Kesınlıkle E2200 pentıum D ler hayal kırıklıgı dual core lar kesınlıkle daha ıyı ozellıkle e2200 hız asırttırma kabılıyetıde ıyı dual core u al hemen.
Pentium D'ler kesinlikle hayal kırıklığıydı. E2220 hem yeni mimari , hem iyi oc potansiyeli olan hemde çok daha performans alabilceğin bir işlemci.
e2200 al.
OC'de yaparsın gayet güzel kullanırsın.
bu forumda overclock ve performans bakımından en iyi yorum yazılan E2220 onu tercih etmelisin bence...
sağolun arkadaşlar kesinlikle e2220 alıyorum. zaten pentium d 820 90 nanometre il üretilmiş e2220 ise 65
nanometre ile üretilmiş. ısınma sorunu olmaz diyorlar. hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: littleejder
Kesınlıkle E2200 pentıum D ler hayal kırıklıgı dual core lar kesınlıkle daha ıyı ozellıkle e2200 hız asırttırma kabılıyetıde ıyı dual core u al hemen.
yorum yaparken bilginiz varsa yapın lütfen pentium D ler zaten dual core adından belli zaten pentium D bunun yanında okadarda kötü işlemci deildirler şahsen ben kullanoyorum yeni mimari core 2 duo lardır pentium D lerden sora
quote:
Orjinalden alıntı: littleejder
cok ta kötü değil ya ben kullandım ısı ve fan sesinden başka bi problemle karşılaşmadım istediklerime anında karşılık verdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme