Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evolve oyununa sahip olan ama daha başlamayan yada alacak olan arkadaşlar için bilgilendirme ;

Oyun kurulumu makinamıza yapıldıktan sonra 3 gb lık bir update indiriyor. oyunu açar açmazda başlayamıyorsunuz önce monster ve assoult karakteri ile training yapmanız gerekiyor. menüyü incelemeniz karakter özelliklerine bakmak ve hızlı bir şekilde training modlarını geçip oyuna başlamak için ortalama 30 dakikanızı ayırmanız gerekiyor. tabi daha iyi derecelerde training modunu bitirip gümüş ve altın tropy almak isterseniz tekrar tekrar oynamanız gerekiyor ve bu süre uzuyor.

Oyunda bildiğiniz gibi 4 hunter sınıfı ve 4 monster sınıfı var (4.ncü monster erken sipariş kodu ile indirilebiliyor)
    Her hunter sınıfı (assoult,medic,trapper,support) içerisinde seçilebilir 3 karakter var. 3x4=12 karakter yapıyor bu her karakterin de silah ve saldırı türleri farklı ama bu karakterler oynadıkça açılmakta. örn: alev silahı olan asooult ile oynayabilmek için için önce elektrik silahı ve makinalı tüfeği olan karakterle oynamanız ve gelişmeniz gerekiyor aynı sistem silahlar içinde geçerli. yani mantık bildiğimiz BF4 deki rütbe olayı gibi.
    monster sınıfında ise sadece ilk karakter ile oynayabiliyorsunuz evriminizi tamamladıktan sonra diğer karakterler sırasıyla açılıyor ki monster sınıflarıda tamamen birbirinden farklı.

Tavsiye training bölümlerini bitirip multiplayer moduna girmeye hazır etmelisiniz karakterinizi. Biliyorsunuz her akşam partilerimizde hadi şu oyuna girelim HURRAAAAA diye bir alışkanlığımızda var bu sebeple avlanmaya hazır olmalısınız

• Onur abi bende de çok oyun birikti ve habirede oyun alıyorum, bir an önce eritmem lazım @homeknight

Abi durduk yere banlanmayalım, gerekirse kendi sansürümü kendim koyarım :D @MySouL9663

-----------
    Bu arada gençler bu hafta Vog bitiririz dimii :)

Bu haftada yapamadık, Hard Vog'da siftahım yok
  • Vog bakarızda hacı yeni üyelerimizin levelleri kasalım bence derim ben ben hepsine yardım edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kainah

Evolve oyununa sahip olan ama daha başlamayan yada alacak olan arkadaşlar için bilgilendirme ;

Oyun kurulumu makinamıza yapıldıktan sonra 3 gb lık bir update indiriyor. oyunu açar açmazda başlayamıyorsunuz önce monster ve assoult karakteri ile training yapmanız gerekiyor. menüyü incelemeniz karakter özelliklerine bakmak ve hızlı bir şekilde training modlarını geçip oyuna başlamak için ortalama 30 dakikanızı ayırmanız gerekiyor. tabi daha iyi derecelerde training modunu bitirip gümüş ve altın tropy almak isterseniz tekrar tekrar oynamanız gerekiyor ve bu süre uzuyor.

Oyunda bildiğiniz gibi 4 hunter sınıfı ve 4 monster sınıfı var (4.ncü monster erken sipariş kodu ile indirilebiliyor)
    Her hunter sınıfı (assoult,medic,trapper,support) içerisinde seçilebilir 3 karakter var. 3x4=12 karakter yapıyor bu her karakterin de silah ve saldırı türleri farklı ama bu karakterler oynadıkça açılmakta. örn: alev silahı olan asooult ile oynayabilmek için için önce elektrik silahı ve makinalı tüfeği olan karakterle oynamanız ve gelişmeniz gerekiyor aynı sistem silahlar içinde geçerli. yani mantık bildiğimiz BF4 deki rütbe olayı gibi.
    monster sınıfında ise sadece ilk karakter ile oynayabiliyorsunuz evriminizi tamamladıktan sonra diğer karakterler sırasıyla açılıyor ki monster sınıflarıda tamamen birbirinden farklı.

