Şimdi Ara

Perdenin dışına taşan mercek ışığı izi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Epson co-fh2 projeksiyon cihazı aldım. Köşe düzeltme ile görüntüyü perdeye tam oturtuyorum fakat yinede kullanım esnasında perdenin dışına taşan, mercek ışığının izleri oluyor. Neden oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?

• Benze hatta belki de aynı sorun ben,m Nebula Mars 3 Air cihazımda da var. İnşallah bilen biri yönlendirebilir. Ayarları kurcaladım ama bulamadım.

• Merhaba,6 aydır kullandığım PJ px701-4K 'te yakın zamana kadar aynı dertten mustariptim ( smonite formdaşımız kadar olmasa da bende de görüntünün dışında hafif gölge vardı) Şimdiye kadar , 30 derece açı ile 4.5 metreden duvara yansıtıyordum,

Daha bugün olayı çözdüm(gerçi tahmin ediyordum, ama ekranı küçültmek istemediğim den uğraşmıyordum)

Ayarlarla ilgisi yok, sadece Projeksiyon, ekrana tam karşıdan bakması gerekiyor.(1 saat önce test ettim) Projeksiyonun, yerini değiştirip ekranın tam karşısına, 3.5 metre mesafeden sehpaya koydum, düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 24 Ocak 2025; 11:4:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.