Şimdi Ara

Pert Araç Davası Açıldı (DAVA SONUÇLANDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
43
Favori
124.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı problem var araçta 3 parça boya var diyen kaportacıyı şuan öldüresim var bana da bilgi verirmisiniz çok kötü yanlışa düştük aracı geride almıyolar motor şase no ya dabaktırdım temiz çıktı bugün kasko yaptıracağım araç pert diyor ya allahım sen beni şeytana uydurma yarın adamın yanına gidiyorum hayırlısı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyildirim -- 19 Ekim 2015; 8:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyigit

bende aynı problem var araçta 3 parça boya var diyen kaportacıyı şuan öldüresim var bana da bilgi verirmisiniz çok kötü yanlışa düştük aracı geride almıyolar motor şase no ya dabaktırdım temiz çıktı bugün kasko yaptıracağım araç pert diyor ya allahım sen beni şeytana uydurma yarın adamın yanına gidiyorum hayırlısı bakalım

geçmiş olsun...çok üzücü bir durum.alıcı-satıcı diyoloğuna gidin yanaşmıyorsa direk savcılığa suç duyurusunda bulunun korkmayın bu ülkede adalet var ve geçde olsa bir karar verilir tabi burda sizin iyiniyetli olmuş olmanızda önemli....yani alırken farkında olmadığınızı kanıtlayabilmek gerek...ayrıca araç neydi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueyildirim

geçmiş olsun kaan kardeş malesef kader de varmış oldu bizim de başımızda :(

bu işi kaderciliğe vurmayın çaresiz değilsiniz.siz bir mal aldınız ayıplı çıktı bu sizin hatanız değil...ticarette oluyor böyle şeyler.bende bir araba almıştım km oynanmış çıktı çıldırmıştım...Durumu söyleyerek Bin lira zararına sattım tabi ama şimdi düşünüyorum çıldırılacak bir durum yokmuş......Unutmayın HAK VERİLMEZ ALINIR.........HER YOLU DENEYİN...kolay gelsin...
  • Bu işler biraz olsunda sans isi sanırım .. devlet bu konuya el atmadıkca yapıcak birsey yok .. sadece bu tip aracların ruhsatına çekme belgeli yada pert ibaresi koyulursa kımın ne aldıgını rahatlıkla görebilir dusuncesındeyım ..
  • merhaba selçuk bey

çok çok geçmiş olsun inallah davanız lehinize sonuçlanır son zamanlarda pert araçlar çoğladı benim de başaıma böyle bir olay geldi ilivri bölgesinden aldığım araç adamlar tam bir şebeke sanayi deki ustalardan tut noterdeki insanlar bile bu adi şerefsiz insanları tanıyorlar ama birey yapamıyorlar internetten halen araç tertemiz 2 parça boya var fiyatta bira makul birçok araç ilanları var isimler ve telefon numaraları farklı tabi ben adamları yazdığı yazı karekterinden tut kullandığı telefon numaralarını bile çözdüm bu esnadan benim gibi bu insanlardan araç alan 2 kişi magdur buldum bu kişilerde savcılığa suç duyurusunda bulundu.uan 3 kişiyiz. ve hepimiz savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve bize aravı satan ruhsat sahibinin üzerine kayıtlı 59 plaka kayıtlı birden fazla araç tespit ettim bu araçlarda tabiki pert kayıtlı hatta sigortacıya adamın tc kimliğini verdiğimde bu kiinin sigorta şirketlerinde pert aeaç ihalesine girdiğini öğrendim bütün delilleri avcıya sundum adamları suç örgütü şebek olduğunu bildirdim bakalım sonuç ne olucak aman diyorum 59 plaka silivri çatalca bölgesinden araç almayın dikkat diyorum ben forma bir ilan linki verdim pejo 407 almayın dedim aracı adamlar satmış alan kişiye dedim aracı baktırdın mı evet dedi 2 parça boya var dedi daha sonra 2 gün sonra aradı gerçekten araç pert dedi bu silivrideki adi şerefsiz kahramanmaraşlı kişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: mesin1981

