Lütfen sadece kullananlar yorumlasın en azından birisini
fiyatlarına baktım sanki biraz pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN
fiyatlarına baktım sanki biraz pahalı
Hocam evladiyelik olacak
Tabi doktora yapabilirsem doktora ustamdan da bir kalem hediye almak isterim, ona daha var
Rotringin yanında pantel kim lan???
Rotring rapid pro kullanacağın en iyi kalem olur. Ben 4 senedir kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam
Rotringin yanında pantel kim lan???
Rotring rapid pro kullanacağın en iyi kalem olur. Ben 4 senedir kullanıyorum
Ağır diyenler de var hocam
Siz ne diyorsunuz diğer versatillerden ağır olduğu kesin ama bu avantaj mı dezavantaj mı
İki üni bırakan adam
kullanıcısına yanıt
Hocam ağır olduğu için diğer kalemlere oranla çok daha düzgün yazı yazılıyor. Çünkü kağıda daha fazla basınç uyguluyor iater istemez. Zaten 2-3 hafta kullandıktan sonra eline hafif kalem alamazsın sana çok tuhaf gelir. Ha bir de alacaksan 0.5 alma çünkü kalem ağır olduğu için uç kırabilir
quote:
Hocam ağır olduğu için diğer kalemlere oranla çok daha düzgün yazı yazılıyor. Çünkü kağıda daha fazla basınç uyguluyor iater istemez. Zaten 2-3 hafta kullandıktan sonra eline hafif kalem alamazsın sana çok tuhaf gelir. Ha bir de alacaksan 0.5 alma çünkü kalem ağır olduğu için uç kırabilir
Çok teşekkür ederim hocam, ben 0.5 düşünüyordum ama uç kıracağı aklıma gelmemişti
Rica ederim. Bir de tavsiyem siyah olanını alın bence. Bende gri olanı var şu an sararmaya başladı baya. Ve siyahın görüntüsü mükemmel
Elimin en çok temas eden kısmı 4 sene sonunda bu hale geldi okullar açılınca emekliye kaldıracağım ünide tekrar bu kalemle ders çalışmak nasip olur inşallah . 800+ için para biriktirmeye başladım bakalım kaç ay sonra alabileceğim
quote:
Rica ederim. Bir de tavsiyem siyah olanını alın bence. Bende gri olanı var şu an sararmaya başladı baya. Ve siyahın görüntüsü mükemmel
Elimin en çok temas eden kısmı 4 sene sonunda bu hale geldi okullar açılınca emekliye kaldıracağım ünide tekrar bu kalemle ders çalışmak nasip olur inşallah . 800+ için para biriktirmeye başladım bakalım kaç ay sonra alabileceğim
Ben de siyaha yönelmiştim zaten
800+ harika, 800deki sorunlar yok
Ucu düzeltilmiş
Hocam bu kalemler insana güç veriyor
İki üni bırakan adam
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle :) Şimdi 2 liralık faberle geometri çözmek var bir de 800+ veya rapid pro ile çözmek var
Hocam ben bunların dışında pentel smash diye bir kalem öneriyorum fiyatı biraz daha uygun ve ben 1.5 senedir kullanıyorum daha da kullanmaya devam ederim gibi bir sorun yok şimdilik. Gerçekten çok rahat bir kalem. Sadece aklınızda başka seçenekler de olsun diye yazdım. Bu arada graph1000 de çok iyidir onu da zamanında kullanmıştım.
Bende 2 side var önerim kesinlikle rapid pro
ben 3 tllik faber kalemi var plastik renkli 2 senedir kullanıom
Vay fenasın hocam
İkisini kullanma şansım olmadı. Hakkında yorum yapamayacağım ama bana fiyat aralığı verirseniz ve kalemden beklentinizi yazarsanız geniş bir kalem koleksiyoncusu olarak size başka kalemler önerebilirim. İlla ikisinden birini seçecekseniz tercihiniz Rapid Pro'dan yana olsun. Ayırca alırken Amazon'u tercih ederseniz daha ucuza gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Alonen
Hocam ben bunların dışında pentel smash diye bir kalem öneriyorum fiyatı biraz daha uygun ve ben 1.5 senedir kullanıyorum daha da kullanmaya devam ederim gibi bir sorun yok şimdilik. Gerçekten çok rahat bir kalem. Sadece aklınızda başka seçenekler de olsun diye yazdım. Bu arada graph1000 de çok iyidir onu da zamanında kullanmıştım.
Teşekkür ederim hocam onu da seçenekler arasına aldım
quote:
Orijinalden alıntı: skyteck
Bende 2 side var önerim kesinlikle rapid pro
Graph100 diyen çıkmadı pro iki oldu
Tamam hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Furkanİpek
İkisini kullanma şansım olmadı. Hakkında yorum yapamayacağım ama bana fiyat aralığı verirseniz ve kalemden beklentinizi yazarsanız geniş bir kalem koleksiyoncusu olarak size başka kalemler önerebilirim. İlla ikisinden birini seçecekseniz tercihiniz Rapid Pro'dan yana olsun. Ayırca alırken Amazon'u tercih ederseniz daha ucuza gelir.