesi ile ilgili bir durum.

Bu forumda başlardan itibaren takip ettiyseniz genelde tüm arkadaşların kullandığı optikler

kaliteli sonuçlar veren lenslerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 19 Nisan 2011; 17:45:44 >

K5+*50-135
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

@yildiz yorum için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

freedom36 (Hikmet) yeni K-r hayırlı olsun kardeşim.

Katılımlar için forum adına ben teşekkür ederim Volkan bey.

Farklı fotoğraflar ile farklı lens performansları ile tüm arkadaşlarımızın paylaşımını bekliyoruz.
  • @yildiz neden k5 le çektiklerinizi kx-kr topiğine ekliyorsunuz
  • Amaç mümkün olduğunca fazla platformda gövde lens gözetmeksizin fotoğraf paylaşımı ve fotoğrafa ilgisi olan arkadaşları teşvik.

Neden sende böyle sorular soracağına paylaşım yapmıyorsun Güney ?

Kimi arkadaşların fazla vakti olmayıp bazen sadece K-x topiğine girdikleri için paylaşımın ortak olarak burdada olmasını uygun gördüm.

Bunda seni üzen yada rahatsız eden bir konu varsa özelden iletirsen memnun olurum. Topiği böyle yazılar ile doldurmayalım.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.