Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.510
Cevap
106
Favori
323.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha ilk bölümü indiriyorum, bakalım nasıl olmuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 6 Ekim 2011; 4:18:18 >
  • 3.bölüm gelmiş millet uyuyor
  • Simdi izledim fena degildi ama her bolum farkli kisilerde olsa onu kurtar bunu kurtar olmamali bence ya biraz derinlesmeli he bu bolumde bir iki sey vardi mesela
    reese in eski kiz arkadasi gibi 2006 ya gitti ama cok kisaydi toplamda 1-2dk filandi
    bizim esas adamin olaylarina da girmeli bence yani fena degildi iste orta bir bolum yada her zamanki gibi de denilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 7 Ekim 2011; 18:32:24 >
  • yarın izlicem
  • 10 saat oldu
  • Çıktı alt yazı
  • dizi iyi ama her bölümde farklı bir olay olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

dizi iyi ama her bölümde farklı bir olay olmaz

Ama dizinin ana konusu her bolum farkli olay olmasina uygun.

Aksam olunca izleyecegim
  • 3. bölüm bayağı sağlamdı. Heyecan yaptım izlerken.
  • 3. Bölüm fena degildi bence.
    Özellikle bu geçmişe gitmeler felan iyi oluyor. Ama surekli bi büyük komplo falan beklentisi içerisindeyim . Kurtaramadım kendimi bu beklentiden. Her bölüm birilerini kurtarmaları güzel ancak arka fonda ana hikaye olsa daha mı iyi olur ? Yada var da ben mi göremiyorum daha ?
  • Şu en sondaki siyah adama sıkan adamdan bir ana konu çıkar mı?
  • 3. bölümde güzeldi her bölüm farklı olaylar sarmasada bu dizi beni beni sardı arkaplanda sağlam bir ana konuda gelicek diye düşünüyorum her bölüm kısa kısa karakterler ile ilgili flashbackler izliyoruz bu flashbacklar bir konuya bağlanıcak gibi geliyor ama sabretmek gerekiyor bombayı sezon finaline doğru patlatıcaklar diye düşünüyorum
  • Nolan kardeşler boş iş yapmazlar. Elbet gelecektir bir ana konu, ben inanıyorum.
  • Mükemmeldi bu bölüm 9.5/10 sanki ana konu yavaş yavaş ekleniyor gibi
  • 3. bölüm ilk 2sine göre çok sağlamdı harbiden.Ben çok beğendim
  • 3. bölüm harikaydı ama sonlara doğru "live with me" şarkısı muhteşem olmuş o sahneye... zaten çok sevdiğim bi şarkıydı, tam yerinde başladı şarkının girişi ve çok anlamlıydı. harika dizi harika...
  • Yine Güzel bir bölümdü, bakalım gelecek bölüm neler olacak.
  • Tavsiyelere uyup bu diziyle birlikte Homeland'e basliyorum bakalim nasil cikicak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Tavsiyelere uyup bu diziyle birlikte Homeland'e basliyorum bakalim nasil cikicak

İlk 2 bölümü beğenmezsen bile 3.bölümü kesinlikle izlemelisin.
  • alt yazi ortalarda yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.