Şimdi Ara

Pert Araç Davası Açıldı (DAVA SONUÇLANDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
43
Favori
124.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde bir davam var sigorta şirketi eksper ve yetkili servis bu yol çok zor haklısın ama haklılığını ispatlamak istiyorsun onlar başka telden çalıyor once sabır gerisi zaten gelir adalet sistemi zenginden yana paran yoksa adalet aramiyacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunları okuyunca gel de bu ülkede 2. el otomobil al..
    Kime asıl güveneceğiz..

Kime araç alıcam desem..Hep bir ağızdan.. "Bizim bir tanıdık usta var abi.." " Bizim bir tanıdık galerici var ağğbi.. "

İyi güzel de.. Benim hiçbirinden yok abi!

Arabada bariz bir hata olmadıkça gözle ayırt edemeyecek bir vatandaşım. Dolayısıyla pert-toplanmış bir aracı çok rahat hasarsız diye yutarım eğer tramer de hasar kaydı çıkmaz iise
    Çok güvenebileceğim araçtan anlayan bir dostum tanıdığım da yok
    Servis, yetkili servis, 2. el satıcısının durumu ortada
    Tramer i alt etmenin yolunu bulmuşlar yukarıdakilerden okuduğum kadarıyla..

Yazık..
    Demek ki sıfır alacağız bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Şunları okuyunca gel de bu ülkede 2. el otomobil al..
    Kime asıl güveneceğiz..

Kime araç alıcam desem..Hep bir ağızdan.. "Bizim bir tanıdık usta var abi.." " Bizim bir tanıdık galerici var ağğbi.. "

Arabada bariz bir hata olmadıkça gözle ayırt edemeyecek bir vatandaşım. Dolayısıyla pert-toplanmış bir aracı çok rahat hasarsız diye yutarım eğer tramer de hasar kaydı çıkmaz iise

Yazık..

sıfır araba aldım, kaput %90 boyalı ancak ford kabul etmiyor.
    artık sıfır almak bile çözüm değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Orijinalden alıntı: cnsuff

Şunları okuyunca gel de bu ülkede 2. el otomobil al..
    Kime asıl güveneceğiz..

Yazık..

sıfır araba aldım, kaput %90 boyalı ancak ford kabul etmiyor.
    artık sıfır almak bile çözüm değil...

Vay abicim ya..
    Sen o kadar kenara köşeye koy biriktir zar zor araç al.. Başına bunlar gelsin..
    :(
    Geçmiş olsun herkese. İnşallah sorunlarınız tez zamanda hallolur

• Sıfır araç diyen arkadaşlar Şikayetvar'da bir iki göz gezdirsinler.

Nakliye sırasında tırdan düşürüp, serviste tadilat yaptırıp sıfır diye kullanıcıya satan bayiler hiç de az değil.2-3 sene sonra aracı satarken ortaya çıkıyor bayi direk sıyrılıyor sen kaza yapıp boyatmışsındır biz nereden bilelim diye.Yine bu büyük bayilerin 2. ellerinde km düşürüp satan yetkililer mevcut.

Temiz araba bulmak zor, ama yok da değil...
  • adamlar utanmadan sıkılmadan halen pert araç satıyorlar aman arkadaşlar 59 plakalı araç alırken dikkatli olun hele silivri ve çatalca bölgesinde pertçiler kol geziyor sanayi 59 plaka görse abi orjinel on numara araç diyorlar bunların hepsi kansız hepsi şerefizdir. birde noter satışını silivri 1 noterde yaptırıyorlar noter vekili bile biliyor bunların pertçi olduğunu ama resmi olarak birşey yapamıyor çünkü noter devlet trafik tescill ekranına bakıyor aaç hazicli mi vergi borcu varmı kgs ogs geçmiş mi bunlarda sorun yoksa satış veriliyor. AMA ARACIN PERT KAYDINI GÖREMİYOR PERT KAYDINI SADECE SİGORTACILAR GÖRÜYOR. yazık değilmi bu insalara devlet bu olaya el atmalı yoksa insanlar dolandırılıyor. tabiki burda sigortacının ve pertçilerin işine geliyor. birde aracı aldığınız bedeli satış tutarı olarak aman göstermeyi unutmayın ben silivri savcılığına suç duyurusunda bulundum. ama sonuç halen beklemede aman diyorum tekrardan silivri çatalca 59 plakalı araç alrıken dikkat edin çoğu pert şase numarası motor numarasından veya sigortacından sordurun
    iş te size pert araç aşağıdaki linkte adama sorsan araç 2 parça boya var delikanlı ise motor numarasını versin ama plakayı çok rahat veriyorlar çünkü plaka değişmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesin1981 -- 17 Ekim 2012; 0:59:10 >

