Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.510
Cevap
106
Favori
323.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reese ile Finch'in konuşma sahneleri süper
  • İzlemeye değer bir dizimi ? Daha yeni başlamış sayılır.
  • Jonathan Nolan (Memento'nun fikir babası) ve JJ Abrams isimleri her ne kadar heyecan verse de, diziye %100 vermediklerini söylüyor izleyenler bu ikilinin.

Ne Nolan'ın zeki senaryosu, ne de Abrams'ın gizem dolu kalemi. Yokmuş.

Michael Emerson'u sonunda başrolde görmek büyük mutluluk.

Heralde bu eleştirilere kulak tıkayıp izleyebilirim. En azından Game of Thrones, Spartacus ve tabi ki Breaking Bad yokluğunda ilaç olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 22 Ekim 2011; 18:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

İzlemeye değer bir dizimi ? Daha yeni başlamış sayılır.

%100 değer.
  • Çok sağlam bir dizi

takip listesine aldım
  • gecen haftaki bölümü bekletip 2 bölüm kombo yaptım .
    gercekten cok guzel ilerliyor dizi. özellikle bizim 2 linin konusmaları cok güzel oluyor :)
  • şimdilik çok ilgi görmesede bu dizi beni bayağı bir sardı
  • Harika bir bölüm daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 13 Kasım 2013; 23:13:50 >
  • 01x06

Yine çok güzel bir bölümdü. Yeni başlayan bir dizinin ilk bölümlerden bu kadara saracağını beklemiyordum açıkcası. Her hafta çıksada izlesek dediğim dizilerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 29 Ekim 2011; 11:28:47 >
  • Bu bölüm en beğendiğim bölüm oldu. Çok kaliteli bir dizi.
  • Birazdan izleyeceğim. Görüşlerimi yazarım

Her zamanki gibi bu bölümde mükemmeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katates Pızartması -- 29 Ekim 2011; 13:50:43 >
  • Heyecan yaptım, oda arkadaşları gitsin ilk iş izlemek olacak.
  • e06 için bi tek POW sürümümü var ?
  • dizi güzel ama her bölüm farklı bir olay anlatılırsa ileride arka sokaklara döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

dizi güzel ama her bölüm farklı bir olay anlatılırsa ileride arka sokaklara döner

Elias 3. Bölümdede vardı sanki
  • Vay çok güzel bir bölümdü gene. Arkada hafiften bir ana konu işliyorlar o da çok hoşuma gitti bakalım.
  • 4. bölümde kalmıştım. yetişirim geceye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 29 Ekim 2011; 22:26:40 >
  • İlk beş bölümünü izledim, ben de çok sevdim diziyi. Her bölüm farklı arkaplan işlense de yavaş yavaş yapılan geri dönüşler ile daha da heyecanlı hale gelecektir. Ayrıca beşinci bölüm sonunda çalan müzik anca bu kadar oturabilirdi. Müzik seçimleri de çok iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • son bölüm süperdi zoeyde bu ekibe katılsa süper üçlü gibi bişey olurlar her halde.
  • Altıncı bölümü ben de beğendim, Zoey iyiydi. Beşinci bölüm sonunda çalan şarkı The XX - Intro imiş. The XX gibi şahane bir grupla da tanışmış oldum dizi sayesinde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.