Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kainah

arkadaşları ile birbirine join olup kapışamıyormusun şu anda. bunu yapan gördüm ben alt alta isimleri yazıyor caps de koymuşlardı? fake mi ? hiç sevmiyom arkadaş araba yarışı ama bulaştırdınız. öğretin şimdi bilmeyenlere oynayalım

O alt alta ismi yazanlar şöyle abi oyun kendi içinde tur sürelerinden zaten global bi leaderbords yapıyor. Arkadşlarından oynayan varsa onları da sokuyo gözünün içine bak bu adam aynı yarışı bu süreyle bitirmiş al şunun anahtarını diye. Ek olarak diyelim ki bi yarışta çok iyi süre yaptın la bu beni hayatta geçemez bak diye düşündüğün bi arkadaşına hey dostum hadi beni geç de görelim diyerekten challenge gönderip havanı atıyosun. Adam seni geçerse o da sana aynısını yapma hakkına sahip tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kainah

ya kutusu çok hoşuma gitti hakan şimdi verdi cd yi dayanamadım açtım zaten efe. açınca ne olacak bilmiyorum ama açtım hemde açarken unboxing video çektim face de yayınlarım öğlen akşamda gider gitmez takarım cd yi giriş saatim gelene kadar (yemek çay ıvır zıvır) indirir

Ben dün gece yatmadan açtım meraktan nasıl bişi diye canavarla hunter anladım iyidir :))

• MySouL9663 kullanıcısına yanıt
    ben closed beta oynadım ya zaten, hem monster hemde assoult karakterin en iyi derecelerini yapmıştım. sıra oyunu akşam makinaya takmaya geldi LET THE HUNT BEGİNNNN
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Abi sen demedin mi ailem var çığlık atsam gelirler noldu diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Abi sen demedin mi ailem var çığlık atsam gelirler noldu diye :)

Ondan önce attım da sonra mikrofonu açıp ulan bağırdım ama çığlık atıcam şimdi gene bizimkiler gelecek noluyo diye dedim. Fazla hemde çok fazla sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 16 Şubat 2015; 13:11:06 >
  • Evolve al, Drive Club al, Dragon Age al, TLOU al sonra Gjallahorn düştü diye çığlık at Destiny'e atar yaptım ya la, vay arkadaş ne oldum demeyecekmiş insan ne olacağım diyecekmiş
  • Bende Fatebringer düşünce çığlık attım ama hem ev boştu, hem de zil zurna sarhoştum Gjallahorn denilen aletin düştüğünü Postmaster'den alana kadar inanmadım, o gün server bi garipti zaten. Vex düştüğü zaman da koltuktan 10 cm kadar yükselip alçalmıştım.

Ama ben sonradan adapte oldum Destiny'e. O yüzden benim elimde su tabancası varken oynadığım kişiler uçmuştu. Sonradan açıldım ama tam açıldım. Fatebringer 2 adet, Vex 2 adet, Ice Breaker 2 adet derken zaten düşecek silah kalmadı. Ayrıca ben Hakan ile oynarken bunları düşürdüm, yani zaten oyun zor silah veriyor, bir de zamanında Kemal ve artık Hakan'dan arta kalanlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeknight

Evolve al, Drive Club al, Dragon Age al, TLOU al sonra Gjallahorn düştü diye çığlık at Destiny'e atar yaptım ya la, vay arkadaş ne oldum demeyecekmiş insan ne olacağım diyecekmiş

silahların garezei bana abi bir türlü düşmüyorlar :D
  • E o zaman herkes tek başına takılacak, iyi tur seviyesi yapacak, arkadaşımda onu görecek beni geçecek. Grup olarak oynanana kadar pek bir işe yaramaz sanırım ama dursun bir köşede Cihan'la çarpa çurpa gideriz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeknight

Bende Fatebringer düşünce çığlık attım ama hem ev boştu, hem de zil zurna sarhoştum Gjallahorn denilen aletin düştüğünü Postmaster'den alana kadar inanmadım, o gün server bi garipti zaten. Vex düştüğü zaman da koltuktan 10 cm kadar yükselip alçalmıştım.

Ama ben sonradan adapte oldum Destiny'e. O yüzden benim elimde su tabancası varken oynadığım kişiler uçmuştu. Sonradan açıldım ama tam açıldım. Fatebringer 2 adet, Vex 2 adet, Ice Breaker 2 adet derken zaten düşecek silah kalmadı. Ayrıca ben Hakan ile oynarken bunları düşürdüm, yani zaten oyun zor silah veriyor, bir de zamanında Kemal ve artık Hakan'dan arta kalanlar bunlar.

Abi zaten oyunu pes ettirdim ilk hallerimi hatırlıyomusun silahım yoktu hiçbişi yoktu adam vuramıyodum hiçbişey yapamıyodum ama sonra dedim hadi şu düşsün düştü bu düşsün düştü tüm efsanevi silahlarım var allaha şükür bide zaten ikimizde nightfallarda yardırınca düşen düştü birazda benim sayemde silahları almadın değil tabi :)))))) heee bide kemalide geçtim zaten bal konusunda :)))))

• Yanlız gjallarhorn veren oyun koca raid boyunca sadece 1 tane shard verdi ya ona ayrı sövüyorum. Ulan ben 32 olmak için shard lazım diye raid yapıyorum sen shard vermiyosun

• bu oyun müziklerinide bi güzel yapmaya başladılar artık. adamlar oskestralar kurup oyun kadar önem veriyorlar artık bu işe. birde just cause 3 trailer çıkmış buradan buyurun.

https://www.youtube.com/watch?v=qNSbkQFqtlo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kainah -- 16 Şubat 2015; 13:49:24 >
  • Ghost_Hakan kullanıcısına yanıt
    Nasıl utanmadan kendine pay çıkarmış, seninle Nightfall yaptık yapalı bana bir tane silah düşmedi, hepsi senden önceydi Sadece Suros seninle oynarken düştü, diğer söylediklerim zaten Raid silahı. Senin olmadığın son iki raidin birisinden Gjallahorn, diğerinden de Red Death düştü Yeni Dlc çıktığı vakitlerde sen İstanbul'daysan zaten almayı düşünmüyorum
  • Ahahahahahahahaah ya abi last world düşürdün bana inat ben bişi dedim mi vayyy be tamam yeni dlc yi almıyorum silah falanda istemiyorum artık girmiyorum destinye hadi bakalım gelmiyorum la

Sen gelmezsen Salı günlerinin ne zevki kalır Nightfall kardeşim benim
  • Heh bak bu oldu nightfall abim benim :))) yarın yardırıyoruz ozaman :)

• Benim levelda dün 24 oldu benim şu haftalıklara bir el atsanız çok sevineceğim kendim yaparmıyım diye denedim ilk kısımda takıldım daha Exoticlilere duyurulur *
    yancınız olarak yine dadanırım size :D
  • Olur :))

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

Benim levelda dün 24 oldu benim şu haftalıklara bir el atsanız çok sevineceğim kendim yaparmıyım diye denedim ilk kısımda takıldım daha Exoticlilere duyurulur *

Gel,sen de gel...............

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.