[size=7]PREFETCH DOSYASINI SİLDİM HAYIRRRRRRRRRRRRRR bi internet kullanıısının yorumuna güvenip prefetch dosyasını önce regeditten Değerini "0" Yapıp Sonra kendisini sildim ve internetim yavaşladı yardımmmmmm Windowsxp sistem onarımı yapılmıştır (AMAOLMADI)
Windows klasorunun içindeydi degilmi? Windows klasorunun ustune sag tıkla ozelliklere git yukarıda önceki surumler yazar oraya tıkla yüklenmesi zaman alabilir orda tarih tarih dosyaarını bulabilirsin al yerine geri koy hicbirsey yapamadın sistem geri yukle
prefetch klasörünün içindekilerini silmek sorun yaratmaz.ama klasörün kendisini silmek.hiç denemedim.yaptığınız işlemleri geri alırsanız sorun düzelir sanırım.önce regeditten sıfır yaptığınız değeri 1 yapın.sonra windows dizininde prefetch isimli bir klasör oluşturun.sistemi yeniden başlatın.5-10 dakikalık bilgisayar kullanımı sonrası prefetch klasörünün içinde bir kaç dosya oluşmuşsa işlem başarılıdır. tavsiye olarak, sistem performansını üçüncü parti yazılımlarla artırmayı deneyin.daha güvenli ve daha başarılı sonuçlar alırsız. kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: korop
prefetch klasörünün içindekilerini silmek sorun yaratmaz.ama klasörün kendisini silmek.hiç denemedim.yaptığınız işlemleri geri alırsanız sorun düzelir sanırım.önce regeditten sıfır yaptığınız değeri 1 yapın.sonra windows dizininde prefetch isimli bir klasör oluşturun.sistemi yeniden başlatın.5-10 dakikalık bilgisayar kullanımı sonrası prefetch klasörünün içinde bir kaç dosya oluşmuşsa işlem başarılıdır. tavsiye olarak, sistem performansını üçüncü parti yazılımlarla artırmayı deneyin.daha güvenli ve daha başarılı sonuçlar alırsız. kolay gelsin.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler hepsini yaptım ama bi deişme olmadı 1 hafta geçse bile perfetch klasörü boş kalıyor
Sorunun perfetch klasörü ile alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden bilgisayar hızlı açılsın diye içini siliyorduk herhangi bir sorun olmuyordu. İçindeki dosyaların normalde tekrardan oluşması gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Sorunun perfetch klasörü ile alakalı olduğunu düşünmüyorum eskiden bilgisayar hızlı açılsın diye içini siliyorduk herhangi bir sorun olmuyordu. İçindeki dosyaların normalde tekrardan oluşması gerekir.
ewt oluşması gerekirdi ama gittim regeditten değerini sildim sonra tekrar eski haline getirdiğim halde olmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme