Şimdi Ara

Performans - Görsel Efektler Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nasıl anlatacağımı bilemediğimden sizlere küçük - basit bir video hazırladım ona bakarak beni anlayabilir siniz. Bunun sorun mu? sorun değil mi? olup - olmadığını da bilemiyorum yani. Ancak, şu bir gerçektir ki bu benim için kesinlikle bir sorun. Sinirimi fena bozdu arkadaşlar. Hatta, inanamayabilir siniz. Bunun yüzünden, 3 - kez bilgisayara format attım. Yine aynı BELA.

Yine de, yazılı anlatmaya uğraşayım. Video'yu da mutlaka izleyin arkadaşlar.

Sorun/Bela: Misal, masaüstü sağ (MOUSE - SAĞ TIK) bir menü açılır ya hane, klasör falan oluştururuz yada masaüstü simgelerini küçük simgeler yada büyük simgeler olarak ayarlarız. O alana giriyorum ben. Bende, mouse kayma hızı aşırı hızlı oluyor arkadaşlar. Normal de, yavaş - yavaş açılır menü'ler ama bende Jet gibi. Direkt olarak açılıyor buda beni sinir ediyor. Pek anlamamış olabilir siniz. Lütfen, VİDEO'yu izleyin. Anlayacak sınız.

Video URL: VİDEO Burada!

Buyurun arkadaşlar, lütfen ama lütfen izleyin ve bana bunu nasıl düzelteceğimi bilen birisi söylesin ya.

DipNot: Bu arada başlığı bilinçli: (Performans > Görsel Efektler) yaptım, çünkü o dizine gidipte ayarlamasını bende biliyorum. Ancak, orası bir tepki vermiyor. İşe yaramıyor denedim! lütfen alternatif seçenekler sunun. Ne kadar çok seçenek & bilgi o denli verimlilik arkadaşlar.

Hayırlı geceler / akşamlar / günler / çalışmalar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaKVita -- 28 Aralık 2015; 2:55:24 >

• Arkadaşlar,

ben (Performans > Görsel Efektler) den bahsetmiştim ancak, benim asıl sorunum orada imiş. Bende, görsel efektler sabit kalmıyor. Bir şekil de bozuluyor. Tekrar, En iyi performans için ayarla sonra en iyi görünüm için ayarla diyor ve uygula diyorum, düzeliyor ama. Bilgisayarı yeniden başlattığım da gitmiş oluyor. Yine aynı sorun oluyor. Konumun asıl sorunu da ben bu ayarlamaları yine de yapmama rağmen hayla sabit devam ediyor o sorun konuda ki.

Arkadaşlar, YARDIM! ! !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaKVita

Selam arkadaşlar,

nasıl anlatacağımı bilemediğimden sizlere küçük - basit bir video hazırladım ona bakarak beni anlayabilir siniz. Bunun sorun mu? sorun değil mi? olup - olmadığını da bilemiyorum yani. Ancak, şu bir gerçektir ki bu benim için kesinlikle bir sorun. Sinirimi fena bozdu arkadaşlar. Hatta, inanamayabilir siniz. Bunun yüzünden, 3 - kez bilgisayara format attım. Yine aynı BELA.

Yine de, yazılı anlatmaya uğraşayım. Video'yu da mutlaka izleyin arkadaşlar.

Sorun/Bela: Misal, masaüstü sağ (MOUSE - SAĞ TIK) bir menü açılır ya hane, klasör falan oluştururuz yada masaüstü simgelerini küçük simgeler yada büyük simgeler olarak ayarlarız. O alana giriyorum ben. Bende, mouse kayma hızı aşırı hızlı oluyor arkadaşlar. Normal de, yavaş - yavaş açılır menü'ler ama bende Jet gibi. Direkt olarak açılıyor buda beni sinir ediyor. Pek anlamamış olabilir siniz. Lütfen, VİDEO'yu izleyin. Anlayacak sınız.

Video URL: VİDEO Burada!

Buyurun arkadaşlar, lütfen ama lütfen izleyin ve bana bunu nasıl düzelteceğimi bilen birisi söylesin ya.

DipNot: Bu arada başlığı bilinçli: (Performans > Görsel Efektler) yaptım, çünkü o dizine gidipte ayarlamasını bende biliyorum. Ancak, orası bir tepki vermiyor. İşe yaramıyor denedim! lütfen alternatif seçenekler sunun. Ne kadar çok seçenek & bilgi o denli verimlilik arkadaşlar.

Hayırlı geceler / akşamlar / günler / çalışmalar....

Güncel!

• Güncel!

Arkadaşlar, konuda ki sorunu düzelttim ama. Görsel efektler sabit kalmama sorunu var. Görsel efektleri ayarlıyorum. Bilgisayarı açtığım da, görsel efektler tekrar bozulmuş oluyor. Bunu sabit yapmak için, regedit'te falan bir yer var mı?

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar,

Görsel Efektler (Sabit Kalmama) sorunu olarak konumda ki (SORUN) devam etmekte dir. Yardımlarınızı bekliyorum.

GÜNCEL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaKVita -- 30 Aralık 2015; 0:54:45 >
  • Bakım programı falan varsa, temizlik yaptıkça eski haline dönüyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Bakım programı falan varsa, temizlik yaptıkça eski haline dönüyor olabilir.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Bakım programı olarak: (CCleaner - Wise Care 365 - RegClean Pro) bunlar mevcut. Her bilgisayarı başlattığım da açılması olarak ayarlı. Bunlar yüzünde mi diyor sunuz?

ama ilginç olan? diğer kullanıcılar da bu denli bir sorun yok iken, bende neden bu denli bir sorun ortaya çıkıyor acaba?
  • 3 tane bakım programı kullanmak ne koşulda olursa olsun sağlıklı olmaz. Sorunu çözmese bile yalnız birini kullanmanızı öneririm.
  • 3 tane bakım programı?
  • quote:

3 tane bakım programı kullanmak ne koşulda olursa olsun sağlıklı olmaz. Sorunu çözmese bile yalnız birini kullanmanızı öneririm.

Aslında, siz dediniz de fark ettim. Haklısınız.

Ben ne akla hizmet o denli bakım yazılımı kullanıyorum ki. Zaten, dikkatli bir şekil de baktım da. CCLeaner & RegClean Pro'nun, yaptığı tüm işlemleri: Wise Care 365 zaten yapıyor. Doğru dur. Pekala, onları azaltacağım. Teşekkürler. Ancak, henüz deneme olasılığım olmadı. Deneyince, buraya yazarım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaKVita -- 1 Ocak 2016; 15:17:57 >
  • Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rica ederim.

Ben (DAHİLİ HARDDİSKİMİ) değiştirdim. Sorun vb. söz konusu değil artık, ancak dediğiniz üzere sanıyorum, 3 tane bakım programı çakıştırabiliyor. Ben denemedim, sadece: (Advanced Systemcare) kullanıyorum artık ama, dediğiniz üzere çakışma vb. söz konusu olabilir. Haklısınız.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.