Şimdi Ara

performanslı bir araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 40bin tl bütçem var performanslı bir araç arıyorum
    aklımda bugeye wrx polo gti fabia rs gibi pek alakalı olmayan araçlar var ama size sormak istediğim bugeye alınırmı alınır derseniz forged limi yoksa forgedsizmi almalıyım
    polo fabia gibi bir araçtan ne kadar güç ve performans alabilirim ve bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar neler aslında type r yada golf gti da istiyordum ama bütçemi aşıyor birde bu Subarularda esp asr gibi özellikler varmı
    şimdiden teşekkürler

• Alfa 159

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    159 un performanslı motoru olan versiyonşarı bütçemi aşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selooohc

merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 40bin tl bütçem var performanslı bir araç arıyorum
    aklımda bugeye wrx polo gti fabia rs gibi pek alakalı olmayan araçlar var ama size sormak istediğim bugeye alınırmı alınır derseniz forged limi yoksa forgedsizmi almalıyım
    polo fabia gibi bir araçtan ne kadar güç ve performans alabilirim ve bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz araçlar neler aslında type r yada golf gti da istiyordum ama bütçemi aşıyor birde bu Subarularda esp asr gibi özellikler varmı
    şimdiden teşekkürler

bütçenize göre 170 bg lik alfa romeo mito bulabilirsiniz.
  • Megane 2 Sport 2.0 Lt 225bg çok iyi bir araç, ortalama 30-35 bin aralığına alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

Megane 2 Sport 2.0 Lt 225bg çok iyi bir araç, ortalama 30-35 bin aralığına alınabilir.

Meganeların temiz ve düşük kmlisini bulmak çok zor bmw e46 330i yada 530i nasil biliyormusunuz?

• selooohc S kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum o araçları ama eğer temiz bulunabilir ise tabi ki daha iyi secenek olur. Dedigim gibi bu araçların temizini bulmak zor, ağır masraf acmalari muhtemelsir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2003 gibi Subaru wrx olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.