Şimdi Ara

performans düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 5 ay önce aldığım bilgisayarımda bf4 oynarken fpste bazen ani düşüşler yaşırum grafik ayarları nı düşürüyorum ancak takılmalar devam ediyo. Ayrıca 1080p ultrada fps ani düşüşlerin yanu sıra bazen uzun süreli 25 30 fps ye düşüyor. İnternette surf yaparkende bazen ekran donuyo ama ses gelmeye devam ediyo .
    Sistem
    intel i7 4770
    asus gtx 770
    msi z87 g45
    2×4 gb gskil 1866 mhz
    arada donmaların nedeni ne olabir ?
    Bu sistem ile ışık hüzmelerinin duman efektlerinin içine girince 25 fps ye kadar düşmesi normal midir?
    iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Güncel

• O Değiniz Yerlerde Düşebilir Ama Bence Bi Razer Game Booster Programını Dene Arkaplan Hizmetlerini Geçici Olarak Kapatıyor. Fps de Genellikle 10-30 Arası Değişiklik yapabılır

• Görüntü ayarlarıyla biraz oynayın. Anti-alising i düşürün falan mesela. Bazı yerlerde ekran kartına aşırı yük bindirecek görsel efektler olabilir o yüzden ani düüşler oluyor
  • Arkadaşlar razer game booster falan işe yaradı ama ani takılmaların nedeni ekran kartına aşırı yük binmesi değil bomboş alanda koşarken bile olabililiyo aynı mapte bir süere oynadıktan sonra azalıyo
    Duman efektlerinde de 5 10 fps düşmesi normal ama 60 70 fps den 25 fps ye düşmesi biraz fazla geldi

• Arkaplan işlemleri ya da virüs olabilir. Bence bir format atmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu yeterli mi acaba bana da aynısı olmuştu psu değiştirdiğimde düzeldi sistem yük altındayken fps düşüyordu veya komple kapanıyordu.

• Psu 750w ama harici güç kaynağu da var onun özelliklerini bilmiyorum o neden olabilir mi darboğaza

• Bana kalırsa arkaplanda çalışan birkaç program veya virüs sebep oluyor olabilir. Duman efekti yüzünden bu kadar fazla düşmemesi lazım. Grafikleri düşürüp, alisingi kapatarak oynamayı deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.