Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grup içinde grup olacak gibi duruyor Şu 8 kişiye bir çözüm var mıdır? Ben dün akşam hiç boş yakalayamadım yahu
  • MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    Aha paralelcilerden çıktı ya la Efe'de, yuhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Grup içinde grup olacak gibi duruyor Şu 8 kişiye bir çözüm var mıdır? Ben dün akşam hiç boş yakalayamadım yahu

Yeni bi grup olustur orayi da doldururlar. Malum,kalabaligiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Grup içinde grup olacak gibi duruyor Şu 8 kişiye bir çözüm var mıdır? Ben dün akşam hiç boş yakalayamadım yahu

Çözümü hemen 2.ci partiyi acıyorsunuz abi diğer partiden birinede 2.ci parti acildi diye istek yada mesaj atıyorsunuz aynı oyunu oynamayanlar bölünüyor :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: MySouL9663

Bencede bugün Hard Raid Nightfallardan düşüreceğimiz hiç bişi yokki hatta ben 2 haftadır 2nci nightfalları yapmıyorum bile :D

Adam adam

• smtknc kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlarda 2.partiyi açıyoruz, aynı oyunu oynayanlardan bir kısım da oraya geçiyor. Yani baktın dolu, aç bir parti biz görüp bölünürüz zaten oynanan oyuna göre
  • CsNqVa kullanıcısına yanıt
    2-1 oldu durum, Kemal ve Efe paralelci çıktı, whatsappten yazıyorum şimdi çevikle karakolcuya, görürsünüz siz
  • CsNqVa kullanıcısına yanıt
    bende geçen Vog'dan Vex ve Fatebringer düşürdüğümü görmüştüm :D
  • Aşkama TLOU için ayrı bir parti kurup bölünecek kişileri alıyorum o halde
  • Evet bu önemli parti eğer dolu ise ki bu çok normal .üye sayısı arttıkça tek parti ikinci hatta üçüncü partilerde yer bulunamayabilir.

çözümüde çok basit partide yer açılmasını beklemeyin arkadaşlar. baktınız playstationTR partisi dolu aynı isimle ikinci bir parti yok ise hemen siz açıyorsunuz sizden sonra gelen o partiye katılıyor. parti sayısı arttıkça aynı oyunu oynayanlar partiler arasında geçiş yapıyor ikinci, üçüncü partiler açılmalı yer bulamayanlar tarafından çünkü gruba katılmak isteyen arkadaşlarında kabul edilmesi için önce partide bizimle tanışma zorunluluğu var biliyorsunuz. bu sebeple amannn diyip geçmeyin parti açın açtırın gruba can katın

• herkesin psn id sini eklemeyi unutma kardeşim :)
  • smtknc kullanıcısına yanıt
    Bugün salı. Destiny denilen oyunun yenilenmesinin olduğu gün, yani Salı'dan salıya tekrar herşey sıfırlanıyor gibi düşün. O yüzden ben dahil başka oyun oynayacak kimseyi bulamayız Ama muhtemel benim işim 11 gibi biter, beraber kaçabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeknight -- 17 Şubat 2015; 16:23:48 >
  • homeknight kullanıcısına yanıt
    Abi nefret ettim bu oyundan ama bir o kadar da oynayasım var eğer 32 olursam kaldırcam kutusunu görmeyeceğim bi yere yeni dlcsi çıkana kadar. Yeni başlayanlardan yardım talebi gelmediği sürece tabi.

Dün ilk defa vog denen illete girdim herkes ne yapılacağını biliyor biribirine bir şeyler anlatıyor sen oraya ben buraya eski dünya yeni dünya falan derken kafa uçtu benim. Hatta bi ara ekran karardı Efe abi nereye gidiyon diye bağırırken abi ne bileyim ekran karardı diyene kadar oyun bitti
  • Dün fatih çok iyidi bunlar ışınlandı eskiye ben yardım içeri girdim baktım fatih koptu gidiyo efe abide çıkırıyo la nereye gidiyon gel la buraya fatih te diyoki abeeeee karardddıııımmmmm

• Ghost_Hakan kullanıcısına yanıt
    hakan bu akşamki nightfall'dan yine rekor düzeyde minimum loot çıkartacağım galiba :D

İçimde öyle bir his var, mevcut rekor 3 enerji
  • Valla aga bu akşam eve gidebilirsem bakarız artık :) mahmutbeyden sonra yollar full kapalıymış

• Ghost_Hakan kullanıcısına yanıt
    aynen ümraniye de kilittir şimdi, sıçtığımızın resmi diyelim :)

• grubun ne gibi avantajları var? bedava oyun verilecek mi?
  • orienttt kullanıcısına yanıt
    oyun vermiyoruz hocam ama grubun her ay düzenli yaptığı yurtdışı gezileri var. onlara tüm masraflar dahil ücretsiz bir şekilde katılabiliyorsunuz.
  • pew kullanıcısına yanıt
    benim pasaportum yok ve yanımda birini daha getirsem onunda masrafları karşılanır mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.