Şimdi Ara

PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.185
Cevap
18
Favori
22.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O levelde zaten 30'luğa giremezsin, daha düşük level içinde yanında 1 kişi olsa yeter. Hafta sonu geldiğinde söyleseydin 15 dakikamızı almazdı. 27 olmaya bak bir an evvel ki bizimle beraber 30'luklara gir, esas şenlik orda
  • homeknight kullanıcısına yanıt
    Yok onur abi zaten 30luga geleceğim yazmadım benim 24luge destek arıyorum bayağı kastım tek geçeyim diyede sinirlenip kapadım sonra gece rüyama girdi R2 ler L2 ler rahat uyku uyuyamadım
  • Cihan abi bir kutu açılışı yaptın bana oyunu aldırdın ya
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    kötümü oldu işte ava çıkacağız beraber
  • Günaydınnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .......................................................................................................................... :)

PerfectFire [PfTR] PS4  Şartlı Üye Alımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kainah -- 17 Şubat 2015; 8:25:07 >
  • Günaydın millet

• Herkese kucak dolusu sevgiler, günaydınlar. Bildiğin haber bülteni girişi yaptım, sabah sabah tiksindim kendimden
  • Günaydın millet bugün tüm destinyciler gelsin nightfall haftalıklar bugün biticek

• Ghost_Hakan kullanıcısına yanıt
    Evet mümkün olduğu kadar toplanalım, 4-5 parti birden girelim, sarkmasın başka güne. Raid işini de hafta sonuna bırakırız, hafta içi hiç kasmayalım bence.
  • Katılıyorum herkes gelsin yapalım eksik kalanlarıda tamamlıyalım hep beraber destinyi bugün aradan çıkaralım oyalanmadan herkes gelsin

• Günaydınnn :)

En geç 9 da makinamın başındayım :D
  • Ben 10 gibi anca gelirim, daha erken toplanırsanız 1 saat beni beklemeyin o zaman.
  • La kaç gündür Beyond'un kalan son 2 kupasını alıp platileyeceğım diyorum bir türlü fırsat bulamadım
  • Beyler Heist DLC'si için çok kısa süre kaldı sürekli oynanan oyunlara bir yenisi daha eklenecek kanımca :)

http://www.merlininkazani.com/GTA_Vin_Heist_DLCsi_ile_dairelerimizi_ozellestirebilecegiz-oyun_haber-79908p1.html
  • Nightfall OMNIGULMUS ! Gecmis olsun..

• CsNqVa kullanıcısına yanıt
    yavşaklar 2 - 3 haftada bir o k****ncığı verip duruyor yaaaaa
  • SuspectT kullanıcısına yanıt
    Gerçekten önümüzde oynanacak çok oyun var, zaten ben bir süre oyun almam. Son olarak Drive Club ile bir süre jübile yapmış bulunmaktayım
  • Evet salı destiny nightfall ve haftalık günü. raidleri ise bundan sonra hafta sonuna bırakacağız. bu şekilde yaparsak en azından hangi karakterimle girmiştim? nerede checkpointim var? gibi dertler ortadan kalkar bi kerede hepsi bitirilir diye düşünüyorum.
  • Adam kendi kendine sansür uygulamış ya la

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.