Şimdi Ara

Performans canavarı olmasına gerek olmayan,günlük smartphone

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun süredir bir sony xperia u kullanıcısıydım ama bugün itibari ile miyadını doldurdu artık. Yeni telefon almak için araştırmaya giriştim mecburen ben de ama piyasadaki nerdeyse tüm telefonlar kocaman olmuşlar, özellikle boyutu için çok seviyordum telefonumu ama artık bi kaç sene götürcek bir tel için büyük bi şey almak şart olmuş sanırım maalesef ki.
    Neyse hiç oyun merakım yoktur, sadece whatsapp,instagram,facebook,twitter ve yandex maps ile google maps ve internet kullanım amacım. Tek istediğim kasılmadan hızlı bir şekilde temel ihtiyaçlarımı karşılayabilsin ve walkman'i kötü olmasın. Oyun moyun çalıştırmak yerine hızlı ve ortalama üstü bir kamera ve biraz da sağlam olsa(çok iyi kullandığımı söyleyemeceğim telefonlarımı da, esasında sırf bunun için Xperia Z1 Compact'ı bekleyeyim diyordum ama telefonum zamanından önce su koyverdi işte) ama esas temel işlemlerde smoothluk sağlasa yeter(rehber, gelen arama,giden arama, uygulama geçişi vs.)

Çok fazla bir fiyat sınırlamam yok ama kullanmayacağım özelliklere de çok para vermek istemiyorum doğrusu zira zannımca benim kullandığım uygulamaları bir çok işlemci ve 1gb ram üzeri her telefon rahat rahat çalıştırabilmeli.

Doğrusu bi kaç ay öncesine kadar denemek adına bi dahaki telimi windows8 alırım diyordum ama tek seçeneğim nokia lumia 925 gibi duruyor, o da beni ne kadar götürebilir veya 200-300 lira üzerine alınabilecek g2 varken mantıklı mıdır bilemedim. Aynı klasmanda yine xperia sp gördüm ama bunu almak içinde mi çok geçtir acaba,kamera hızı olarak eski xperia'lara göre bir iyileşme olmuş mudur diye de çekiniyorum doğrusu.

Biliyorum çok genel özellikler yazdım ama bu ihtiyaçlarıma karşılık verebilecek bir telefon deneyimi olmuş olan olabilir diye sormak istedim, her türlü tavsiyeye açığım, apple olmadığı sürece. Teşekkürler şimdiden ilgi gösteren herkese.

• XPERIA SP onerırım,cunku fıyatına gore donanımı cok ıyı,oyunlarda sıfır sıkıntı evet oyun lazım degıl demıssın okudum ama bu donanım ıkı sene goturecegı ıcın soyluyorum,saglamlık konusunda cogu akıllı telefona gore daha saglam kasası var ve sarjı 2370 lık pıl ıle gun ıcınde konforlu,muzık olarak zaten sony kalıtesıne aşina oldugun bellı.ayrıca gec degıl su sebepten,androıd 4.4 guncellemesı alacagını acıkladı sony yanı telefon 2014 ıcındede guncel yazılıma sahıp olmus olacak,bır ıkı haftaya 4.3 guncellemesı alacak ve kamera performansıda bır nebze dahada ıyı olacaktır.cıkabılırsen g2 cok daha ıyıdır fakat ona ne kadar ıhtıyacın var orasını sen bılırsın,1000 altında nexusla sp cazıptır,fakat nexusu sd kart olmaması ve gorece nazık kasası ıle pek onermem.
  • sen de demişsin oyun oynamam internette takılırım diye lumia925 mantıklı tercih olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925. Dayanıklı , stabil (donanıma aldanma) , Dediğin uygulamalar var, market denildiği kadar kötü değil . Kamera kalitesi zaten çok iyi.
  • Carrefour da S3 900 TL

Hepsiburada.com da HTC ONE X 32 GB 1.040 TL

Teknosa da Nexus 4 950 TL

Bunlar şu anlık tavsiyelerim hocam .

Haa birde LUMİA cihazlarına da bakabilirsin.
  • oyun oynamıyorsan lumia oynuayacaksan g2
  • 925...
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, sanırım lumia 925'den yana kullanacağım tercihimi ben de.
  • Lumia 925 yada 820

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia Alma S3 Tercihimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.