merhaba selçuk bey

çok çok geçmiş olsun inşallah davanız lehinize sonuçlanır son zamanlarda pert araçlar çoğaldı benim de başıma böyle bir olay geldi Silivri bölgesinden aldığım araç adamlar tam bir şebeke sanayi deki ustalardan tut noterdeki insanlar bile bu adi şerefsiz insanları tanıyorlar ama birşey yapamıyorlar internetten halen araç tertemiz 2 parça boya var fiyatta bira makul birçok araç ilanları var isimler ve telefon numaraları farklı tabi ben adamları yazdığı yazı karekterinden tut kullandığı telefon numaralarını bile çözdüm bu esnadan benim gibi bu insanlardan araç alan 2 kişi magdur buldum bu kişilerde savcılığa suç duyurusunda bulundu.uan 3 kişiyiz. ve hepimiz savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve bize aravı satan ruhsat sahibinin üzerine kayıtlı 59 plaka kayıtlı birden fazla araç tespit ettim bu araçlarda tabiki pert kayıtlı hatta sigortacıya adamın tc kimliğini verdiğimde bu kiinin sigorta şirketlerinde pert aeaç ihalesine girdiğini öğrendim bütün delilleri avcıya sundum adamları suç örgütü şebek olduğunu bildirdim bakalım sonuç ne olucak aman diyorum 59 plaka silivri çatalca bölgesinden araç almayın dikkat diyorum ben forma bir ilan linki verdim pejo 407 almayın dedim aracı adamlar satmış alan kişiye dedim aracı baktırdın mı evet dedi 2 parça boya var dedi daha sonra 2 gün sonra aradı gerçekten araç pert dedi bu silivrideki adi şerefsiz kahramanmaraşlı kişiler

• büyük geçmiş olsun, bence sen opel servisinde ekspertiz yapan arkadaşa tazminat davası aç, neticede arabayı bir şekilde inceletip,bu işi bilenlere usta olanlara danıştın aldın, bu hata tamamen ekspertizciye ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhan1923

quote:

bende aynı problem var araçta 3 parça boya var diyen kaportacıyı şuan öldüresim var bana da bilgi verirmisiniz çok kötü yanlışa düştük aracı geride almıyolar motor şase no ya dabaktırdım temiz çıktı bugün kasko yaptıracağım araç pert diyor ya allahım sen beni şeytana uydurma yarın adamın yanına gidiyorum hayırlısı bakalım

geçmiş olsun...çok üzücü bir durum.alıcı-satıcı diyoloğuna gidin yanaşmıyorsa direk savcılığa suç duyurusunda bulunun korkmayın bu ülkede adalet var ve geçde olsa bir karar verilir tabi burda sizin iyiniyetli olmuş olmanızda önemli....yani alırken farkında olmadığınızı kanıtlayabilmek gerek...ayrıca araç neydi acaba???

honda 2007 cıvıc elegance otomatik

• bende daha önceden belirtmiştim başıma gelen olayı bu olaylar yüzünden evde alie huzurumuz kalmadı sonuçta üzerine ufakta olsa kredi çekipte almış olduğum hondam pert çıktı kafayı yemeyelim de daha ne yapalım ama bunlar hep ders oldu bir daha araba alırsam sıfır alacam aracı elimden çıkartmaya çalışıyorum şimdi mahkemeye vermedim olumlu sonuçlanan davaya rastlamadım kimse bahsetmiyor

honda elegance 2007 1.6 elegance otomatik pert kaydı var yalnız aracın değişeni yok arkadaşlar kazada arkadan direğe vurmuşlar arka tarafta boya var sadece bilginiz olsun sonuçta ben bu aracaı satacam ama alacak kişiye her şeyi anlatıyorum söylüyorum kimsenin vebalini günahını almak istemem ama bana satanlara çok beddua ediyorum allah kimseyi bu durmla karşılaştırmasın
  • kusura bakma kardeş samimi ve doğruyu söyleyerek bu aracı satabileceğin fiyat 10-12 bin tl arası. yalan söyleyerek daha yükseğe satabilirsin.
  • Tüm sıkıntılı insanlara geçmiş olsun.
  • quote:

bende daha önceden belirtmiştim başıma gelen olayı bu olaylar yüzünden evde alie huzurumuz kalmadı sonuçta üzerine ufakta olsa kredi çekipte almış olduğum hondam pert çıktı kafayı yemeyelim de daha ne yapalım ama bunlar hep ders oldu bir daha araba alırsam sıfır alacam aracı elimden çıkartmaya çalışıyorum şimdi mahkemeye vermedim olumlu sonuçlanan davaya rastlamadım kimse bahsetmiyor

honda elegance 2007 1.6 elegance otomatik pert kaydı var yalnız aracın değişeni yok arkadaşlar kazada arkadan direğe vurmuşlar arka tarafta boya var sadece bilginiz olsun sonuçta ben bu aracaı satacam ama alacak kişiye her şeyi anlatıyorum söylüyorum kimsenin vebalini günahını almak istemem ama bana satanlara çok beddua ediyorum allah kimseyi bu durmla karşılaştırmasın

