Şimdi Ara

Pep hocanın yeri barcadır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dön gel hocam,görünen o ki biz sana sen de bize muhtaçsın.

Başımızda TD olmadan yıllardır bir şey yapmaya çalışıyoruz,yetmiyor.Sen de barca kültürü olmayan takımlara barcadaki sistemi aşılamaya çalışıyorsun,olmuyor işte.

Senin yuvan barca,geri gel cl de coşalım yine hocam

Sensiz harman kaldık,bu valverdeden dolayı kanser olacağız.

• haklısın gelirde ne zaman gelir bilmiyorum, yani bir takımın bu seviyede oyuncuların defansta nasıl böyle hata yapıyor sinyor pep ya ? ilk maç çok kötü oynadı takımın as kadro nasıl çıkarmassın sonra elenirsin 3 yiyip
  • KADRO ÇÖP KARDESİM SENEYE KENDİ ADAMLARINI GETİRSİN UZAY CUP BİLE ALACAKJXJXKSKDKXJDKSLLXÖXMXKSKSLDÖ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pep denen kele Olympique Limon takımını bile emanet etmem.
  • Yine dünyaları harcadı yine başarılı olamadı.Gitsin Messi’nin ayaklarına kapansın da Barca’nın kapısından içeri alsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük takımların parası ile iyi oyuncuları toplayıp zayıf takımlara karşı pas üstüne pas yapmaya benzemez Şampiyonlar ligi geçmiş olsun.

Liverpool barçayı yutacak
  • Tek büyük beklenti bu artık değil mi maşıkçım, ronaldo elendi real elendi bari barca ve messi kupa almasın diye umuyorsun.Böyle düşündüğünü biliyorum hiç boş laf yapma bana.

Bi konuda haklısın bence de liverpool bizi eleyecek, istediğin olunca ronaldoyu kaldığın yerden yalamaya devam edersin maşıkçım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Tek büyük beklenti bu artık değil mi maşıkçım, ronaldo elendi real elendi bari barca ve messi kupa almasın diye umuyorsun.Böyle düşündüğünü biliyorum hiç boş laf yapma bana.

Bi konuda haklısın bence de liverpool bizi eleyecek, istediğin olunca ronaldoyu kaldığın yerden yalamaya devam edersin maşıkçım
    Seviye yerlerde yine yan çar seni

• messi, bu yaz 32yi bitirip 33e girecek.bundan sonra gelsede bir sey degismez. tek faydasi, gencleri daha iyi gelistirmesi olur.

• Pep’in bir sözü aklıma geldi. “Ben onu dünyanın en iyi oyuncusu yapacaktım ama o beni dünyanın en iyi teknik direktörü yaptı.”

• kim her sene cl kupasi aliyor da pep elestiriliyor, goren de adam ezilerek kaybediyor sanacak.

pep hocam hala dunyanin en iyi td si.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.