Şimdi Ara

PENTİUM 4 VE ÇİFT ÇEKİRDEK MASALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pentium 4 ne zamandan beri çift çekirdekli oldu.
    milet diyor ki benim işlemcim pentium 4 çift çekirdek işlemci felan diyor.

benim bildiğim pentium 4 tek çekirdekli kömür gibi yanan bir işlemcidir.pentium 4 ht vardır oda sanaldır zaten.

çift çekirdekli pentium d 935 3.20 ghz bile pentium dual core e2140 dan kötüdür.

yani kendinizi kandırmayın beyler pentium 4 tek çekirdeklidir.

NOT:OYUN SİSTEMİMİ KASAR MI DİYEN ARKADASLRA İÇİN YAZDIM

• Ne çift çekirdeği ya 8 yıl önceki pcmde pentium 4 vardı o zamanlar çekirdek mi vardı :D
  • pentium 4 çift çekirdekse core 2 duo i7 2600k dır :D
  • forumda hala bu işlemcilei çift çekirdekli sanıp benim işlemcim çift çekirdekli diyenler var onlar okusun diye yazdım
  • P4 3.20 2Cpus yazıyor benim bilgisayarda ilginç.
  • P4 HT islemcilerde sanal cift cekirdek var.
  • Bir tanede sanal çekirdek olduğu için öyle yazıyor olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen ben anlamam işlemci işlerinden falan, geldiğinden beri ellemedim hiç yani sonradan yapılıyorsa sanal çekirdek olayı.
  • Benim eski PC de Pentium 4 ht ydi. O kadar kötü değildi. Pentium 4 ile Call Of Duty Modern Warfare serisini bitirdim. Crysis 1 oynadım. GTA San Andreas oynadım. . Pes 2013 ve Pes 2017 de oynadım. Mount and Blade Warband oynadım. The mirrors Edge oynadım. Düşük ayarlarda ETS 2 de oynattı. Bence fena değil işlemci. Ama biraz da diğer parcalara bağlı. Ekran Kartım 2gb di. Ramim düşüktü 2 GB ama baya bi oyun oynattı. O PC yi 2005 te almıştım şu an yeni PC m var ama o da çalışıyor hâlâ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz7676777

Benim eski PC de Pentium 4 ht ydi. O kadar kötü değildi. Pentium 4 ile Call Of Duty Modern Warfare serisini bitirdim. Crysis 1 oynadım. GTA San Andreas oynadım. . Pes 2013 ve Pes 2017 de oynadım. Mount and Blade Warband oynadım. The mirrors Edge oynadım. Düşük ayarlarda ETS 2 de oynattı. Bence fena değil işlemci. Ama biraz da diğer parcalara bağlı. Ekran Kartım 2gb di. Ramim düşüktü 2 GB ama baya bi oyun oynattı. O PC yi 2005 te almıştım şu an yeni PC m var ama o da çalışıyor hâlâ.
    Kaç senelik konuyu hortlatmanın ne gereği vardı hem zaten konu yanlış yerde burası oyunlar bölümü, işlemciler değil....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.