Şimdi Ara

Pentel graph1000 vs rotring rapid pro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Pro kullandim hakkaten oneririm

Pro üç oldu

Eyvallah
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    öncelikle uç kırılması sorunu yok istediğin kadar bastır kırılmaz eğer uç kaliteliyse tombow-faber gibi.Kalem çok rahat eline oturuyor çok da ağır sayılma tek sıkıntısı boyası çıkıyor ben siyah almıştım boyası atmaya başladı alırsan grisini al boyası atmaz.Çok iyi kalemdir
  • pentel graph 1000 ve pentel smash var
    graph 1000 sakın alma karedşim gerçekten cok agır ve silikonlu da değil eli yoruyor, bak kesinlikle
    pentel smash 10 numara 5 yıldız ama onun da ucu metal oldugundan 1 sağlam düşmeye yamuluyor, hastaydım smasha ama ucuna uç sokamıyorum o yuzden kullanmıyorum işin özü para vericeksen 0,5 smash al
    Hocam 800+ da 800 deki sorunlar giderilmiş demişsinizde 800 de ne sorunlar var :) bende rotring 800 varda ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbless

pentel graph 1000 ve pentel smash var
    graph 1000 sakın alma karedşim gerçekten cok agır ve silikonlu da değil eli yoruyor, bak kesinlikle
    pentel smash 10 numara 5 yıldız ama onun da ucu metal oldugundan 1 sağlam düşmeye yamuluyor, hastaydım smasha ama ucuna uç sokamıyorum o yuzden kullanmıyorum işin özü para vericeksen 0,5 smash al

Anladım hocam

Smash diyen ikinci kişisiniz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatalay

Hocam 800+ da 800 deki sorunlar giderilmiş demişsinizde 800 de ne sorunlar var :) bende rotring 800 varda ondan sordum

Sık uç kırdığı şikayeti vardı

İç aksamı değiştirdiler hpcam
    Benimki kırmıyor hocam. 800 ün tasarımı daha iyi bence 800+ daki uç kötü duruyor bide o kadar ağır şey telefonda kullanılmaz bence. Gereksiz daha pahalı
  • Rapid pro hocam. Graph1000 bildiğin çizim kalemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatalay

Benimki kırmıyor hocam. 800 ün tasarımı daha iyi bence 800+ daki uç kötü duruyor bide o kadar ağır şey telefonda kullanılmaz bence. Gereksiz daha pahalı

Hocam uç kırmıyorsa 800 harika kalem

Telefon konusunda haklı olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquusAsillus

Rapid pro hocam. Graph1000 bildiğin çizim kalemi

Pro dört oldu vay be

Teşekkürler hocam
    Pentel graph1000 for pro 0.5 kullanıyorum kalem ucu öyle sarıyor ki 0.7 uçlardan daha sağlam sanki. Ucu sonuna kadar kullanıyorsun sallanma vesaire olmuyor hissetmiyorsun bile ucun sonuna geldiğini. İçine 8-9 uç atıyorum hiçbiri kırılmadan kullanıyorum. Hafif ve dengeli bir kalem uzun uzun yazı yazmadım ama son derece rahat. Uç çıkartırkenki sesi kalite hissettiriyor. Zaten bu kalem Pentel Smash'ın bir sonraki versiyonu o kalemde çok övülen bir kalem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordStalwart

Pentel graph1000 for pro 0.5 kullanıyorum kalem ucu öyle sarıyor ki 0.7 uçlardan daha sağlam sanki. Ucu sonuna kadar kullanıyorsun sallanma vesaire olmuyor hissetmiyorsun bile ucun sonuna geldiğini. İçine 8-9 uç atıyorum hiçbiri kırılmadan kullanıyorum. Hafif ve dengeli bir kalem uzun uzun yazı yazmadım ama son derece rahat. Uç çıkartırkenki sesi kalite hissettiriyor. Zaten bu kalem Pentel Smash'ın bir sonraki versiyonu o kalemde çok övülen bir kalem.

