Şimdi Ara

PENTIUM D 820 2.8 VS DUAL CORE E2220 2.4 ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU İKİ İŞLEMCİ ARASINDA KLALDIM. İŞLEMCİLERİN AYRINTILI ÖZELLİKLERİ...

PENTIUM D 820 2*1 L2 2.8 GHZ 800 FSB ÇİFT ÇEKİRDEK

E2220 DUAL CORE 2,4 GHZ L2 1 MB 800 FSB

BU ARADA SİSTEMİM ŞU AOLCAK

ANAKARTIM

ASUSTEK P5KPLWM G31 DDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X

İşlemci Desteği :Intel® Core2 Quad / Core2 Extreme / Core2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D

RAM 1 GB 800 KINGSTON

VGA 512 MB 128 BİT DDR2 POWERCOLOR X1650PRO

KORKUM İSE, BU EKRAN KARTINA İŞLEMCİMİN YETMİYECEĞİ. ARKADAŞLAR ACİL YARDIMLARINIZI

BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

• Kesınlıkle E2200 pentıum D ler hayal kırıklıgı dual core lar kesınlıkle daha ıyı ozellıkle e2200 hız asırttırma kabılıyetıde ıyı dual core u al hemen.
  • Pentium D'ler kesinlikle hayal kırıklığıydı. E2220 hem yeni mimari , hem iyi oc potansiyeli olan hemde çok daha performans alabilceğin bir işlemci.
  • e2200 al.

OC'de yaparsın gayet güzel kullanırsın.
  • bu forumda overclock ve performans bakımından en iyi yorum yazılan E2220 onu tercih etmelisin bence...
  • sağolun arkadaşlar kesinlikle e2220 alıyorum. zaten pentium d 820 90 nanometre il üretilmiş e2220 ise 65

nanometre ile üretilmiş. ısınma sorunu olmaz diyorlar. hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: littleejder

Kesınlıkle E2200 pentıum D ler hayal kırıklıgı dual core lar kesınlıkle daha ıyı ozellıkle e2200 hız asırttırma kabılıyetıde ıyı dual core u al hemen.

yorum yaparken bilginiz varsa yapın lütfen pentium D ler zaten dual core adından belli zaten pentium D bunun yanında okadarda kötü işlemci deildirler şahsen ben kullanoyorum yeni mimari core 2 duo lardır pentium D lerden sora
  • quote:

Orjinalden alıntı: littleejder

Kesınlıkle E2200 pentıum D ler hayal kırıklıgı dual core lar kesınlıkle daha ıyı ozellıkle e2200 hız asırttırma kabılıyetıde ıyı dual core u al hemen.

cok ta kötü değil ya ben kullandım ısı ve fan sesinden başka bi problemle karşılaşmadım istediklerime anında karşılık verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.