• evet arkadaş benimde böyle bir olay var şerifsizsin biri bana pert araç sattı ve hala ugraşıyorum arabayı nasıl geri verebilirim yada arabayı almazsa ne yapabilirim adam kıbrsa gitti adam nersem dolandırıldık bu şefsizlerin önüne neden geçilmiyor anlamadım devlet ne iş yapar yazık okadar insan magdur allah belalarını versin iyi şimdi bende biri bulup başkasına iteliyelim bunu yapmak kolay vicdan el vermiyor bilmiyorum yarın avukata baş vurmayı düşünüyorum.
  • son durum nedir kardeşim bilgi verirsen sevinirim
  • İlk mesajı güncelledim arkadaşlar.
  • Sıfır araçta olsa 2. elde olsa demekki bu memlekette artık güvenipte hiç bir şey alamayacagız.Bende ikinci el aldığım aracı hangi akıllaysa 1yıl sonra tramer den sorgulattım aracın 4 kazası çıktı.Hadi onuda geçtim.Arabayı almadan 4ay önce tüv türk muayenede km 39000 dört ay sonra ben aldığımda araç 98000 deydi.4ayda bukadar km nasıl yapılr hayret.4yılda 39000 4ayda 60000...kafam çok karışık.
  • İkinci el alırken çok dikkatli olmanın yanı sıra, sıfır araç alırken de, boya ölçüm cihazı ile satıştan önce, aracı bu cihaz ile kontrol etmek lazım. Ayrıca kontrol ettiğimiz aracı almak için o aracın şase motor nosunu kenara yazıp, bu arabayı verin demek lazım.

Anladığım bu. Başka çare var mı?

50.000 TL veriyorsam buna da hakkım vardır herhalde?:)
  • s a benım sorunum bıraz farklı bılgısı olan arkadaşlardan yardım ıstıyorum galerıden sıfır hatalı dıye 2010 model arac aldım servıse 248 tl odeyerek ekspertız yaptırdım tramerı sordum temız oldugunu yazan raporu verdıler aracı aldım ertesı gun kasko yaptırmak ıstedıgımde aaracın pert oldugunu soyledıler servıse gıdıp sordugumda aracın motorunun revızyon yapıldıgını ogrendım bırde pert olan aracın baska arac oldugunu ama motor numarasının benım aracımla aynı oldugunu onun ıcın aracın sıstemde pert gorundugunu sasa nosunun farklı oldugunu soyledıler arabayı gerı vermek ıstıyorum almıyorlar burda servısle satanın anlaşarak benden sakladıgını duşunuyorum sızden gelıcek yanıtlara gore hukıkı surec başlatıcam herkese tşk ederım (bu arada arabanın motor yapıldıgınıda ogrendım dıger arac pert olarak trafıkte)
  • Canı yanan arkadaşlara geçmiş olsun.
  • Bu işin tek çözümü var...Kaza yapan ve perte çıkarılan araç noter,sigorta yetkilisi,ve araç sahibi huzurunda anında prese gidecek...Yok öyle tamir mamir...
    Varoşlarda sokak aralarında bit gibi tamirci dükkanı türedi yahu...Alayı sigortadan pert araç alıp tamir ediyor,sonra da sana bana kakalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu işin tek çözümü var...Kaza yapan ve perte çıkarılan araç noter,sigorta yetkilisi,ve araç sahibi huzurunda anında prese gidecek...Yok öyle tamir mamir...
    Varoşlarda sokak aralarında bit gibi tamirci dükkanı türedi yahu...Alayı sigortadan pert araç alıp tamir ediyor,sonra da sana bana kakalıyor...

O zaman araclar kolay kolay perte cikarilmaz ama.
  • .................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyildirim -- 19 Ekim 2015; 8:38:22 >
  • Abi pert meselesine bir düzenleme getirilmeli artık 2.el piyasası 0km fiyatından hallice pert ile döner oldu
  • ilk once tramerden oto kontrol yapılmalı birsey cıkmazsa sigortadan arastırabilir sonra ustalara gösterilir mesela ilgilendırım bir arac için sorgulama aracta değişen yok denmıstı kısmı boya :) çarpma yazan yerlede fiyat yazmamsının nedeni arabanın kendi kazaları olup karsı tarafa sigortasından ödenmesıdır

Kayıtlarımıza göre ***11 Sasino lu aracin 3 adet hasari mevcuttur.
    HSR1:06/05/2012, Ağır Hasarlı, 24945.1TL
    HSR2:21/10/2011, Çarpma, 255TL
    HSR3:05/06/2011, Çarpma
  • ........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyildirim -- 19 Ekim 2015; 8:39:55 >
  • ...............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyildirim -- 19 Ekim 2015; 8:39:02 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.