Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooo yanında biri mi? En sevdiğimiz, grup indiriminden yararlanmamız adına tabiki yanında biri ya da 11 farketmez, maksat ADAM olsun.. Profilin gizli olduğu için bakamıyorum, ama benim profilim açıktır adım sanım yazar orda,yeşil pasaportum var seni ve tüm arkadaşlarını birara misafir etmekten onur duyarız.. Yurt dışı konusunda garanti veremem ama yurt içinde hiç görmediğin güzellikleri gösterebilir, hiç tatmadığın tatları tattırabiliriz..bu konuda kendime ve teşkişatıma sonuna kadar güveniyorum..
    Ne demiş Tarkan?
    "Gel gel güzelim.. Söz hiç acımıyacak.."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar,öncelikle hayırlı olsun oluşum
    Biraz göz gezdirdim de katılım için gerekli şartlar başlıktakinden ibaret mi? Mesela yaş sınırı vs var mı? Biraz yaşlandığımız için malum herkes kabul etmeyebilir artık
  • kornrulez kullanıcısına yanıt
    grup içerisinde tutarsızlık sezdim. ya bu gezileri sizden habersiz düzenliyorlar yada bana yalan atıldı
  • Bizde yaş ortalaması yüksek zaten 30 - 31

• Ben de gruba katılmayı düşünüyorum. Daha önceden kornrulez ile aynı grupta yer almıştık sonradan PC geçince yollarımız ayrılmıştı. Tekrardan PS'e geçiş yaptım.

Yücel abi belki hatırlarsın devriye geziyordun caddede ışık falan yakmıştın

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Noldu nasıl gidiyor okul? Hatırladım tabi Noldu aldın mı ps4?

• quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

Noldu nasıl gidiyor okul? Hatırladım tabi Noldu aldın mı ps4?

Fena değil abi. Kasım ayında aldım PS4'ü.

• orienttt kullanıcısına yanıt
    Pasaportun yoksa ucretinin %75i grup baskanlari tarafindan karsilaniyor zaten. Yaninda 2kisi getirebilirsin en fazla. Onumuzdeki ay italyanin sehirlerinden raidus a gidecegiz mesela, nisandada ispanyadaki crota yi dusunuyoruz.

• @orienttt @pew
    Kardeş ama, ortadoğu ve uzakdoğu turlarımızı söylemeyi unutmuşsun;
    Gulf of Oman
    Altai range
    Caspian border
    Silk road
    Guilin peaks
    Lumphini garden
    Giant's of karalia
    Buralara zaman zaman gezilerimiz oluyor..

PerfectFire [PfTR] PS4  Şartlı Üye Alımı

• Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada söylendiği gibi bir partiye gir tanışalım üstad. 22-36 yaş aralığında şu an grup ama gelmek isteyen kişiye göre bu aralık aşağı da çekilebilir yukarı da çıkabilir. Rahat rahat bunu yapabilecek olmamızın sebebi de önce partide kişiyi tanıyacak olmamız. 5 dakika muhabbet edince insanlarla, anlıyorsun karşılıklı birşeyleri.

bu sebeple ''benide yazın benide yazın'' diyenleri veya menfaat için ''oyun mu veriyonuz?'' ''ne turnuvası yapıyonuz'' gibi gelenleri hiççç sallamıyoruz. insan önce nasıl konuşması gerektiğini ,insanlarla iletişim kurmayı bilmeli. Oyunlarda bir şekilde nasıl olsa anlaşırız .
    yani yaş önemli değil .ufağa kardeş,büyüğe abi deriz. görüşmek üzere.
  • günaydınnnnnn arkadaşlar.

cihandan günün oyuncu sözü : Oyunu nasıl oynadığın değil, kiminle oynadığın önemlidir
     PerfectFire [PfTR] PS4  Şartlı Üye Alımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kainah -- 18 Şubat 2015; 8:18:42 >
  • 👍👍👍 mahsur kaldım yolda bayirda evde yatiyom yar bana dokunma :)))
    güne kar beyiti ile başladım gençler Günaydın:))) cikmazsam evden 1 saate online olurum :))

• MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    İşinize gücünüze gidin adamı hasta etmeyin Kalkın çalışın ekonomiye can verin diyorlar adamlar, sen evde yata yata hangi ekonomiyi büyüteceksin
  • Valla ben de gitmedim okula falan. yaşasın kar!!

• quote:

Orijinalden alıntı: homeknight

İşinize gücünüze gidin adamı hasta etmeyin Kalkın çalışın ekonomiye can verin diyorlar adamlar, sen evde yata yata hangi ekonomiyi büyüteceksin

Kendi ekonomimi :)

• MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    Yattığın yerden gidip cips alacaksın, online oldun mu bu havada bira ne güzel oyunla diyeceksin gidip alacaksın, e yanında deli gibi sigara içeceksin. Ahanda gitti ekenomi Şaka bir yana çıkma Efe, ben şu anda Mecidiyeköy civarındayım şu anda bile metrobüs durağı ana baba günü, e-5'e çıkış pert, Mecidiyeköy'ün içi evlere şenlik.
  • Tunaydin beyler bende ise gidemeyenlerdenim :(

Evden yardiriyorum bugun :)

Dun eve cabuk geldim la ben 1 saatte evdeydim ( cok sovmeyin)

• homeknight kullanıcısına yanıt
    Biliyorum haberini aldım yolların hiç çıkmaya niyetim yok Destiny Titan kupasını alır
    ım bugun

• Eğerki yaptıysan nightfallu haftalığı bensiz r2 tuşun basılı kalsın raidde eğerki bensiz nightfallu haftalığı yaptıysan tlouda L3 tuşuna basamada adamları göreme inşallah yapmadın dimi @homeknight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost_Hakan -- 18 Şubat 2015; 14:49:36 >
  • kainah kullanıcısına yanıt
    Elbette hocam,gayet mantıklı bence bu şekilde ön tanışma tarzı karşılıklı olarak kısa da olsa bir konuşma Uygun bir zamanda girerim bir partiye,konuşuruz kısmetse
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.