Şimdi Ara

Pernondaki evler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pernondaki evlerin ne gibi katkıları var nelere yarıyor. Sadece studio olarakmı kulanılıyo evler yoksa başka ttarzdada alıp kullanabiliyormuyuz? Birde godstone çıkma ihtimali olan çiçekler var bunlar nedir? yaprak gibi birşeyle alınıyor. Bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim...

• Evet bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilirse hepimiz faydalanırız 3,0 la gelen bu evlerin ne gibi bir avantajı var satılan pahalı masa dolap vs gibi itemler ne işe yarıyor para harcamaya değermi emek harcayıp bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • benim bildigim evler sitil icindir, koydugunuz esa var ise onlara otura bilir veya wherehouse gibi kullanibliriz. bide cicek olayi falan var ama cicekler ne *** icin dir bilmiyorum.
  • Bilgisi olan yokmu?
  • 5 çeşit Ev tipi var ve her ev tipini size verdiği özellik var ve içine koyabildiğin eşya ve saksı sayısı artiyor.
    Sutudyo tipde %5 ener. of rep. daha hizli doluyor
    House da %10 daha hızlı
    Mansion tipde ise öldüğünüzde gelen SS(sick Soul) kalkıyor yani reslendiğinizde ss olmuyor
    Estate Palace hatırlamıyorum. birinde %10 crat ve drop rate atriran buff olması gerek.

<Guestbloom Fertilizer>günlük 15 tane evdeki npc 5 tanede pernon da daily den alınıyor bunlarsaksılardan <Guestpetal> çevriliyor.

<Godstone Guestbloom>
    <Cat Weapon Guestbloom>
    <Lucky Relic Hearthbloom>
    <Lucky Enchantment Stone Hearthbloom>
    <Lucky Manastone Hearthbloom>
    Başlıca bunlar alınıyor. Godstone saksısı 0/600 oluyor.Sarı godstone veriyor diye biliyorum benim evdeki suan 472/600 oldu az kaldı.
  • Studio: %5 Energy of Repose hızlı artar
    House: %10 Energy of Repose hızlı artar
    Mansion: Soul Sickness(SS)'siz kalkarsın parası işler ama üzerinde soul sickness olmaz hiç bi zaman.
    Estate Palace %5 Craft şansı + SS kalkıyor
    Palace %5 drop rate + %5 Craft şansı + SS kalkıyor

Büyüklüklerine göre evine Guestbloom, Hearhbloom ve ev eşyası koyabilme sayısı yükseliyor alttaki resimde daha detaylı görebilrisin..

Pernondaki evler hakkında

Detaylı açıklama:http://aion.wikia.com/wiki/Housing

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONTEYNER EV HAKKINDA HERŞEY
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.