Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımda AMD Radeon HD 7500/7600M Series kullanıyorum. Laptop yani. 2sene önce almıştım Sony Vaio. Ama ben kesinlikle performans alamadığımı düşünüyorum. Bir yardımcı olur musunuz ? Hangi konuda diyeceksiniz hemen söylüyorum hnagi sürücüyü yüklemem lazım amd sitesinden bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum çok teşşekür ederim.
amd işi tam oturtamamış o sıra sıkıntı yaşayan çok oldu. bende 3230m ve 7670m var. oyunda bakıyorsun hd graphics devrede gözüküyor, 7670m in devrede olduğunu msı afterburner ile farketmiştim ben. driver ayarlarından oyun için yüksek performansı seçin bir de öyle deneyin. sürücü olarak 15.7.1 var bende. sistemin eski olduğundan yüksek bir performans vermesi artık mümkün değil.
çift ekran kartlı dizüstülerde bolca görülen bir sorun.eski nvidia kartlı dizüstümde de oluyordu. çare driverı silip tekrar kurmak nvidia'da.amd'de nasıldır bilmiyorum.
İlk önce buradan sisteminize uygun intel hd graphics sürücüsünü indiriniz. AMD CCC 15.7.1 buradan indiriniz. Display driver uninstaller'ın güncel sürümünü buradan indiriniz.
1- Güvenli modda display drive uninstaller ile hem intel hem de amd sürücülerini temizleyiniz. Varsa program files kısmında kalan dosyaları da siliniz. 3- İlk önce intel sürücüsünü kurunuz. PC'yi yeniden başlattıktan sonra da AMD sürücüsünü kurunuz. 4- AMD CCC üzerinden değiştirilebilir grafikleri ayarlayabilirsiniz.
a-f-hA
kullanıcısına yanıt
Dostum biraz bilgisizim de bu yaptıklarımız performans arttırır mı
Windows 10 güncellemede uyumsuz sürücü kurmuş. HD7600M ve (altı) serisi için son kararlı sürücü 15.7.1'dir. Sistem grafik kartını kullanamıyor. Performans artışı olacaktır. Ama yüksek ayarda GTA 5 oynatır da falan sanmayın günümüz için yetersiz bir kart. Aynı işlemci ve ekran kartını kullanan HP G6 laptopım var. Bunları yapıp olumlu sonuç aldım.