Şimdi Ara

Pepsi mesajlarına DİKKAT sahtekarlarrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün üstüste iki adet mesaj aldım türkiyenin en büyük forumlarından birine bu konuyu açarak diğer insanlarıda uyarmak istiyorum pepsinin bu kampanya hakkında hiç bir ilişkisi yoktur telefona çıkan kaba saba bir adam sözde pepsi firması gibi sizinle konuşuyor adınızı soyadınızı soruyor sonra 10 milyar kazandınız diyor.Sonra sizden hangi bankaya kayıtlı olduğunuzu soruyor kontür yüklemenizi istiyor hangi hattan aradığınız soruyor ben telefonu kapadım devam etmedim ama sanırım en sonunda banka bilgilerini isteyecekti çünkü bana parayı bankaya yatıracaz falan dedi hesap numarası falan isteyecekti.Aman dikkat edin bu mesaja kesinlikle kanmayın...

işte sahte mesaj...
    "DEĞERLİ ABONEMİZ PEPSİ YAŞATIR SENİ BAŞLATMIŞ OLDUĞU PEPSİ ÇEKİLİŞİ KAMPANYASI SONUCUNDA HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR.BİLGİ İŞLEM İÇİN 0539 865 66 83 ARAYIN PEPSİ..."

• konuyu buraya açtım ama önemine göre modlar ilgili en çok okunan konu başlığına alacaklarını umuyorum.
    Duyarlı olalım ve bu mesajlara insanlarımızın kanmaması için birbirimizi uyaralım.tşkler
  • aynı mesaj banada geldi 40.000 tl kazndınız diye
    bende cevap olarak sen 40.000 kere yedinmi yazdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.