Tavsiye training bölümlerini bitirip multiplayer moduna girmeye hazır etmelisiniz karakterinizi. Biliyorsunuz her akşam partilerimizde hadi şu oyuna girelim HURRAAAAA diye bir alışkanlığımızda var bu sebeple avlanmaya hazır olmalısınız

abi dün biraz baktım oyuna ama pek haz almadım gibi ya da Tutorial bölümü diye bayağı kastım kendimi, eminim bizim grupla oldukça eğleniriz :)

• Ghost_Hakan kullanıcısına yanıt
    Tabii ki onlarada yardım edeceğiz, ondan hiç şüphemiz yok :)
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Hafta içi salı hariç diğer oyunlar, hafta sonuda raidleri bitirelim diye düşündük, eğer herkes için uygunsa bu şekilde devam edelim. Kemal ve Hakan yeni gelen Destiny'ciler ile ilgileniyor zaten, biz de TLOU ve diğer partilere sarıyoruz haftaiçi. Destiny'nin pistlerdeki oyunu Drive Club aldık nasılsa, şimdi aynı pistlerde dönüp duracağız, e avlanmaya hazır haldeyiz, zombidir vs.dir, oyun çok zaman yok
  • Haftasonu olayı bana da uyar da şu 2 hafta pazar günleri 7 den sonra müsait olabilirim. Sonrasında sülalem rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: homeknight

Hafta içi salı hariç diğer oyunlar, hafta sonuda raidleri bitirelim diye düşündük, eğer herkes için uygunsa bu şekilde devam edelim. Kemal ve Hakan yeni gelen Destiny'ciler ile ilgileniyor zaten, biz de TLOU ve diğer partilere sarıyoruz haftaiçi. Destiny'nin pistlerdeki oyunu Drive Club aldık nasılsa, şimdi aynı pistlerde dönüp duracağız, e avlanmaya hazır haldeyiz, zombidir vs.dir, oyun çok zaman yok

Bana uyar abi en azından yeni DLC'ye kadar elimdeki oyunları toparlarım birazcık
  • Rüyamda destiny'de 37 level olmuştum

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitoScaletta -- 17 Şubat 2015; 13:56:23 >
  • Bugün hard raid günü. Nightfall falan salla. Hard raid icin toplaniyoruz bugun lvl 32ler.

• öneri: Her salı raid günü, haftasonlari da haftalik ve nightfall lari tamamlama gunleri olsun. Cunku,raid dedigimiz sey cocuk oyuncagi degil,hemen bitmeyebilir evelsi gune sarkabilir ya da 2 gun sonrasina sonuc olarak her birimizin minimum 2 karakteri var. E nightfall dan dusurmedigimiz silah da kalmadi. Onlari sonraya sarkitabiliriz cunku 3 karakter de toplamda 1 saatte bitiyo nightfall ve weekly. Tabi bu bi oneridir.. ama bugun 32likler ile hard crota yapmak istiyorum.

• CsNqVa kullanıcısına yanıt
    2 mesaj yukarıda demişiz ki salı nightfallar, haftasonu raidler. Arkasından gelenlerde iyi olur demiş. Grup içerisinde kendi başına grup mu oldun sen, paralelcimisin kardeşim
  • quote:

2 mesaj yukarıda demişiz ki salı nightfallar, haftasonu raidler. Arkasından gelenlerde iyi olur demiş. Grup içerisinde kendi başına grup mu oldun sen, paralelcimisin kardeşim

Alışıģım paralel olmaya abi ya da alisigiz bu tur suclamalara sikinti yok :) sadece oneri. Ama bugun raid. Onu soyleyeyim.

Hangi öneri okeylenirse ona uygun gideriz. Haftasonu raid için 2 oy geldi, seninkileri de görelim, hadi buyrun
  • Haydaaaaaaaaaaaaaaa

• vitoScaletta kullanıcısına yanıt
    İşte eskilerimiz buna çok uygun bir deyim geliştirmişler, hiç uzatmadan ".... açık kalmış" diyorlar, hemde ne güzel diyorlar
    Görelim paralelcileri, yedirmem bu grubu size Kaç kişisiniz hele bi çıkın bakayım ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitoScaletta

Rüyamda destiny'de 37 level olmuştum

edit:imla

Ben de bi ara yatak ucumda legendary engramlar buluyodum,hocalari gobeginden vurup kritik aliyodum falan.. olur oyle seyler..

• quote:

Görelim paralelcileri, yedirmem bu grubu size Kaç kişisiniz hele bi çıkın bakayım ortaya

Sen yakinda destiny yi de yasaklarsin

• Bencede bugün Hard Raid Nightfallardan düşüreceğimiz hiç bişi yokki hatta ben 2 haftadır 2nci nightfalları yapmıyorum bile :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.