Şimdi Ara

performansı yüksek ama pc neden kasıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar pentium 4 3.0 ghz,1 gb ram,atı x700 ekran kartı,200 gb hd,thermaltek kasaya sahip pc im var.fakat avast antivirüs programını yüklediğimde pc inanılmaz kasıyor,sadece kaspersky falan yüklediğimde güzel çalışıyor bir de arkadaşların pc düşük performansı ama avast yüklediğinde hiç kasmıyor neden?

• BENDE AVAST KULLANIYORUM HİÇ KASMIYO SEN ÇOK YÜKSEK Bİ VERSİYONUNU KULLANIYORSUNDUR ONDANDIR BELKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞehzadeMustafa -- 10 Şubat 2007; 14:33:06 >
  • ANTİ VİRÜS proğmınızın tüm aramaları açık olabilir, ondan kaynaklanıyordur.
    size AVG free antivirüs proğ. önereceğim, avast tan hızlı çalışıyor,
    2- avast a.ık iken ctrl-alt-del yaparak bellekten ne kadar yidiğine bakabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

ANTİ VİRÜS proğmınızın tüm aramaları açık olabilir, ondan kaynaklanıyordur.
    size AVG free antivirüs proğ. önereceğim, avast tan hızlı çalışıyor,
    2- avast a.ık iken ctrl-alt-del yaparak bellekten ne kadar yidiğine bakabilirmisiniz

dostum zaten avg kullanıyorum süper pc de kasma yok ama avastı arkadaşımda bende kullanıyoruz onun ki kasmıyor keko pc si bile ordan burdan topladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaynarmustafa

BENDE AVAST KULLANIYORUM HİÇ KASMIYO SEN ÇOK YÜKSEK Bİ VERSİYONUNU KULLANIYORSUNDUR ONDANDIR BELKİ

yok dostum aynı kullanıyoruz ikimizde avast 4.7 pro kullanıyoruz
  • aynı işletim sistwemine ikitane antivirüs kurulamaz kurarsan çakışma yapıp bilg. kasacaktır.
    mesela avast yüklüydü ve sen avastı kaldırıp başka bi tanesini kuramazsın çünkü kaldırılmış olan avast tamamen kalkmaz sistemde atık dosyalar bırakır VE O ATIK dosyalarda kasmaya sebep olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufekinci06

aynı işletim sistwemine ikitane antivirüs kurulamaz kurarsan çakışma yapıp bilg. kasacaktır.
    mesela avast yüklüydü ve sen avastı kaldırıp başka bi tanesini kuramazsın çünkü kaldırılmış olan avast tamamen kalkmaz sistemde atık dosyalar bırakır VE O ATIK dosyalarda kasmaya sebep olur.

2. antivirüs sistemi kasacaktır fazlasıyla, antivirüs ler birbirleriyle de çakışacaklardır bu durumda, en iyi bildiğiniz antiviürs proğ. kurun sistemi
    bu arada kayıt defterindeki bu antivirüs kalıntıoları için
    imzam+Glary Utilities
  • spy emergency ile avastı kullanmıştım baya bir kasmıştı şu avg free ile spy emergency kullanıyorum gayet iyi,konuyu deşmiym ben avastı boşveriym
  • AVAST PROFESİONAL BEN DEDE VAR...SİSTEMİM AMD 3800 DUAL CORE SİSTEMM GAYET İİİ OLMASINA RAĞMEN BENDEDE KASIYOR..
  • avastlar hep kasıyo ama
    ,seninki biraz fazla olmalı galiba...
  • evet benimki çok fazla kasıyo harbiden yani bir dosya açıyorum salona gidiyorum bir çay içiyorum geliyorum dosya açılmış bu kadar da olmaz yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.