Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.510
Cevap
106
Favori
323.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J.J.Abrams varsa başlanabilir bakalım boş vakit bulursam ilk bölümden girişelim.
  • bu sene başlıyan diziler içinde iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

bu sene başlıyan diziler içinde iyisi

evet te pek ilgi gormuyor sanki
  • 4. bölümün sonunda kararı izleyicilere bıraktılar galiba öylece kalacak gibi o konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

4. bölümün sonunda kararı izleyicilere bıraktılar galiba öylece kalacak gibi o konu

Kötü müydü yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

4. bölümün sonunda kararı izleyicilere bıraktılar galiba öylece kalacak gibi o konu

Kötü müydü yani?

başroldeki iki oyuncuyu da sevdiğim için gayet zevkle izliyorum ben
    şu an için konular bölümlük, bir bağımlılık yaratmıyor yani dizi
    onun için pek üstüne konuşan yok sanırım
    ama sıkıcıda değil vaktin varsa izlenecek bir dizi, kaliteli

• quote:

quote:

quote:

Kötü müydü yani?

Ben zaten izliyorum. Konu bağlanacak gibime geliyor. J.J yaptıysa bi bildiği vardır.

• 4. bölümde olukça güzeldi bölüm sonu havada kaldı onuda izleyicilere bıraktılar ama yine güzel sondu özellikle sondaki diyolag süperdi. Ben bu bölüm ile birlikte sonuna kadar takip etme kararı aldım zaten sırf cast için bile izlenir şu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 15 Ekim 2011; 2:31:40 >
  • 4. bölüm gayet iyiydi. bölüm sonunun öyle bitmesi de ayrı bi güzel olmuş. ilgiyle izliyorum bu diziyi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kötü müydü yani?

Ben zaten izliyorum. Konu bağlanacak gibime geliyor. J.J yaptıysa bi bildiği vardır.

sırf bu yüzden takip ediyorum

• Dizinin J.J. Abrams ile pek alakası yok asıl işi yapan Jonathan Nolan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Dizinin J.J. Abrams ile pek alakası yok asıl işi yapan Jonathan Nolan

Para da önemli yani
  • » Person of Interest'in yaratıcısı dizinin geleceği hakkında konuştu!

Person of Interest'in yaratıcısı Jonathan Nolan yaptığı açıklamada dizinin yavaş yavaş Michael Emerson'un canlandırdığı Finch'in sırlarını açığa çıkaracağını belirtti.

CBS'nin sonbahar döneminin gelmesiyle beraber ekranlara sunduğu yeni dizisinde gizemli bir milyarder olarak karşımıza çıkan Finch (Michael Emerson) tasarlamış olduğu bir makine düzeneğiyle gerçekleşecek olan çeşitli suç olaylarını önceden saptayabiliyor.

IGN'ye konuşan Nolan ''Dizide sırlara sahip bir kaç karakter var'' derken Finch'in, yeni ortağı Reese'den (Jim Caviezel) gizlediği bir çok sırrın olduğunu belirtti.

''Finch gizemli bir kişi, ilerleyen bölümlerde neden böyle gizemli bir insan olduğunu daha iyi anlayacağız. Onun hakkında bilmemiz gereken önemli nokta Finch'in iyi biri olduğu. Kendi başına karmaşık bir hikayesi var'' şeklinde konuşan The Dark Knight'ın yazarlarından Nolan, izleyicilerin ilerleyen dönemde makine hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağını, düzeneğin neden belirli sınırlar dahilinde çalıştığını öğreneceklerini söylerken ''Makine her şeyi biliyor ancak her şeyi söylemiyor'' ifadelerini kullandı.

Person of Interest, Perşembe akşamları CBS ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 15 Ekim 2011; 17:43:58 >

• Sonu mükemmeldi gerçekten. Diyaloglar çok hoşuma gitti. Nolan kardeşler bu işi çok iyi biliyor.
    Belki haftaya ordan devam eder diyeceğim ancak pek sanmıyorum, sonunu merak ettim ama umarım haftaya gösterirler.
  • 1-2 yıl önce Finch omuriliğinden ameliyat olmuş Losta değinmiş olabilirler mi burda
  • quote:

1-2 yıl önce Finch omuriliğinden ameliyat olmuş Losta değinmiş olabilirler mi burda

harbiden ha çok iyi akıl etmişsin hiç aklıma gelmemişti.
  • Gerçekten güzeldi bu bölüm ama şu 3.bölümdeki olaydan devam etseler çok iyi olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

Tavsiyelere uyup bu diziyle birlikte Homeland'e basliyorum bakalim nasil cikicak

İlk 2 bölümü beğenmezsen bile 3.bölümü kesinlikle izlemelisin.

4 bolum de biraz once bitti.

Harika diyemiyorum cunku daha bazi seylerin oturmasi lazim dizide.

Ama kesinlikle kaliteli bir yapim ve izlemeye deger.
  • İlk 3 bölümü izledim ve gayet hoşuma gitti
  • Gerçekten güzel bir dizi ve bence çok sıkı bir şekilde takip edilecek. Henüz ilk bölümlerde olduğumuz için biraz durgun ilerliyor ancak karakterlerin geçmişlerine daha fazla yer verildikçe dizide daha ilgi çekici bir hale gelecek. Tahminimce Lost'daki kadar olmasada yine yoğun bir flashback olayına girilecek.

Dizinin güzel yanlarından birisi Finch'in bir Benjamin Linus kopyası olmaması. İki karakterin tek ortak yanı hiçbir şekilde sır vermemeleri. Michael Emerson Benjo karakteri ile öyle bir fırtına kopardı ki insan onun rol aldığı her yapımda "Yeni Benjo" görecek şeklinde düşünüyor.

Reese'in saçlarına bi ayar çeksinler. Şekil olarak adama yakışıyorda artık saça ne sürüyorlarsa kirliymiş gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.