İlk defa graph tavsiye eden kişi sizsiniz hocam

Teşekkür ederim
  • Hocam Rapid Pro harika kalem en başta. Fakat gerçekten ağır bir kalem. Biraz uzun kullanınca elinizi ağrıtabilir. (benim ağrıtmıştı) Yani uzun süre yazı yazarak çalışmaya veya test çözmeye uygun bir kalem değil .Graph1000 de çok kaliteli kalem. Ve gerçekten hafif. Smash var bir de o biraz daha ağır. Graph1000'i uzun süre durmadan kullanabilirsiniz rahatlıkla. (bir arkadaş foto atmış o graph1000 değil graphgear1000) (yine bir arkadaş ağır olduğunu söylemiş dediğini kalemin graph1000 olduğunu sanmıyorum) İşin özü hafif ve kaliteli olduğundan dolayı graph1000 almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickle Rick -- 8 Eylül 2017; 17:44:50 >
  • Oo kalem muhabbeti, ederim iki kelam. Evvela forumdaşlar yaşım itibarıyla elimden epey kalem versatil kalem geçti. Küçük de bir kolleksiyona da sahip oldum. Şu an elimde rotring serisinin kallavilerinden 800 ve 500 haricinde her dükkanda bulabileceğiniz tikky de var. Pentelden ise graph 1000 siyah mevcut. Hangi kalem benim favorim peki? Bu saydıklarımın hiçbiri. 8 senedir favorim pentel PG 305. Hafif, sağlam, rahat, hızlı, tıkır tıkır çalışıyor canavar. Bir de bir dostun hediyesi. Manevi değeri de var. Gün lük kullanım için benim deneyimlemiş olduğum en iyi kalem oldu kendisi. Görsel isteyen varsa belirtsin mesajımı alıntılayarak.
  • Tombow SH300 ü veya Pensan My Iq yu tavsiye ederim fiyatları da daha insancıl
  • 1 liralık Mercanlı kurşun kalemle çalışarak geoyu fulledim boş yapma
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Sen yaşıyor muydun olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptNB

Oo kalem muhabbeti, ederim iki kelam. Evvela forumdaşlar yaşım itibarıyla elimden epey kalem versatil kalem geçti. Küçük de bir kolleksiyona da sahip oldum. Şu an elimde rotring serisinin kallavilerinden 800 ve 500 haricinde her dükkanda bulabileceğiniz tikky de var. Pentelden ise graph 1000 siyah mevcut. Hangi kalem benim favorim peki? Bu saydıklarımın hiçbiri. 8 senedir favorim pentel PG 305. Hafif, sağlam, rahat, hızlı, tıkır tıkır çalışıyor canavar. Bir de bir dostun hediyesi. Manevi değeri de var. Gün lük kullanım için benim deneyimlemiş olduğum en iyi kalem oldu kendisi. Görsel isteyen varsa belirtsin mesajımı alıntılayarak.

Merak ettim şimdi şu pg350'yi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: İki üni bırakan adam

quote:

Orijinalden alıntı: ptNB

Oo kalem muhabbeti, ederim iki kelam. Evvela forumdaşlar yaşım itibarıyla elimden epey kalem versatil kalem geçti. Küçük de bir kolleksiyona da sahip oldum. Şu an elimde rotring serisinin kallavilerinden 800 ve 500 haricinde her dükkanda bulabileceğiniz tikky de var. Pentelden ise graph 1000 siyah mevcut. Hangi kalem benim favorim peki? Bu saydıklarımın hiçbiri. 8 senedir favorim pentel PG 305. Hafif, sağlam, rahat, hızlı, tıkır tıkır çalışıyor canavar. Bir de bir dostun hediyesi. Manevi değeri de var. Gün lük kullanım için benim deneyimlemiş olduğum en iyi kalem oldu kendisi. Görsel isteyen varsa belirtsin mesajımı alıntılayarak.

Merak ettim şimdi şu pg350'yi hocam

Uzun süredir yoldaşım bu; gösterişten uzak ama 1 kere olsun yarı yolda bırakmadı. Rotring 800 bile yolda bıraktı bı kalem beni yolda bırakmadı

Pentel graph1000 vs rotring rapid pro

• quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

Rotringin yanında pantel kim lan???

Rotring rapid pro kullanacağın en iyi kalem olur. Ben 4 senedir kullanıyorum

Rotring çok iyi bir alman markası, mürekkepli kalemleri Almanya'da üretiliyor. Ama iş mekanik uçlu kalemlere gelince Japonya bu işte öncü ve de lider. Hatta kaliteli rotring mekanik uçlu kalemlerde made in japan yazar. Etiket rotring dir ama yine menşei Japonya.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.