arkadaşlar her tür digiturk aboneliğinde kullanılabiliyor mu bu kampanya...
Ben bir ara forumda 149 tl ye satılan giriş+2 keyif paketi+ hd yayın üyesiyim. Mesaj gönderdiğimde kampanya sizi kapsamıyor diye mesaj geldi. Aynı paketi olupta mesaj gönderen oldu mu?
Ben geçen hafta denedim, bir hafta açıktı. Bugün sona erdi paket, sorun yaşamadım yani.
quote:
Orijinalden alıntı: rain_man
Ben bir ara forumda 149 tl ye satılan giriş+2 keyif paketi+ hd yayın üyesiyim. Mesaj gönderdiğimde kampanya sizi kapsamıyor diye mesaj geldi. Aynı paketi olupta mesaj gönderen oldu mu?
Sizinle aynı paketteyim, forumda Halil beyden almıştım. Giriş+Belgesel+Sporsever+hd kullanıyorum.
Önceki hafta gönderdim ve izledim tüm maçları, bu hafta almayacaktım ama abimler gelince akşam üstü bi şifre daha gönderdim anında açıldı. Bende sorun yok.
Bu arada tüm fenerbahçelilere geçmişler olsun
ligtv için kola alıyım yaa 1 yıldır içmiyorum ama kod lazım olacak
Kampanya sayesinde günleri de ayarlayarak takımımın 5 maçını izlemiş olacağım haber verene ve pepsiye teşekkürler pepsi acaip sağlam kampanyalar yapıyor coca colayı almaktan pepsiyi almak içimi daha az acıtıyor ayrıca:))
4 abonelikte geçerli.
Pepsi'nin sayfasından bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
4 abonelikte geçerli.
ustam şimdi bizim arkadaş digiturk üyesi ligtv paketi yok, yanlış bilmiyorsam hd yayın paketi de yok, arkadaş kullanabilir mi, ona göre kod alayım forumdan...
pepsi böyle kampanyalara devam etsin satışları patlar bu hafta hem süper lig hemde premier ligi açtım izledim.
bende ligtv açık , premier lig açık , belgeseller açık , filmleri de indirip izliyom. Bana yaramıyo galiba bu kampanya. Ama zamanında pepsinin az kıyağı olmadı. 1 yıl cümbür cemaat bedava ligtv izlemiştik.
4. haftayı açtırabilen oldumu?
quote:
4 abonelikte geçerli.
Pepsi kapaklarındaki şifreyi boşluk bırak “LIG” yaz 7516’ya yolla, Digiturk Lig TV paketinden 1 hafta ücretsiz faydalan. Her bir tüketici en fazla 3 kere Lig TV (Süper Lig) paketi kazanabilir. Kampanyadan faydalanabilmek için tüketicinin Eutelsat uydusu üzerinden yayın alan aktif bir Digiturk üyeliğinin olması gerekir. Pepsi kapaklarındaki şifreyi ister SMS ile ister buradan gir, Digiturk Super Lig TV paketinden 1 hafta ücretsiz faydalan.
pepsi kodu isteyenler ulaşabilir
quote:
Orijinalden alıntı: McMannes
quote:
4 abonelikte geçerli.
ustam şimdi bizim arkadaş digiturk üyesi ligtv paketi yok, yanlış bilmiyorsam hd yayın paketi de yok, arkadaş kullanabilir mi, ona göre kod alayım forumdan...
HD olmayan pakette olmayabilir hocam.
DT MH'ye bir sorsanız...
quote:
Orijinalden alıntı: achillus79
quote:
4 abonelikte geçerli.
Pepsi kapaklarındaki şifreyi boşluk bırak “LIG” yaz 7516’ya yolla, Digiturk Lig TV paketinden 1 hafta ücretsiz faydalan. Her bir tüketici en fazla 3 kere Lig TV (Süper Lig) paketi kazanabilir. Kampanyadan faydalanabilmek için tüketicinin Eutelsat uydusu üzerinden yayın alan aktif bir Digiturk üyeliğinin olması gerekir. Pepsi kapaklarındaki şifreyi ister SMS ile ister buradan gir, Digiturk Super Lig TV paketinden 1 hafta ücretsiz faydalan.
Oradaki arkadaşın sorduğu soru, hangi üyeliklerde geçerli vs idi.
Ben ona istinaden 4 farklı üyelik tipinde geçerli anlamında demiştim.
4.hafta izlenememesi kötü olmuş :(
quote:
Orijinalden alıntı: RePLa_42
pepsi kodu isteyenler ulaşabilir
PM lütfen.
20 nisanda son deniyordu hala kod gönderilebiliyor mu
quote:
4 abonelikte geçerli.
Nasıl yani Aynı hafta için lig film yetişkin ve dizi peketi açılabiliyor mu acaba ?
her biri için bir şifre göndereceğim ve toplam 4 şifreyle haftalık bu 4 paketi açtırabilen oldu mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: umacar
20 nisanda son deniyordu hala kod gönderilebiliyor mu
20 Nisan'ı kim uydurdu bilmem...
quote:
Orijinalden alıntı: _iskenderun_
quote:
4 abonelikte geçerli.
Nasıl yani Aynı hafta için lig film yetişkin ve dizi peketi açılabiliyor mu acaba ?
her biri için bir şifre göndereceğim ve toplam 4 şifreyle haftalık bu 4 paketi açtırabilen oldu mu acaba?
Yok hocam, demek istediğim, toplamda 4 farklı paket açıtırılabiliyor.