2007 civic 1.6 otomatik yaklaşık piyasası yanlış bilmiyorsam 33-37 bin lira güzel para...dava süreci ne kadar uzarsa uzasın mutlaka bir sonuca bağlanır...siz bu olumsuz durumu iyiniyetinizi mahkemede kanıtlayabilecek sağlam delilleriniz (mesela yetkili servis expertizi) varsa ben yerinde olsam bir dakika durmam aracı aldığım kişi yada galeriye maddi kayıbım için mahkemeye tazminat davası açardım...satıcı ne diyor ona ulaşabildiniz mi birde onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan1923 -- 29 Kasım 2012; 16:46:48 >

• araç alırken aldatıldığınıza mı üzülelim

hakkınızı aramak için aylardır uğraşmanızamı.

mahkeme günü hakim izinli ertele

5 ay bekle bilirkişi dosyasını mahkemeye 1 hafta kala ilgili yere gönder.

geç gelen adalet adelet olamıyor.

adaletin geç kalmasına neden olanlara hesapta sorulamıyor.

umarım uğraştığınıza değecek bir sonuç alırsınız.
  • quote:

quote:

bende daha önceden belirtmiştim başıma gelen olayı bu olaylar yüzünden evde alie huzurumuz kalmadı sonuçta üzerine ufakta olsa kredi çekipte almış olduğum hondam pert çıktı kafayı yemeyelim de daha ne yapalım ama bunlar hep ders oldu bir daha araba alırsam sıfır alacam aracı elimden çıkartmaya çalışıyorum şimdi mahkemeye vermedim olumlu sonuçlanan davaya rastlamadım kimse bahsetmiyor

2007 civic 1.6 otomatik yaklaşık piyasası yanlış bilmiyorsam 33-37 bin lira güzel para...dava süreci ne kadar uzarsa uzasın mutlaka bir sonuca bağlanır...siz bu olumsuz durumu iyiniyetinizi mahkemede kanıtlayabilecek sağlam delilleriniz (mesela yetkili servis expertizi) varsa ben yerinde olsam bir dakika durmam aracı aldığım kişi yada galeriye maddi kayıbım için mahkemeye tazminat davası açardım...satıcı ne diyor ona ulaşabildiniz mi birde onu merak ettim

aldığım kişi galerici bizde para durmaz da paranız kalmaz da diyor ben sana para veremem ama burda istediğin arabayla takas edebilirim diyor elinde markası modeli yüksek ama sağlam arabada yok biz otomatiğe alıştığımız içinde elinde otomatik yok genelde km si oyananmış araçlar var fsi passat var ön tampon değişmiş 5-6 parça boya var 29 diyor pego 407 1.6 hdi comfort oturduğum yere uzak olduğu için hafta sonu gidip bakacam bunu almayı düşünüyorum ne alırsam kardır düşüncesiyle bakmak istemiyorum çünkü adam her türlü kar yapacak bu işten ama biran önce araç almalıyım olay sıcakken yoksa araç elimde patlayacak aslında hondam çok güzel sorunu yok kaza olayıda arkadan olduğu için ön tarafta problemi yok ama işte o trammerde yazan olay yüzünden soğuduk arabadan

• quote:

aldığım kişi galerici bizde para durmaz da paranız kalmaz da diyor ben sana para veremem ama burda istediğin arabayla takas edebilirim diyor elinde markası modeli yüksek ama sağlam arabada yok biz otomatiğe alıştığımız içinde elinde otomatik yok genelde km si oyananmış araçlar var fsi passat var ön tampon değişmiş 5-6 parça boya var 29 diyor pego 407 1.6 hdi comfort oturduğum yere uzak olduğu için hafta sonu gidip bakacam bunu almayı düşünüyorum ne alırsam kardır düşüncesiyle bakmak istemiyorum çünkü adam her türlü kar yapacak bu işten ama biran önce araç almalıyım olay sıcakken yoksa araç elimde patlayacak aslında hondam çok güzel sorunu yok kaza olayıda arkadan olduğu için ön tarafta problemi yok ama işte o trammerde yazan olay yüzünden soğuduk arabadan

takas olayına girmeyin...anladığım kadarıyla satıcı size pert kaydını söylemedi.bilmiyordum diyemez zaten işi gereği bilmek zorundadır ve yargılamada da böyle değerlendirilir.ısrarla aracın iadesini isteyin yapmıyorsa mutlaka bir avukatla anlaşın dediğim gibi burası muz cumhuriyeti değil.
    böyle yerleri böyle insanları nerden buluyorsunuz anlamadım gitti bunların kafası 70lerde kalmış böyle insanlar ne esnaflık bilir ne insanlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhan1923 -- 29 Kasım 2012; 17:32:04 >

• quote:

quote:

takas olayına girmeyin...anladığım kadarıyla satıcı size pert kaydını söylemedi.bilmiyordum diyemez zaten işi gereği bilmek zorundadır ve yargılamada da böyle değerlendirilir.ısrarla aracın iadesini isteyin yapmıyorsa mutlaka bir avukatla anlaşın dediğim gibi burası muz cumhuriyeti değil.
    böyle yerleri böyle insanları nerden buluyorsunuz anlamadım gitti bunların kafası 70lerde kalmış böyle insanlar ne esnaflık bilir ne insanlık...

