Şimdi Ara

PERT ARAÇ ÇIKTI ŞİMDİ NE OLACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 10 gün kadar önce bir trafik kazası yaptık. karşı aracın aşırı hızla bana vurması sonucu araç takla attı. dün çıkan eksper raporuna göre araç pert dediler. şimdi süreç nasıl işliyor ne olacak bilgi verebilir misiniz?

ARACIM:2023 DACIA DUSTER 1,3 JOURNEY PAKET 3000 KM. KASIM DA ALMISTIK

• wesile kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Bilgilenmek adına ben de takip edeyim konuyu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkür ederiz. konu hakkında bilgisi olan yok mudur?

• Aracın bir kısmı ödenecek gerisi hurda hali satılınca ödenecek. Bir ay sonra falan paranızın tamamını alırsınız genelde,

0 araç klozunuz var ise aynı aracı direkt talep edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Ağustos 2024; 15:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranızın bir kısmı odenecek onu alın. araçta sadece kaporta hasarı ve hava yastıgı gibi şasi dışı kusurlar varsa ihaleye siz girin aracınızı alımayı değerlendirin.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Toplam ne kadar ödeme yapılır? malesef aracı tekrar almayı düsünmüyorum.

0 araç klozu nediir?

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Toplam ne kadar ödeme yapılır? malesef aracı tekrar almayı düsünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasko poliçenize bakın, sıfır araç klozu varsa kasko size aracın güncel liste fiyatı kadar ödeme yapacak. Poliçenizden anlamıyorsanız sigortacınıza sorun

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

policeye baktım ancak malesef 0 araç klozu yokmus.

• tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi

Link üzerinden aracınızın modelini girin ve kasko değerini görüntüleyin. Bu kasko bedeli tarafınıza ödenir. Sıfır araç klozu olsaydı, şuanki sıfır satış değeri size ödenecekti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paranı alman biraz uzun sürebilir

• Lamb Of God L kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler. Eksper raporu pert diye çıktı ancak nihai kararı kasko firması mı veriyor nasıl oluyor bu işler?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

biraz derken ne kadardan bahsediytoruz? şuan eksper raporu pert diye çıkmıs ancak kararı kasko firması mı veriyor nasıl oluyor?

• Geçmiş olsun öncelikle. Allah beterinden korusun.

Sigorta firmasına göre 45 gün kadar sürebiliyor. Türkiye Sigorta arkadaşa 42. günde ödeme yapmıştı. Neova 1 haftada ödüyormuş diye duymuştum.

Sigorta firması size teklifte bulunacak. İlk teklif genelde düşük gelir. Sarı siteden sizin aracınıza eşdeğer bir kaç ilan örneği ile daha doğru bir fiyat isteyin. Muhtemelen kabul edeceklerdir.

• ben başım geleni yazayım. Sistem değişmediyse şöyle olmuştu bizimki:

Öncelikle kasko bedeli falan pek kaale almıyorlar. Devletimizin tek amacı kasko şirketlerini daha da zengin etmek olduğu için kanunlar onlardan yana. Onlar piyasa değeri bu deyip ucubik bir düşük fiyat teklif ediyor. Pazarlıkla 3-5 birşey artırabilirsin. Kabul etmezsen süreç uzuyor da uzuyor. Kabul ettiğin noktada bu sefer sovtaj eziyeti başlıyor. Bir yerlere gidiyorsun bir belgeler alıyorsun onunla notere gidip birilerine vekalet veriyorsun falan onu sigorta şirketine teslim ettikten sonra 1-2 hafta içinde paranı alıyorsun.

Geçmiş olsun umarım iyi fiyat verirler.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Merhaba, poliçede sıfır araç klozu varsa ama araç hala üretimde olmayan ya da eski kasa bir araç olduğunda nasıl bir ödeme yapılıyor? Satışta olmayan araçlar için soruyorum.

Bütün net kesin cevaplar sizin kasko poliçenizde. Örnek olarak ekliyorum bu maddeyi poliçenizde okuyunuz.

PERT ARAÇ ÇIKTI ŞİMDİ NE OLACAK?

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Araç rayiç bedeli dikkate alınır,kaza tarihindeki rakam.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

2 ay olarak düşün. Erken verirlerse sevinirsin.

Bu sigorta şirketleri kadar cimri başka şirket görmedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.