Şimdi Ara

Performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sorunum performans sorunu.

Sistemim = fx 6100 x6 oc 4.5 ghz işlemci

Asus r9 280 ekran kartı

8 gb ram

thermaltake 750 watt 80+güç kaynağı

Bu sistemle eski yeni oyun farketmeksizin ani fps düşüşleri yaşıyorum.Örneğin cod ghosts ta 60 fps iken mouse çevirdiğim anda saniyelik 15-20 şere düşüyor ve takılıyor.Furmark isimli programla test yaptım burada gpu kullanımı 99-100 den saniyelşik olarak 60 lara düşüyor.Bu normalmidir yardı8mlarınızı bekliyorum.

• Öncelikle merhaba, benim aklıma ilk olarak power supp geldi malum sistemin tamamen amd üzerine kurulu gerek işlemci gerekse ekran kartının enerji tüketimleri çok fazla olan parçalar, muhtemelen özellikle patlama efectleri falan olduğunda fps düşmesi yaşıyorsundur yazılımsal bir hata olacağı ihtimali aklıma geliyor ama tüm oyunlarda yapıyor dediğin için o ihtimal bence ortadan kalkıyor..Powerinda oldukça güçlü denemek için 1000 W bi power bulabilirsen al 1 gün kullan derim eğer aynı sorunlar olursa iade edersin..çok can sıkıcı bir durum olduğu kesin Allah yardımcın olsun
  • Tşekkür ederim cevabın için.evet belirtiler power gibi duruyor ancak bu power sup un bu sistemi çok rahat idare etmesi lazım kaldı ki yetersiz powr durumlarında en azından power da ısınmalar meydana gelir ama bendeki oldukça serin.Aslında gpu kullanımı stabil olsa sorun çözülecek gibime geliyor.Bir de overclock konusunda uzman arkadaşlar benchmark testinde gpu kullanımının neden saniyelik 60 lara düştüğü hususunda bir fikir önerirlerse en azından sorunu bulabilirim diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.