Hocam o mahkeme koridorlarında işinden gücünden feragat edip saatlerini bekleyerek yada bir kişinin ağzından çıkacak kelimeye bakarak geçirdin mi hiç.Adamı hakkını alana kadar kanser eder öldürür bu ülkenin adaleti.Sinir stres bitmez, 10'da çağırırlar öğleden sonra anca girersin duruşmaya, hakim sürekli erteler, harcayacağın paranın haddi hesabı olmaz, bitmez yani.Orada günlerini geçiren daha iyi anlar beni.Dolandırıldıysan tabi ki mahkeme yoluna başvuracaksın ama ortada daha iyi bir teklif var.

Arkadaşım galericinin teklifini değerlendirmelisin bence.2-3-4 artık ne kadar zararın olur bilmem ama mahkeme salonlarında olacağın sinir stresin yanında hiç bir şeydir emin ol...Ama alacağın araca iyi baktır...

• geçikmiş adalat adalet değildir.
    5 ay öteye ertelenene davanın dosyası bilir kişiye 1 hafta kala mı verilir?
    bu memurun işi çok yoğundu da ancak mı sıra geldi?
    yoksa memular işleri savsaklıyorlar mı?
    savsaklık smz konusu ise o memur yada hakimi dava edemezmisiniz?
    bir de, hakim izinli ise, kaç ay izinli olacak?
    davaya başka bir hakim verinceye kadar,
    dava tarihini ilk hakim in izin dönüşüne yarlanması daha doğru olmaz mı?
    yahu hakkaten çok kötü bir adalet sistemimiz var.
    konuyu açan arkadaşa yılmamasını, pes tememesini ister, kolaylıklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

geçikmiş adalat adalet değildir.
    5 ay öteye ertelenene davanın dosyası bilir kişiye 1 hafta kala mı verilir?
    bu memurun işi çok yoğundu da ancak mı sıra geldi?
    yoksa memular işleri savsaklıyorlar mı?
    savsaklık smz konusu ise o memur yada hakimi dava edemezmisiniz?
    bir de, hakim izinli ise, kaç ay izinli olacak?
    davaya başka bir hakim verinceye kadar,
    dava tarihini ilk hakim in izin dönüşüne yarlanması daha doğru olmaz mı?
    yahu hakkaten çok kötü bir adalet sistemimiz var.
    konuyu açan arkadaşa yılmamasını, pes tememesini ister, kolaylıklar dilerim.

tşkler arkadaşlar yorumlarınıdan da fikir alarak hareket ediyorum bu zamanlarda iyi düşünemiyorum moraller sıfır aracı satış sitesine koydum aldığım fiyat üzerinden 2 günde 1.400 kişi bakmış 13 kişide favorilerine eklemiş bu 3 .günü 2 kişi araca bakmaya gelecek 2 side aracın pert olduğunu olma sebeplerini anlattım hatta motor ve şase numaralarını verdim sorun değil ddediler aracı görüp test edecekler hayırlısı bakalım eğer araç satılırsa evimdeki huzurda içimde rahatlıyacak aldığım fiyattan ucuza satacam 5.000 tl gibi zararım olacak ama napalım sağlığımız yerinde olsun huzurumuz kaçmasın yeter ben çıkan parayı kolay kazanmadım özel sektörde dişimi tırnağıma çalışarak helal paramı benden bu şekilde çıkartan gelericiyi allaha havale ediyorum
    allahım bu şekilde olan herkezin yardımcısı olsun

• arkadaşlar benım durumumda bıraz farklı servısın gızledıgı arabada motor yapılmış ve pert başka aracın motor nosu tuttugu ıcın benım aracta sıstemde kara lıstede bır arkadasın dedıgı gıbı servıse galerı ıle gıtmek dogru degıl kendı bıldıgın yere gıtmek en dogrusu ıade etmek ıstedım almaya yanaşmıyorlar hukuk boyutunu ogrenmek ıstıy orum kazanabılırmıyım allah kımseyı bunların elıne duşurmesın uc kuruş ıcın ınsanların yıllarca kuruş kuruş bırıktırdıklerı nı haksız yere kandırarak alırlar sonrada coluk cocuguma haram yedırmedım dıye ovunurler (sattıklarınızın eksıklerını gızleyerek satıp kazandıgınız HARAMDIR) der dınımız buna aldırmazlar hukuk yonunude ogrenırsem ugraşıcam en azından bulundugu yerde rezıl edıcem herkese kolaylıklar dılerım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.